Сайт за игри

Несериозните неща и хора на едно място.

Модератор: GTA-BG Модератори

MissAglaya
Регистриран: 17 фев 2018, 10:19

Сайт за игри

Мнение от MissAglaya » 16 авг 2018, 16:18

Не е задължително да се харчат много пари за подови настилки. Има страхотни модели евтини килими, които ще ви допаднат много. Цялата къща съм обзавела с такива.
Последна промяна от MissAglaya на 01 юни 2022, 17:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Контакти:

Re: Сайт за игри

Мнение от A.T.L. » 21 авг 2018, 16:00

Гледам че от 3-4 дена няма отговор на въпросите ви, и въпреки че не съм много сигурен бих могъл да ви дам поне някаква насока, колкото да е без нищо :lol:

Преди години съм се занимавал със програмиране на сайтове на различни програмни езици, докато съм го изучавал, но никога не съм тръгвал да првя сайт с домейн, понеже не ми се е занимавало да плащам за домейн, не за друго.
1. Не мога да ви помогна за този въпрос, защото нямам идея как стоят нещата, дано други хора от форума които видят темата да знаят дали е така и да кажат.
2. Какво имате предвид линк билдинг за сайта ви? На практика до колкото знам единственото нещо което трябва да закупите е домейна, тоест името на сайта преди .com или .net (като например nameofsite.net) или какъвто домейн искате, и след това всички останали линкове се правят от програмистите които програмират различните страници на сайта без да се налага въобще да се разправяте с други фирми и други плащания. И тук не съм 100 процента сигурен, защото не разбирам term-а линк билдинг, не за друго. Иначе ако под линк билдинг имате предвид това https://websitedesign.bg/blog/link-bilding - значи правилно съм ви разбрал и съм почти сигурен че това което казах е правилно и няма да се налага да сключвате договори с някакви фирми или да плащате нещо допълнително. Това са линковете които се пишат от програмистите, без допълнителни заплащания, тоест след като сте закупили домейна, останалите линкове си вървят към него. Иначе ако питате за програма която да ги създава автоматично или нещо подобно, не знам дали има такова нещо или дали има смисъл да се използва. По принцип програмистите пишат тези неща, освен ако може би не става въпрос за някакъв наистина огромен сайт който има прекалено много страници за да може програмисти да пишат всеки линк, но отново не съм чак толкова голям специалист, просто понеже никога не съм работил със закупен онлайн домейн директно.
3. И тук не мога да ви помогна защото не знам това какво е. Въпреки че съм изучавал Cisco няколко години, никога не съм чел за тези сателитни мрежи и нямам идея какво е това.

Пожелавам ви успех със сайта и ако имате още въпроси, питайте. Тук из форума със сигурност има хора които мисля че ще могат да ви помогнат със различни неща, нищо че активността е намаляла. Тук има хора които разбират от доста неща. Надявам се да намерите отговор и на другите ви въпроси.

Edit: "страници на сайта" не "сайтове на страницата" - вчера съм си объркал думите в изречението защото беше късно и не знаех какво пиша :mhihi:

Потребителски аватар
sixkiller
Баш Мастера!
Регистриран: 16 юни 2004, 22:14
Контакти:

Мнение от sixkiller » 21 авг 2018, 16:56

1. Как е по-добре - да купим нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ми казаха да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да го взема и какви пари горе-долу ще струва?
По мое мнение е по-добре да е нов. Стар домейн идва със свойте предимства и недостатъци. Може да е правено лошо SEO и да в нечии черни списъци (...или по-лошо). На старо се купува цял сайт/бизнес и то след сериозното му проучване.
2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
Препоръчвам да не използвате индийските фирми, въпреки примамливите цени резултата е спорен. Както и със всичко останало, трябва да намерите фирма с изградено име и доказано качествена услуга. Това идва със своята цена. Препоръчвам да изчакате сайта да натрупа съдържание преди да прибегнете до тази стъпка.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.
Честно казано за първи път чувам понятието "сателитни мрежи" в този контекст. Google също не помага. Ако дадеш линк с инфо за какво става дума ще дам повече информация.
Изображение

mrsuperman
Регистриран: 13 сеп 2017, 14:46

Мнение от mrsuperman » 12 сеп 2018, 15:41

Здравей!

Виждам, че по-горе са ти отговорили доста обстойно, но и аз ще се включа с моя отговор и мисля, че ще съм ти полезен.

1. Най-добре си купи стар домейн, който е имал някаква история. По този начин ще можеш да го класираш по-лесно в търсещите машини. Има си такива фирми, които продават и се занимават с това. Мисля, че най-популярната е https://domeinite.bg/ Имат много голяма база и ги продават на изгодни цени. Разгледай и си избери.

2. За линк билдинг услугите мога да ти препоръчам https://linkove.bg/ Доста доволен съм от тях. Всеки месец имам определен бюджет и купувам за година напред. Дават ми доста добри линкове и префернциални цени, защото съм редовен клиент.

3. Ако си решила да си правиш спомагателна мрежа или така наречените PBN-и трябва да си много добре запозната. Тук също като в точка едно е препоръчително да си вземеш стари домейни, които имат тежест. Вземи си няколко в началото и ги направи с по няколко текста, виде и т.н. Аз лично си ги вземам от https://seo.domains/ Пусни си след това линкове към твоя сайт и ще видиш какъв добър ефект ще има :)

Успех!

Отговори

Върни се в “Говорилнята”