Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Тук може да попитате за някоя трудна мисия или просто да ни светнете как се минава.

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от A.T.L. » 15 апр 2011, 16:18

Видях, че има такива теми за :iii: и за :VC: . Но след като събрах уникалните коли от двете игри видях, че няма такава тема за :sa: . И така започна едно търсене из сайтове и форуми но никъде не намерих информация за уникалните автомобили в :sa: . Така реших да ги намеря сам. Отне ми доста време, все пак мисиите в играта не са малко. Тук съм описал уникалните коли, които могат да се вземат в сюжетните мисии и то без кодове (защото в играта има безброй уникални коли, които се взимат с кодове и ако започна да пиша за всички темата ще стане огромна). Освен това чрез една комбинация от кодове (която ще опиша последно) можете да направите която си поискате кола неунищожима. Разделил съм уникалните коли на групи според града в който се срещат за да няма обърквания.Edit: Някои от колите които съм описал че са със заключени врати и трябва да се избутват до гараж със тичане срещу тях, бутане със друга кола, или със Sawn-off shotgun-а - трябва да знаете че някои от тях могат също така да се издърпват със Towtruck-а (пикапа с кука с която можете да дърпате коли). Интересното е че тази кука може да дърпа не само коли - а и дори и някои хеликоптери и самолети - например - неунищожимия хеликоптер от мисията Misappropriation, който също е със заключени врати - можете и него вместо да го избутвате до гаража на летището - да използвате Towtruck, със помощта на който да го закачите на куката и да го издърпате до гаража - в пъти по-бързо, от колкото ще ви отнеме да се занимавате 20-30 минути да го бутате пеша или да го блъскате с някоя друга кола.
Самия Towtruck - може да е леко труден за намиране по-улиците, така че ако искате за по-бързо - ето ви локация, където можете да го намерите паркиран:
http://en.wikigta.org/wiki/Towtruck_loc ... n_Andreas)Лос Сантос


1. Черен Perennial

Мисия: In the Beginning

Става дума за колата на Big Smoke в с която CJ отива на гробищата. За да си набавите тази кола ще ви е нужно мощно оръжие с което да се снабдите преди да започнете мисията. Освен това ще ви трябват 30 000 долара (най-лесно се взимат от мисията с пожарната) за да си купите къщата в Santa Mariа Beach. След като Ballas взривят колата на Smoke, Sweet ще ви каже да се качите на колелото и да го последвате. Вместо това започнете да бутате изгорелите останки на колата към Santa Maria Beach (може пеша, а може и с кола). По едно време ще се появи колата на Ballas. Когато това стане трябва да извадите оръжието си и да започнете да стреляте по шофьора и стрелеца. След като избутате колата до Santa Maria Beach трябва да я вкарате в гаража на къщата и да се върнете до колелото паркирано до гробището, да се качите в него и да го вкарате в морето за да се провали мисията. След като се провали мисията отидете до гаража за да се уверите че колата не е изчезнала.

Колата се среща в две разновидности – със и без багажник на покрива.


2. Огнеостойчив Greenwood

Мисия: Drive-Thru

Просто минете мисията и вкарайте колата в гараж.


3. Неонищожима Tampa

Мисия: Nines and AK's

Има два начина, по които да се сдобиете с тази бронирана кофа :D:

1. След като Smoke започне да стреля по бутилките вие започнете да бутате Tampa-та до плажа в Playa Del Seville (близо до стадиона). След това откарайте колата на Smoke на плажа и избутайте Tampa-та във водата (но не прекалено дълбоко защото после ще трябва да я изкарвате). След като Tampa-та е под вода трябва да взривите колата на Smoke (може и да я избутате във водата защото целта е да се фалира мисията чрез онищожението на колата на Smoke). Сега избутайте Tampa-та от водата и я бутайте до гаража ви в Ganton.
2. След като Smoke започне да стреля по бутилките вие започнете да бутате Tampa-та до Ganton. След това се върнете и закарайте колата на Smoke до Tampa-та. След като я закарате трябва да намерите Packer (появява се във Ocean Docks) и да го откарате в Ganton. Трябва Packer-а и колата на Smoke да са успоредно една до друга и на една кола растояние (добре е да потрошите колата на Smoke докато не започне да пуши). Трябва да качите Tampa-та върху Packer-а и внимателно да я избутате, така че да падне по покрив между Packer-а и колата на Smoke. След като и трите коли се взривят избутайте Tampa-та в гаража.


