PC или лаптоп
Модератор: GTA-BG Модератори
PC или лаптоп
За игри по-добре ли е да си взема настолен компютър отколкото лаптоп?
Re: PC или лаптоп
Настолен, най вече заради по доброто охлаждане.
Настолен! Щом е за игри няма две мнения по въпроса.
Както казаха - голям плюс е охлаждането, друг още по-голям плюс е, че можеш сам да си сглобиш сносна конфигурация по избор за парите, които даваш. Да не говорим, че в идните 1-2 години няма да те бъркат излизащите игри (ако купиш наистина хубава машина), а след това ако ти е кеф ще смениш процесора, видеото, захранването... абе въобще само плюсове има. Единственият недостатък е ако пътуваш. Но ако си постоянно на 1 място само настолен е истината. Погледнато от друга страна няма да се изгърбиш, ъгълът на гледане на очите е по-добър при настолният, а също така се елиминира риска от облъчване на слабинитe (освен ако не държиш кутията в скутът си, което ме съмнява да стане
- нещо, което ще направиш не веднъж в случай, че вземеш лаптоп).
Както казаха - голям плюс е охлаждането, друг още по-голям плюс е, че можеш сам да си сглобиш сносна конфигурация по избор за парите, които даваш. Да не говорим, че в идните 1-2 години няма да те бъркат излизащите игри (ако купиш наистина хубава машина), а след това ако ти е кеф ще смениш процесора, видеото, захранването... абе въобще само плюсове има. Единственият недостатък е ако пътуваш. Но ако си постоянно на 1 място само настолен е истината. Погледнато от друга страна няма да се изгърбиш, ъгълът на гледане на очите е по-добър при настолният, а също така се елиминира риска от облъчване на слабинитe (освен ако не държиш кутията в скутът си, което ме съмнява да стане

National
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Какво ще кажеш за това -----> http://www.speedcomputers.biz/product/g ... 70-6-core/
По-добре си го сглоби, целите конфигурации често са надценени, пък и не са най-добрите. Иначе за един гейм компютър мисля, че горната конфигурация е много добра. Само 'дето не съм привърженик на AMD процесорите, ама...
Сам си сглоби! Ако не можеш сам пусни една тема в калдата, дай ориентировъчна цена и ти гарантирам, че хората ще те упътят така, че да не съжаляваш после!
National
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
На истина е о добре настолният компютър .Ще те съветвам ако имаш много пари сложи си процесор инел кор ай 5 2500 4ядрен
YEEAAAHH
Не трябва да разполагаш ЧАК пък с толкова голям бюджет, че да си земеш i5 ...polsan написа:На истина е о добре настолният компютър .Ще те съветвам ако имаш много пари сложи си процесор инел кор ай 5 2500 4ядрен
Абсолютно.
За един Х лева са малко пари, за друг са много. Всичко е относително.
За един Х лева са малко пари, за друг са много. Всичко е относително.
National
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood