Една нова тема... или кой на къде е

Несериозните неща и хора на едно място.

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
Vladko1
Неконтролируем
Регистриран: 24 дек 2007, 22:48
Контакти:

Една нова тема... или кой на къде е

Мнение от Vladko1 » 13 мар 2015, 23:29

Здравейте, колеги! Последните години не влизам много тук. Предлагам който желае, в тази тема може да сподели какво става с него през последните години, на къде го е залюлял живота, с какво може да се похвали или оплаче. Предполагам би било интересно, дори и дискусии могат да се заформят.
Накратко за мен, напоследък работя главно, уча също, живея в София, малко е свободното ми време. По-нататък ще споделя още. Сега сте вие! :)
Изображение
TeraHardwareBG
Game developer from the Excalibur team - 3D and texture artist

Потребителски аватар
Mawi
Напреднал
Регистриран: 24 юли 2007, 23:22

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Мнение от Mawi » 15 мар 2015, 15:12

Нищо хубаво общо взето. Или всъщност, само едно хубаво нещо, ако трябва да съм точен : D
a.k.a j_knoxville
Мода ми за GTA 2

Потребителски аватар
jhonsons
Прекаляващ
Регистриран: 03 авг 2006, 16:26

Мнение от jhonsons » 03 апр 2015, 17:16

E сподели де, кое за добро, кое за лошо, ще е интересно за четене :razz:

Иначе сега завършвам 3-ти курс право, и септември месец почвам магистър. От гледна точка на интереси, имам една кола (Nissan 200SX S14), която се оказа със стъклен двигател, който в момента се ребилдва за 2-ри път, но въпреки това съм влюбен в колата и лека полека, когато бюджета ми го позволява отделям по някой лев към фонд Race Car :lol:

Иначе, работя в местно заведение на смени, през седмицата, между лекции и семинари и това е общо взето. Определено не мога да се оплача, уча специалност, която поне на мен ми е доста интересна, покрай работата се сблъсквам със всякакви хора и като цяло всяка нова седмица е доста колоритна.

Ааа и все още догмата ми е GTA = РЕЛИГИЯ :D
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sixkiller
Баш Мастера!
Регистриран: 16 юни 2004, 22:14
Контакти:

Мнение от sixkiller » 06 апр 2015, 00:03

Да се включа и аз - (почти) завърших Компютърни Медийни Технологии в НБУ, сега работя като програмист в една фирма в София. Интересите ми не са се променили много, за разлика от цената им. Купих си наскоро лъскава нова кола и с приятелката ми се возим наляво на дясно, ъпдейтвам комп през няколко месеца, в общи линии кефя се на слънцето :) .
С приятели започнахме един нов проект на тема настолни игри, но за него ще разказвам като му дойде времето.
Планирам сега поне 1-2 седмици свободното време да е посветено на GTA V :)
Също така искам да rebuild-на GTA-bg, но времето е крайно недостатъчно...
Изображение

Потребителски аватар
Ico_BG
Умопобъркан
Регистриран: 01 сеп 2009, 11:42

Мнение от Ico_BG » 07 апр 2015, 09:42

Аз тази година съм 12 клас и тепърва ми предстои да навляза в живота. Общо взето съм се насочил към няколко университета в Англия, за да уча визуални ефекти\композиране\3D моделиране и там производните им, но ще видим докъде ще я докарам. То IELTS изпити, то чудо. :D Резервният ми план е да уча или в НБУ, или в СофтУни, но второто е крайно нежелателно, защото програмирането и подобните не са ми въобще интересни и си нямам почти хал-хабер от тях.

Иначе лятото работих в цех за производство на метални кутийки като общ работник (считайте опаковчик, сортировач, ел. заварчик и там някои други длъжности), колкото да видя какво е да си на работа за известно време и да спечеля малко пари. И тé така, чувствам се доста променен в сравнение с предишните 3-4 години и времената, през които бях активен тук, но явно няма чак толкова голяма промяна.

Относно Англия – нещата ми се виждат малко по-трудни, отколкото мислих, че са, в частност заради IELTS изпитите, защото в непрофилираното СОУ, в което уча, английски не се изучава интензивно и меко казано ще се издъня на изпита, затова поне трябва да отида на курс за подготовка, а това е време и ресурси и е много вероятно да пропусна една година. И да не бъда черноглед, но съвсем сериозно се виждам отново като някой общ работник за половин или цяла година, за да събера малко пари за изпита и курсовете му. После в Англия със сигурност ще се тегли студентски заем, защото 9000 паунда на година + още няколко хиляди за живота там по смъртно не мога да извадя от джоба си... поне първата година, надявам се. :D

Потребителски аватар
jhonsons
Прекаляващ
Регистриран: 03 авг 2006, 16:26

Мнение от jhonsons » 07 апр 2015, 22:28

До колкото знам повечето университети в Англия им е достатъчно 6.5 на IELTS, което не би трябвало да ти е проблем. Когато го карах, септември 2010-та не го усетих като изпит. Единствено listening раздела е тегав, иначе не мисля, че ще се затрудниш. Хубавото е, че дори да не го минеш от първия път, винаги има втори, трети, четвърти и така докато не го вземеш :wink: Лошото е, че си плащаш и че има пауза между изпитите (мисля, че са по 1 на месец за всеки изпитен център)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Claude
GTA 3 Master
Регистриран: 23 яну 2009, 15:33

Мнение от Claude » 01 сеп 2016, 15:32

През последните години не съм имал почти активност във форума, което е малко несериозно от моя страна (понеже съм модератор). Но все пак това не означава, че съм забравил за форума и хората, с които се запознах покрай него.
А относно моят живот - в момента карам магистратура по Софтуерно Инженерство в Русенския университет (:D) и работя като програмист повече от 2 години. Преди малко повече от 6 месеца се роди моят син Мартин, който е моята гордост и изклютиелно много го обичам. Все още продължавам да се занимавам с музика (най-вече с Drum & Bass музика), но вече свободното ми време е крайно недостатъчно.
Общо взето това е моят живот в момента.