4. Неонищожим PCJ 600

Мисия: OG Loc

Става въпрос за мотора на Vagos-а който трябва да убиете с помоща на OG Loc. Когато се качите на другия мотор трябва да излезете на улицата, но не трябва да преследвате Vagos-а, а да убиете OG Loc. След като го убиете трябва да откраднете мотора на Vagos-а и да го вкарате в гараж.


5. Неонищожим Sanchez

Мисия: Wrong Side of the Tracks

След като със Smoke започнете да преследвате влака трябва да карате близо до влака така че Smoke да не може да оцели нищо. След като минете първия тунел трябва да завиете на ляво и да вкарате мотора във езерото (но не на много дълбоко защото после ще трябва да го изваждате). След като мисията се провали (трябва да се провали след като мотора потъне защото иначе мотора ще загуби свойствата си) трябва да искарате мотора от водата и да го вкарате в гараж.


6. Куршумо-устойчив Forklift

Мисия: Robbing Uncle Sam

Става дума за Forklift-а с който трябва да качите „кашоните” във вана на Rider. Просто убийте Rider и вкарайте Forklift-а в гараж.


7. Mesa Със зелен покрив

Мисия: Robbing Uncle Sam

Става въпрос за Mesa-та паркирана в склада за оръжия на пристанището (там където е Forklift-а). Просто убийте Rider и вкарайте Mesa-та в гараж. Но Mesa-та в мисията понякога се появява с покрив и тогава ще трябва да започвате наново.


8. Взривоустойчиво Mule

Мисия: Robbing Uncle Sam

Просто завършете мисията и откарайте Мule-то в гаража в Santa Maria Beach защото другите гаражи са със прекалено ниски покриви.


9. Tahoma бронирана против огън и коршуми (два броя)

Мисия: House Party

Става дума за първите две коли с които идват първите от Ballas. Убийте Sweet и слет това може да избирате или да бутате до гаража малко по малко ту едната ту другата кола (защото ако се отдалечат една от друга едната ще изчезне) или да бутате едната кола и да започнете мисията наново за да вземете другата.


10. Tahoma, Greenwood, Voodoo бронирани против огън и коршуми

Мисия: House Party

Става дума за Tahoma-та паркирана до къщата на CJ, Greenwood-a и Voodoo-то паркирани под моста. Избутайте избраната от вас кола в гаража на къщата на CJ, взривете я с граната и след това убийте Sweet. Върнете се до гаража за да се отворят вратите му и се отдалечете за да се затворят.


11. Неонищожим Admiral

Мисия: Los Sepulcros

Става дума за синия Admiral паркиран до входа на гробището. Убийте всички от Ballas освен онзи с червената стрелка над главата. Той ще тича докато не спре и не започне да стреля по вас. Тогава му пуснете един коршим но НЕ ГО УБИВАЙТЕ. Когато дойде черния Greenwood на Ballas, Sweet ще се качи в бронирания Admiral. След като се качи в колата трябва да го убиете като стреляте през стъклото на колата за да отвори заключените й врати с падащия си труп. След като мисията се провали откарайте колата в гараж.


12. Savanna бронирана против огън, експлозии и коршуми

Мисия: High Stakes, Low-Rider

Трябва да финиширате след Savanna-та и когато тя спре да слезета от колата си и да почнете да удряте колата с юмруци за да излезе шофьора. Шофьора ще се опита да ви пребие. Убийте го но най-добре не използвайте оръжие защото другите шофьори може да ви прегазят в опита си да избягат. След като го убиете избутайте колата му до гаража в Santa Mariа Beach.


