Коледно настроение? :D
Модератор: GTA-BG Модератори
Коледно настроение? :D
Няма ли отново да се слагат коледните емотиконки, както и сняг в сайта? 

Re: Коледно настроение? :D
За коледни емотикони предлагам да има черни човечета, чупещи елхи, такива които се замерят със снежни топки и си разцепват главите и/или си вадят очите, чупят си носовете и т.н
А снега тряя да е с кървав цвят за да е по-метълско
Много тъп коментар, знам
)))

Много тъп коментар, знам

Не мисля, че е много "коледно" настроение. Аз предлагам да се върнат онези емотикони, със шапчиците, и по възможност - сняг във форума и сайта, стига да не товари.punks7er написа:За коледни емотикони предлагам да има черни човечета, чупещи елхи, такива които се замерят със снежни топки и си разцепват главите и/или си вадят очите, чупят си носовете и т.н
Много тъп коментар, знам)))
Супер! Само таз емотиконка беше гола и й замръзваше ченето, но сега всичко ще е наред!
П.П. Карам втора Коледа във Форума! Кефя се като хамстер на съблазнителна геймърска мишка!
П.П. Карам втора Коледа във Форума! Кефя се като хамстер на съблазнителна геймърска мишка!

- venom4et0o
- Неконтролируем
- Регистриран: 09 апр 2009, 17:29
- Контакти:
Сняг като гледам в сайта има
Айде, още 3 дена и е коледа. Дали дядо Колето тая година ще запали червената си италианска шейна и ще разнесе подаръците по света и у нас. Никой не знае.

Айде, още 3 дена и е коледа. Дали дядо Колето тая година ще запали червената си италианска шейна и ще разнесе подаръците по света и у нас. Никой не знае.

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa!

не е ли време за премахване на тия шапки
Защо още влизам тука...? И аз не знам.
Непослушни хора начиии!sixkiller написа:И аз това викам от няколко дни насам, ама няма кой да слуша!

Абе я да оставите шапчиците, искам да ги има и през лятото ! 

Лятото ще са по бански, но още им е студено да остават само по банските.nrjboyan написа:Абе я да оставите шапчиците, искам да ги има и през лятото !