GTA GLOBAL server

За играта - обща дискусия.

Модератор: GTA-BG Модератори

STRIX
Мнения: 1
Регистриран: 12 май 2013, 19:20

GTA GLOBAL server

Мнение от STRIX » 12 май 2013, 19:23

IP 109.120.226.234:7777

Банди/Мафй

Сървъра съдържа 21 банди сред които най-известните са Grove Street Families, Rolling Height Ballas, Italian Mafia, Vinewood Cripz, Los Santos Vagos и други... За да станете член на някоя от всичките банди/мафии е необходимо покана от лидера на бандата/мафията. За да се сдобиете с такава, трябва да се свържете с него чрез лично съобщение (/pm text) и да се разберете. Вероятно лидера ще иска да ви тества, затова преди да влезнете в някоя банда/мафия е добре да натрупате малко опит. В всяка банда/мафия има ранкове които се качват по различни причини. За да разберете как се качват ранкове се обърнете към лидера на бандата/мафията.
Списък с всичките банди/мафии:

Grove Street Families,
Rolling Heights Ballas
Los Santos Vagos
Varrios Los Aztecas
Italian Mafia
Da'Nang Boys
Vinewood Cripz
Sons Of Anarchy
Danger Zone
LosSantosTriads
Los Santos Police Department
San Andreas Army Aviation
Special Force
Russian Mafia
Las Venturas Police Departament
San Fierro Rifa
Bulgarian Mafia
MS13
WestCoastBloodz
64BlackStreet
Thugs4Life

Левели

За вдигане на левел е нужно да се сдобиете с experience или т.н. EP. Това може да стане по няколко различни начина. Най-лесния начин е просто да изчакате payday*. Друг начин за сдобиване на EP е чрез работа. Сървъра разполага с най-различни работи. В началния spawn на играта има стрелки които отвеждат до самите места. Ако не знаете как да намерите тези места се обърнете към някой от администраторите и те ще ви помогнат. След завършване на всяка една работа, вие получавате заплата, която се състои от пари и EP.

Евенти

Евентите представляват някакъв вид състезание в което играчите съгласили се да участват се надпреварват един с друг. Евентите могат да бъдат с награда или без награда. В случаите които са без награда са просто за забавление. При наличие на евент ви се показва прозорец, който ви пита дали искате да се присъедините към евента. Ако натиснете да, вие ще се прехвърлен в друг world и там ще се състезавате най-вероятно с другите играчи. Победителя в евента се награждава или ако е без награда се обявява публично.

Тест за бързина

Сървърът разполага с тест за бързина. Тестът за бързина представлява през определено време да излиза съобщение, че който напише еди си коя дума от символи да печели 1 EP. По-точно думата представлява код от символи (букви и цифри), които се пускат произволно. Трябва както е изписан кода, така да го напишете дори ако е с малки и големи букви. Първият, който го напише, печели 1 EP. и изписва на всички в чата колко пъти е печелил теста за бързина. Ако през определено време никой не напише кода се пуска нов.

VIP левел

VIP левела представлява допълнителни команди които са направени да подобряват играта на самите играчи, а не да развалят играта на другите! Сървъра разполага с 5 VIP левела. Всеки един левел е с различни команди. Какви са командите може да проверите, като напишете в чата /viphelp и в излезналия прозорец са написани всички VIP команди. За закопуване на VIP левел се обърнете към някой от администраторите.

Команди

За да видите командите на форума е нужно да напишете в чата на сървъра /help и ще ви излезне прозорец с команди. Сърсъра също така разполага с анимации за които е нужно да напишете в чата на сървъва /animlist за да ги видите. те служат за забавление и предразполагане на играта.

Отговори

Върни се в “GТА SА: Основен Раздел”