Измеренията във време-пространството...
Модератор: GTA-BG Модератори
Измеренията във време-пространството...
Снощи мислех до два часа вечерта, колко измерения може да има времепространството. Да обаче навсякъде пише че са четири, но аз не съм съгласен. Според мен са девет. x, y, z за положението на даден обект във вселената, x, y, z за времето, т.е. времето в което в момента се намира даденото тяло, времето в което е започнало да променя бъдещето според главната вселена и z, според което е отклонението и скоростта на действията според главната вселена. Ето това поражда да има и още една тройка измерения. Координатите на алтернативните вселени на които се намира самото тяло. Понеже във вселена съществуват само по 4, другите 5 немогат да се докажат, защото е невъзможно апарат да напусне нашата вселена. Има една малка вероятност това да стане чрез червейните дупки, които сменят само кординатите на вселената, или y и z на времето в която се намира този обект. (x е времевата линия) Пример:
Вие сте на космически кораб и виждате червейна дупка, която води до същото място, но в алтернативна вселена. Влизате и след малко всичко е същото. Когато се върнете на Земята ще я забележите коренно различна.
Четирите измерения които имаме в нашата Вселена са x, y, z за местоположение и x за сегашната времева линия. Коментирайте тезата ми.
Вие сте на космически кораб и виждате червейна дупка, която води до същото място, но в алтернативна вселена. Влизате и след малко всичко е същото. Когато се върнете на Земята ще я забележите коренно различна.
Четирите измерения които имаме в нашата Вселена са x, y, z за местоположение и x за сегашната времева линия. Коментирайте тезата ми.
Последна промяна от Vladko1 на 09 май 2010, 19:49, променено общо 1 път.
Re: Измерения
Ентракс са те побъркали..
По темата: Дори ми е трудно да разбера какво си написал, като го прочетох 5 пъти вече схванах..

По темата: Дори ми е трудно да разбера какво си написал, като го прочетох 5 пъти вече схванах..

Друсаш ли се?! 

Аз след 2 прочитания схванах но определено не бих стигнал до такива разсъждения... Пък и физика не учим тая година
Но определено мислиш интересно
По-итересно от моето ограничено мислене
Както съм в Математическата, за мене за 3-те измерения, пък вярвам и в 4-тото - времето 

И аз разбрах, май говори нещо за космоса?stallion написа:Аз след 2 прочитания схванах но определено не бих стигнал до такива разсъждения... Пък и физика не учим тая годинаНо определено мислиш интересно
Както съм в Математическата, за мене за 3-те измерения, пък вярвам и в 4-тото - времето

VaNkAtA написа:И аз разбрах, май говори нещо за космоса?stallion написа:Аз след 2 прочитания схванах но определено не бих стигнал до такива разсъждения... Пък и физика не учим тая годинаНо определено мислиш интересно

Ванка, ти си бил верно по-интелигентен отколкото мислехVaNkAtA написа:И аз разбрах, май говори нещо за космоса?stallion написа:Аз след 2 прочитания схванах но определено не бих стигнал до такива разсъждения... Пък и физика не учим тая годинаНо определено мислиш интересно

В момента главно чакам Клод и Васил да си изкажат мнението.
Нямам предвид това. Вие пишете това което не разбирате, за да ви го обясня по-подробно.stallion написа:ОК, тъпите ше си мълчим

Еми 
това второто Х не го разбирам що да е времето. x,y,z са си ширина, дължина и височина...x, y, z за местоположение и x за сегашната времева линия

'ти имах нощните мисли
ИНаче. Може и да си прав, защо не

ИНаче. Може и да си прав, защо не

National
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Аз през деня не мога да мисля така, пък чак за ноща..Боги написа:'ти имах нощните мисли![]()

Започнах да го схващам
интересен човек си, тея работи не са ми интересни ама на теб - да, разсъждавал си и си стигнал до извод