Страница 1 от 1

Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 13 мар 2015, 23:29
от Vladko1
Здравейте, колеги! Последните години не влизам много тук. Предлагам който желае, в тази тема може да сподели какво става с него през последните години, на къде го е залюлял живота, с какво може да се похвали или оплаче. Предполагам би било интересно, дори и дискусии могат да се заформят.
Накратко за мен, напоследък работя главно, уча също, живея в София, малко е свободното ми време. По-нататък ще споделя още. Сега сте вие! :)

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 15 мар 2015, 15:12
от Mawi
Нищо хубаво общо взето. Или всъщност, само едно хубаво нещо, ако трябва да съм точен : D

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 03 апр 2015, 17:16
от jhonsons
E сподели де, кое за добро, кое за лошо, ще е интересно за четене :razz:

Иначе сега завършвам 3-ти курс право, и септември месец почвам магистър. От гледна точка на интереси, имам една кола (Nissan 200SX S14), която се оказа със стъклен двигател, който в момента се ребилдва за 2-ри път, но въпреки това съм влюбен в колата и лека полека, когато бюджета ми го позволява отделям по някой лев към фонд Race Car :lol:

Иначе, работя в местно заведение на смени, през седмицата, между лекции и семинари и това е общо взето. Определено не мога да се оплача, уча специалност, която поне на мен ми е доста интересна, покрай работата се сблъсквам със всякакви хора и като цяло всяка нова седмица е доста колоритна.

Ааа и все още догмата ми е GTA = РЕЛИГИЯ :D

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 06 апр 2015, 00:03
от sixkiller
Да се включа и аз - (почти) завърших Компютърни Медийни Технологии в НБУ, сега работя като програмист в една фирма в София. Интересите ми не са се променили много, за разлика от цената им. Купих си наскоро лъскава нова кола и с приятелката ми се возим наляво на дясно, ъпдейтвам комп през няколко месеца, в общи линии кефя се на слънцето :) .
С приятели започнахме един нов проект на тема настолни игри, но за него ще разказвам като му дойде времето.
Планирам сега поне 1-2 седмици свободното време да е посветено на GTA V :)
Също така искам да rebuild-на GTA-bg, но времето е крайно недостатъчно...

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 07 апр 2015, 09:42
от Ico_BG
Аз тази година съм 12 клас и тепърва ми предстои да навляза в живота. Общо взето съм се насочил към няколко университета в Англия, за да уча визуални ефекти\композиране\3D моделиране и там производните им, но ще видим докъде ще я докарам. То IELTS изпити, то чудо. :D Резервният ми план е да уча или в НБУ, или в СофтУни, но второто е крайно нежелателно, защото програмирането и подобните не са ми въобще интересни и си нямам почти хал-хабер от тях.

Иначе лятото работих в цех за производство на метални кутийки като общ работник (считайте опаковчик, сортировач, ел. заварчик и там някои други длъжности), колкото да видя какво е да си на работа за известно време и да спечеля малко пари. И тé така, чувствам се доста променен в сравнение с предишните 3-4 години и времената, през които бях активен тук, но явно няма чак толкова голяма промяна.

Относно Англия – нещата ми се виждат малко по-трудни, отколкото мислих, че са, в частност заради IELTS изпитите, защото в непрофилираното СОУ, в което уча, английски не се изучава интензивно и меко казано ще се издъня на изпита, затова поне трябва да отида на курс за подготовка, а това е време и ресурси и е много вероятно да пропусна една година. И да не бъда черноглед, но съвсем сериозно се виждам отново като някой общ работник за половин или цяла година, за да събера малко пари за изпита и курсовете му. После в Англия със сигурност ще се тегли студентски заем, защото 9000 паунда на година + още няколко хиляди за живота там по смъртно не мога да извадя от джоба си... поне първата година, надявам се. :D

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 07 апр 2015, 22:28
от jhonsons
До колкото знам повечето университети в Англия им е достатъчно 6.5 на IELTS, което не би трябвало да ти е проблем. Когато го карах, септември 2010-та не го усетих като изпит. Единствено listening раздела е тегав, иначе не мисля, че ще се затрудниш. Хубавото е, че дори да не го минеш от първия път, винаги има втори, трети, четвърти и така докато не го вземеш :wink: Лошото е, че си плащаш и че има пауза между изпитите (мисля, че са по 1 на месец за всеки изпитен център)

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 01 сеп 2016, 15:32
от Claude
През последните години не съм имал почти активност във форума, което е малко несериозно от моя страна (понеже съм модератор). Но все пак това не означава, че съм забравил за форума и хората, с които се запознах покрай него.
А относно моят живот - в момента карам магистратура по Софтуерно Инженерство в Русенския университет (:D) и работя като програмист повече от 2 години. Преди малко повече от 6 месеца се роди моят син Мартин, който е моята гордост и изклютиелно много го обичам. Все още продължавам да се занимавам с музика (най-вече с Drum & Bass музика), но вече свободното ми време е крайно недостатъчно.
Общо взето това е моят живот в момента.

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Публикувано: 26 юни 2017, 14:28
от gtv5godbg
Здравейте,
датата под моя аватар е скорошна, но имах акаунт от 2009 тук. Но нали не съм го използвал от много години и забравих необходимите данни, та си направих нов. Какво да ви кажа? Живота те грабва на вълната и нямаш вече време за игри. Големия обир си остава една от любимите ми поредици, разцъквам я обаче много по-рядко отколкото ми се иска :( . Сега повечето ми време съм на работа, върна се, почета някои прогноза от тук, взема че заложа - взема че загубя :D, кафенца-мафенца и така. После нещата започват отначало. Хубавото е, че все пак някоя събота се съберем (много рядко вече, както казах) и поцъкаме.

Та така.

Ако има някой жив от старите времена да пише - такива теми топлят душата на старите кучета.