Link:Grand Theft Auto The Classics Collection

Само за старите серии на играта.

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
Gigabyte
Диагноза "Голфаджия с багажник"
Мнения: 2484
Регистриран: 15 сеп 2005, 20:50

Link:Grand Theft Auto The Classics Collection

Мнение от Gigabyte » 21 юни 2006, 13:40

Изображение

Free.Linkos.bg

Торента съдържа Gta 1,Gta London & GTA 2

Всичките игри стават за XP :D.::Info::.Без съмнение, Grand Theft Auto е любимата ми игра. Аз не само я харесвам, обожавам я! Преди година, когато Grand Theft Auto се появи на пазара, тя предизвика небивал бум в Европа. Месеци наред този култов хит оглавяваше английските класации, а феновете му се умножаваха с всеки изминал ден. GTA се размина за малко със световната слава, тъй като проблеми с разпространението в Щатите, както и природната интелигентност и чувствителност на янките към черния хумор я наредиха много места след ловните симулатори.След дълга, едногодишна пауза, най-сетне се появи първият официален add-on за GTA, наречен London 1969. Казвам официален, защото в Internet е пълно с направени от геймъри мисии и дори цели епизоди. Може да ви звучи странно, но GTA е от игрите, които се радват на възможно най-преданата геймърска агитка, като фенсайтовете в Internet не отстъпват по брой и качества на такива за касоразбивачи като Starcraft и Heroes 3! Този add-on изисква да притежавате оригиналната GTA, а интересното при него е, че е разработен от Rockstar Games, подразделение на Take 2 Interactive, тъй като DMA Design в момента са заети с направата на GTA 2.

Сигурно ще се запитате откъде им хрумна на създателите на играта да пренесат действието от американските мегаполиси Ню Йорк, Сан Франциско и Маями, в Лондон през 1969 година. Отговорите за това са много: интересната епоха на прага на две десетилетия, в която се вихри движението на хипитата и когато Англия се отърсва от заблудата, че все още е световна сила, осъзнавайки, че стабилното от векове британско общество е започнало да се разклаща под напора на социалните промени и новото мислене...

Пълния текст четете в PC Mania 6 / 1999

О-о-о, бедни ми колега Икономов! Той бе добър човек! Аз го познавах, Хорацио... Никола бе по-достоен от мен да напише тази статия, но, уви, се възнесе в един по-добър свят и сега със смирение се заемам вместо него с благородната задача да представя продължението на най-любимата му игра – Grand Theft Auto.

Бързам да успокоя почитателите и най-вече почитателките на Никола Икономов – не се издокарвайте с траурни одежди. Той не е в отвъдното, а се обучава в братска Германия и редовно пише писма, в които се оплаква от ниския жизнен стандарт на тази забутана държавица, където и едно прилично компютърно клубче няма.

Сигурно много читатели никога не са играли на първата част на играта и даже не предполагат какво са пропуснали, тъй като тя е едно от най-нашумелите заглавия по света. GTA е една от малкото хитови игри, които не впечатляват геймърите с лъскава фасада и евтини спец-ефекти, а залагат на нестандартните идеи, хумора и въображението. Наскоро излезе и expansion pack за първото GTA, наречен London 1969, но той като че ли не притежаваше същия чар, беше твърде елементарен и кратък. Това по никакъв начин не се отрази на престижа на оригинала, а новината за скорошното излизане на дългоочакваната втора част направо хвърли в еуфория западните журналисти (спомням си, че през месец септември, в новините на Gamespot UK относно изложението ECTS, най-много място бе отделено не на поредните серии Tomb Raider и Command&Conquer, а именно на GTA2). А у нас – ни дума, ни вопъл, ни стон. Май се оказва, че голямата част от българските играчи са склонни да пренебрегват именно най-свежите и алтернативни заглавия и упорито да продължават да тормозят Quake II и неговите производни. Игри като GTA и Worms си остават запазена територия за доста по-малка част от геймърската аудитория.Грандиозната авто-кражба Вместо да изброя нововъведенията от втората част на играта, предпочитам да започна описанието от самото начало. Всяко ниво от света на Grand Theft Auto представлява един град или по-точно само няколко квартала от него. Не си представяйте обаче две-три схлупени къщурки с уличка между тях. Става въпрос за гигантски градове от калибъра на Лос Анджелис, Ню Йорк и Турну Мъгуреле, с нощни клубове, училища, паркове, забележителности, болници, полицейски управления, луксозни квартали, гета, пристанища и въобще всичко, което се полага на голям световен град. Не са пропуснати и хората, който щъкат насам-натам, возят се в коли, ходят на работа и въобще живеят виртуалното си житие. И псуват – пешеходците псуват шофьорите, които минават на червено и останалите пешеходци, шофьорите псуват светофарите, пешеходците и колегите си шофьори, полицаите псуват военните, военните псуват цивилните, цивилните псуват полицаите и всички заедно псуват кмета.

Пълния текст четете в PC Mania 12 /1999

Потребителски аватар
jape
Vice Cop
Мнения: 2544
Регистриран: 22 юни 2004, 14:44

Мнение от jape » 21 юни 2006, 13:51

Браво на ъплоудера ! Евала ! Най-сетне ще пробвам GTA London.

Потребителски аватар
GTAfan
just a lunatic
Мнения: 1970
Регистриран: 08 сеп 2004, 08:10
Местоположение: Природата
Контакти:

Мнение от GTAfan » 24 юни 2006, 12:19

ето това вече е всичко за класиците,чудесна работа !
Изображение

Отговори

Върни се в “Old school спомени”