13. Огнеустойчив Remington

Мисия: High Stakes, Low-Rider

Трябва да финиширате след Remington-а и когато той спре да слезета от колата си и да взривите Remington-а. Внимавайте защото другите шофьори може да ви прегазят в опита си да избягат. След като го взривите го избутайте до гаража в Santa Mariа Beach.


14. Огнеустойчив Blade и Majestic (синия)

Мисия: High Stakes, Low-Rider

Трябва да финиширате след желаната кола и когато тя спре да слезета от колата си и да почнете да я удряте с юмруци за да излезе шофьора. Шофьора ще се опита да ви пребие. Убийте го но най-добре не използвайте оръжие защото другите шофьори може да ви прегазят в опита си да избягат. След като го убиете избутайте колата му до гаража в Santa Mariа Beach.


15. Огнеустойчив Majestic (жълтия)

Мисия: High Stakes, Low-Rider

Трябва да финиширате след Majestic-а и когато той спре да слезета от колата си и да взривите Majestic-а. Внимавайте защото другите шофьори може да ви прегазят в опита си да избягат. След като го взривите го избутайте до гаража в Santa Mariа Beach.Горите на Лос Сантос и Сан Фиеро


16. Неунищожим Sanchez

Мисия: Badlands

Трябва да застреляте охраната около къщата и да изчакате жертвата ви да се качи във Washington-а. След като Washington-а тръгне трябва да се качите във Sanchez-а в предната част на къщата и да следвате Washington-а по пътечката докато пътечката не се раздели на две. Washington-а ще потегли по лявата, а вие минете по дясната, но внимавайте да не паднете от скалите. Когато стигнете до този завой ще забележите че липсва ограда. Трябва да скочите от скалите (като минете през мястото без ограда) и да вкарате мотора във водата (но да е близо до плажа защото после ще трябва да го изваждате). След като вкарате мотора във водата трябва да изчакате да се фалира мисията и след това да го извадите от водата, да го вкарате във гараж и да се запаметите.


17. Неунищожим HPV1000 (два броя)

Мисия: Small Town Bank

След като с Catalina убиете всички полицаи ще се появят два мотора с още двама полицаи, но вместо да стреляте по полицаите трябва да стреляте по каталина и да я убиете. След като тя умре трябва да убиете всички полицаи около моторите като внимавате да не спукате гумите на моторите. След като разчистите терена трябва да се качите на единия мотор, след това на другия и да избягате от полицията като с мотора вземете тези три звезди. След като избягате се върнете до втория мотор (не трябва да се качвате в друго превозно средство освен полицейския мотор защото другия мотор ще изчезне) и да вкарате двата мотора в гаража на къщата във същото селище където е и банката която обирахте с Catalina – Palomino Creek.


18. Коршумоустойчив Tanker

Мисия: Tanker Commander

След като Catalina се качи във Tanker-а трябва просто да я застреляте през стъклото и да откарате камиона в гаража в Doherty (защото е достатъчно голям за камиона и защото е най близо).


19. Неонищожим Sadler

Мисия: Tanker Commander

В началото трябва да се отървете от Sabre-то което ви преследва (да го взривите). След това откарайте цистерната при копувача за да минете мисията. След като я минете отидете в бензиностанцията наблизо. Там е паркиран Sadler-а. Просто се качете в него и го откарайте в гараж (Sadler-a се среща в пет различни вариации – с щайги, с варели, с щайги и газови бутилки, с опаковки от Sprunk(Спрайт) и торби с пясък).


20. Fortune брониран против огън, експлозии и коршуми

Мисия: Wu Zi Mu

След като започне състезанието трябва да избутате Fortune-a във водата и да го гледате непрекъснато към него докато не потъне. Тогава трябва да слезете от колата и да отклоните погледа си от потъналата кола. След това колата трябва да се появи на пътя до вас и да започне да се движи с около два километра в час. Трябва да ударите колата няколко пъти за да излезе шофьорът (не използвайте оръжие). Убийте шофьорът и избутайте колата в гаража в Palomino Creek.


