Дата и час: 25 Юни 2017, 22:56

Часовете са според зоната UTC + 2 часа




 Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Проблем с форума?!
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 10:09 
Nissan Skyline Fan
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2008, 15:03
Мнения: 4642
Местоположение: Русе
Тази сутрин форума си бачкаше супер, но от около 10:00 нещо се е прецакало. Над логото на форума пише
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)

А Авирата ми показва някакъв ерър, като натисна Ignore го показва пак и чак на 3-тия път го разкарва. Тва е когато отворя която и да е страница от форума :? Сега съм с изключена антивирусна. Не стига и това, ами буквите са някакви гигантски, не е от моите настройки, защото зуума е на 100% а текст сайза е на медиум. Тва е и при Годзилата и при ИЕ8-цата. Та... да попитам в мен ли е проблема или и при вас е така? :cry:
Изображение Изображение
Free Image Hosting by ImageBam.com
Първо показва този от първата снимка, после този от втората и накрая пак този от първата.
ЕДИТ: В Мозилата вече след като си вляза в профила пише Вие влязохте успешно, а след това зарежда пак началната страница на форума без да е в профила ми :cry:



_________________
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Проблем с форума?!
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 11:16 
Сериозен
Аватар

Регистриран на: 04 Апр 2009, 20:34
Мнения: 1061
Местоположение: I got a dirty penis
Нещо тотално се бъгна!Не можах 10 минути да си влезна в акаунта!Просто това е...нямам думи какво е! :-|



_________________
Toq dole prili4a na MC Ren, kopele myahahah
Изображение
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Проблем с форума?!
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 12:28 
Nissan Skyline Fan
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2008, 15:03
Мнения: 4642
Местоположение: Русе
ОК, питах и един познат, антивирусната му даже не го пуска във форума. Надявам се скоро да се оправи форума и да не е някакъв сериозен бъг :? Сикс е информиран :wink:



_________________
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Проблем с форума?!
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 14:02 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 18 Авг 2009, 09:32
Мнения: 3437
Местоположение: ebisu circuit
При мен същото едвам флязох :?



_________________
Изображение
Обикновенни и спортни ауспуси, аргон, ресьори за Благоевградска област: Иво Калоянов метал 0886696893 доказано качество!
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Проблем с форума?!
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 14:04 
Прекаляващ
Аватар

Регистриран на: 06 Окт 2009, 19:37
Мнения: 1526
Местоположение: София, Liberty City State
Аз си влизам, и ми показва (за първи път ми се случва) съобщение, че форума използва Java, а после антивирусната ми побеснява
Изображение -Това ми го показва около 10-15 пъти и на всичкото отгоре от сканиране на компа ми намира 5 вируса
Да не би пък някой да е пуснал вирус :roll: Тогава... :die:



_________________
My PC=> Motherboard: ASUS P5E3 PRO, Video Card: ASUS ENGTS250 512MB , CPU: Intel Core 2 Quad Q8200 2,33 GHz, RAM: 2x2 GB, HDD:1TB SATA2, OS:Windows 7 ULTIMATE;
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Проблем с форума?!
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 14:13 
Nissan Skyline Fan
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2008, 15:03
Мнения: 4642
Местоположение: Русе
Окей, вече е наред! :)



_________________
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Проблем с форума?!
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 19:12 
Баш Мастера!
Аватар

Регистриран на: 16 Юни 2004, 21:14
Мнения: 2369
Местоположение: Still in Liberty City
Тази сутрин форума беше хакнат. Резултат от това бяха грешките в хедъра и другите проблеми.
Вирус (или нещо подобно) найстина имаше но се зареждаше от друг сървър, който бе блокиран от антивирусите, повечето мрежови устройства и други работи. Това ще рече, че на вашите компютри проблем не би трябвало да има.



_________________
Изображение
Offline
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на: