Bulgarian Red County Roleplay [NEW]

За играта - обща дискусия.

Модератор: GTA-BG Модератори

RadO0oO0o
Мнения: 4
Регистриран: 12 фев 2013, 20:02

Bulgarian Red County Roleplay [NEW]

Мнение от RadO0oO0o » 20 фев 2013, 21:17

BULGARIAN
RED COUNTY
ROLEPLAY
Информация за сървъра

ГеймМода се играе основно в Red County. За игра при нас ви трабва регистрация. След като се регистрирате ще ви пусне пред Driving School (DMV), и съветът ни е да изкарате вашият шофьорски лизенз (шофьорска книжка). По нататък ще можете да работите, да изкарвате парите си, да копувате вашите имения и превозни средства. Ще можете да бъдете полицай, пожарникар, лекар и други. Също така може да основете или да влезете в някоя фамилия.

Професии

1.Адвокат
2.Тираджия
3.Рибар
4.Продавач на оръжия
5.Производител на оръжия
6.Продавач на наркотици
7.Производител на наркотици
8.Боксьор

Легални/Нелегални организации
Легални

1.Полиция
2.Пожарна
3.Болница
4.БТВ media group
5.Кметство
6.Бюро за борба със наемни убийци

*Полиция - RCPD - Red County Полицейска служба.
Тези хора помагат и патрулират из цял окръг "Red County" .Винаги действат обучено.


Пожарна - RCFD - Red County Пожарна Безопасност.
Винаги когато стане пожар,катастрофа,наводнение или просто Инцидент,Пожарната служба ще е първа,Те набират висококачествени пожарникари с опит и бойци срещу огъня.


Болница - RCMD - Red County Бърза Помощ.
В Red County са най бързите специалисти и доктори,те ще са при вас без дори да осетите кога ви е било обаждането към тях.Те ще ви помогнат винаги ,само се слушвайте в съветите им.


БТВ media group - Новинарския екип на Red County
Когато ги слушате вие ще сте навътре с нещата и ще знаете какво се случва из целия San Andreas, няма да ви се налага да изпадате в неудобни въпроси и ще можете да се включвате към всяка обсъждана тема!


Кметство - Red County Кметство
Там отивате когато имате въпроси. Там се обсъждат какви нови неща ще има в Red County, нови закони и други.


Бюро за борба със наемни убийци - Red County борба срещу наемни убийци
Ако някой ви е нападнал без причина или сте били прострелян от нает човек вие идвате тук и сте спокоен!


Нелегални

1.Ямайската мафия - Jamaican mafia
2.Албанската мафия - Albanian mafia
3.Сръбската мафия - Serbian mafia
4.Израелската мафия - Israeli mafia
5.Мексиканската мафия - Mexican mafia
6.Якудза - Yakuza

Ямайската мафия - Jamaican mafia
Това са ямайци, които са имигрирали в Red County през средата на 20-ти век. Често са свързвани с организирана престъпност, като търговия на наркотици и сделки с оръжия. Не се намесват във високите етажи на властта, затова не се смятат за толкова силни като останалите мафиоти.

Албанската мафия - Albanian mafia
Албанската мафия се състои от голям брой престъпни организации, които освен в Red County, действат в Los Santos и други градове. Смята се, че албанската мафия се е разпространила на международно ниво през 80-те години. В Los Santos и San Fiero мафиотите извършват трафик на жени и наркотици и са известни с това, че бързо си отмъщават.

Сръбската мафия - Serbian mafia
Сръбската мафия действа в на 10 града, сред които попадат и Red County, Los Santos, San Fiero, Las Venturas. Извършват трафик на наркотици, контрабанда, убийства и кражба на информация. Състои се от три големи групи, които контролират останалите по-малки групи. Понастоящем в Red County групите на мафията са около 30-40.

Израелската мафия - Israeli mafia
Израелците извършват трафик на наркотици и проститутки в голям брой градове. Някога на тях е било гледано с респект, но днес са безскрупулни и убиват без да им мигне окото. Руско-израелската мафия е толкова навътре в политическата система на Red County, че силите на реда изобщо не успяват да постигнат някакъв прогрес в спирането им.

Мексиканската мафия - Mexican mafia
Много силна затворническа група в Red County. Води началото си от 50-те години на миналия век, когато са пазели затворници от други затворници и пазачи. Групата се занимава и с изнудване и трафик на наркотици. В Red County броят на членовете й наброява около 30 000 души. Те често се татуират с мексиканския национален символ върху горящ кръг с кръстосани ножове. Говори се, че има 150 затворника, които имат властта да заповядат убийство и около 2000, които са готови да изпълнят заповедта. Принуждават други групи и дилъри да плащат такса за протекция и убиват тези, които откажат.

Якудза - Yakuza
Японската Якудза е местна престъпна група, които използват заплахи и изнудване за да постигнат целите си. Групата води началото си още от 17 век и наброява 110 000 души от 2500 фамилии. Занимават се с внасяне на нецензурирана порнография от Los Santos и Las Venturas, проституция, протекция и нелегална имиграция.

Допълнителна информация
Сървърът разполага с СМС система за допълнителни превозни средства или В.И.П услуги.

Изображение

За повече информация или контакти:
Skype- k_r_a_s_a_v_e_c_a_98
Тел- 0890943005

Потребителски аватар
kiko111
Начинаещ
Мнения: 306
Регистриран: 16 ное 2008, 10:25

Re: Bulgarian Red County Roleplay [NEW]

Мнение от kiko111 » 02 май 2013, 11:13

Добре този сървър не съществува ли вече ?
Изображение
I am Brucie Kibbutz - Play Free Online Games

Отговори

Върни се в “GТА SА: Основен Раздел”