Потребителски аватар
gtv5godbg
Регистриран: 22 май 2017, 09:55

Мнение от gtv5godbg » 26 юни 2017, 14:28

Здравейте,
датата под моя аватар е скорошна, но имах акаунт от 2009 тук. Но нали не съм го използвал от много години и забравих необходимите данни, та си направих нов. Какво да ви кажа? Живота те грабва на вълната и нямаш вече време за игри. Големия обир си остава една от любимите ми поредици, разцъквам я обаче много по-рядко отколкото ми се иска :( . Сега повечето ми време съм на работа, върна се, почета някои прогноза от тук, взема че заложа - взема че загубя :D, кафенца-мафенца и така. После нещата започват отначало. Хубавото е, че все пак някоя събота се съберем (много рядко вече, както казах) и поцъкаме.

Та така.

Ако има някой жив от старите времена да пише - такива теми топлят душата на старите кучета.
Play like a pro, live like a pro!

Потребителски аватар
Боги
Вманиачен
Регистриран: 11 юни 2008, 13:31

Мнение от Боги » 22 май 2020, 01:42

Група, как сте, как върви?

След превъртането на V, няколко пъти влизане онлайн (все не остава време) и се сетих за добрия стар GTA-BG. Помните ли онези години, когато правехме различни промени по :sa: , ежедневно пишехме и се занимавахме с различни модификации?

Оставам с впечатлението, гледайки форума, че вече не се пише и коментира толкова, колкото преди, което е много тъжно. Явно всички вече се прехвърлиха във фейсбук, а форумите бавно, но сигурно умират...
National
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood

NO MA'AM

Потребителски аватар
sixkiller
Баш Мастера!
Регистриран: 16 юни 2004, 22:14
Контакти:

Мнение от sixkiller » 01 юни 2020, 01:43

Тези който пишехме порастнахме по един или друг начин. :)
Не мисля, че и във фейсбук някой пише както преди, форумната култура остана в миналото. Сега всичко е лайкове и online multiplayer. GTA-BG е тук и ще остане тук в случай че някой като теб реши да walk-не down memory lane :D
Изображение

Потребителски аватар
Claude
GTA 3 Master
Регистриран: 23 яну 2009, 15:33

Мнение от Claude » 06 авг 2020, 20:36

sixkiller написа:
01 юни 2020, 01:43
Тези който пишехме порастнахме по един или друг начин. :)
Не мисля, че и във фейсбук някой пише както преди, форумната култура остана в миналото. Сега всичко е лайкове и online multiplayer. GTA-BG е тук и ще остане тук в случай че някой като теб реши да walk-не down memory lane :D
Да, съгласен съм, че форумната култура отдавна е умряла. Въпреки това поне веднъж годишно се връщам тук в този форум, дори и без да пиша, просто да си припомня какво беше и колко оживено коментирахме любимите си игри. Престоят ми тук като потребител И като модератор завинаги ще остане един от най-добреите ми спомени от детството ми, радвам се, че съм част от този форум.
С някои от старите кучета се имаме във Facebook, ако все има някой, който не се е свързал може да посети групата ни https://www.facebook.com/groups/gta.bg/ . Между другото без майтап - ето каква тениска получих днес:
Изображение

EDIT: Чакам сина ми да порастне и ще го въведа в GTA културата :mhihi:

Потребителски аватар
funky_donkey
Вманиачен
Регистриран: 09 апр 2005, 10:20

Мнение от funky_donkey » 20 ное 2020, 22:02

Уха, много се радвам че сайта/форума още ги има! :)

Потребителски аватар
Ruder
Сериозен
Регистриран: 11 апр 2007, 17:53

Мнение от Ruder » 29 яну 2021, 23:04

Поздрави! И аз все още се навъртам тук от време на време.

Потребителски аватар
Bryant
Новодошъл
Регистриран: 21 окт 2006, 10:46

Мнение от Bryant » 15 фев 2021, 23:18

Леле, 23:12 е ама носталгията ме удари. Дори преди не съм бил кой знае колко редовен потребител, само съм качил 1-2 мода, но тук за мен беше първото пространство, в което се говореше за GTA, освен компютърния клуб. Спомням си потребители като sixkiller (по-горе), ma6inata, Gigabyte, jape, NWA и други. Радвам се, че сайта се поддържа и се учудих, че профилът ми все още съществува.
It ain't over 'til it's over.

Потребителски аватар
bone_G
Умопобъркан
Регистриран: 18 авг 2009, 10:32

Мнение от bone_G » 05 фев 2022, 05:11

Здравеите пичове, как я карате? Взех че успях да си рисетна паролата и влязох да видя какво става. Порастнахме хаха, играчките станаха по големи и скъпи. Живея в САЩ, копувам счупени коли и мотори, правя и продавам. :) Това е малко за мен. Поздрави!
Изображение

Отговори

Върни се в “Говорилнята”