21. Огнеустойчив Sabre

Мисия: Wu Zi Mu

След като започне състезанието трябва да избутате Sabre-a във водата и да го гледате непрекъснато към него докато не потъне. Тогава трябва да слезете от колата и да отклоните погледа си от потъналата кола. След това колата трябва да се появи на пътя до вас и да започне да се движи с около два километра в час. Трябва да взривите Sabre-a. След това избутайте колата в гаража в Palomino Creek.


22. Огнеустойчив Stallion

Мисия: Wu Zi Mu

След като започне състезанието трябва да избутате Stallion-a във водата и да го гледате непрекъснато към него докато не потъне. Тогава трябва да слезете от колата и да отклоните погледа си от потъналата кола. След това колата трябва да се появи на пътя до вас и да започне да се движи с около два километра в час. Трябва да взривите Stallion-а. След това избутайте колата в гаража в Palomino Creek (Stallion-ът се появява в три различни варияции – с твърд покрив, с мек покрив и без покрив).


23. Elegy брониран против огън, експлозии и коршуми

Мисия: Farewell, my love...

Вземете всички чекпойнти без последния. След като другите играчи вземат последния чекпойнт трябва да слезете от колата си и да застреляте Catalina (за да може тя да избута вратата на колата и да можете да я откраднете) след което да откраднете колата и да прегазите Woozie, а след като Woozie умре трябва да се върнете във вашия автомобил (всичко това трябва да стане много бързо защото ще имате само 25 секунди преди мисията да се провали, а ако това стане ще се телепортирате до картата на състезанията). След като се качите на вашия автомобил трябва да избутате колата на Woozie в гараж.


24. Огнеустойчив ZR-350

Мисия: Farewell, my love...

Вземете всички чекпойнти без последния. След като другите играчи вземат последния чекпойнт трябва да избутате желания ZR-350 в гараж (колата ZR-350 се среща в две различни вариаций – със и без анти крило).


25. Огнеустойчив Sultan

Мисия: Farewell, my love...

Вземете всички чекпойнти без последния. След като другите играчи вземат последния чекпойнт трябва да избутате желания SULTAN в гараж.


26. Взривоустойчив Camper със уникален paintjob

Мисия: Are you going to San Fierro?

След като мисията започне убийте Truth и откарайте Camper-а в гараж. Гадното тук е че Camper-а се почвява в две различни варияции, три различни paintjob-а и с три различни видове пердета (без пердета, със дръпнати пердета и със пуснати пердета), а чрез тези комбинации се получават 18 различни Camper-а.


27. Взривоустойчив Sadler

Мисия: Are you going to San Fierro?

След като започне мисията откарайте Sadler-а на някой плаж и го вкарайте във водата, така че да потъне. След като го вкарате изчакайте да ви свърши времето, избутайте го обратно на сушата и го вкарайте в гараж (Sadler-a се среща в пет различни вариации – с щайги, с варели, с щайги и газови бутилки, с опаковки от Sprunk(Спрайт) и торби с пясък).Сан Фиеро


28. Неунищожим Merit

Мисия: 555 we tip

Минавайте мисията както трябва до момента в който паркирате колата в подземния паркинг. След като я паркирате започнете да я бутате към входа на паркинга. Трябва един от служителите на паркинга да се качи в колата и да тръгне да я паркира, а вие да го гръмнете през стъклото. След като трупа му отвори вратата трябва да се качите в колата и да я закарате в Idlewood в Los Santos където се намира гаража на 8 ball. Трябва да вкарате колата в гаража и да й сложите бомба. След това закарайте колата в гаража в Doherty в San Fierro (докато правите това внимавайте да не получите звезди защото това ще прекрати мисията). Активирайте бомбата, слезте от колата и излезте от гаража но не много далече за да не се затворят вратите му. След като бомбата се взриви и мисията се фалира се отдалечете от гаража за да се затворят вратите му и се запаметете.


29. Camper с уникални цветове (два вида)

Мисия: Jizzy

Когато стигнете до Camper-а убийте двамата багабонти и дебеланата и откарайте Camper-а в гараж. Camper-а се почвява в две различни варияции и с три различни видове пердета (без пердета, със дръпнати пердета и със пуснати пердета), а чрез тези комбинации се получават 12 различни Camper-а.


30. Stretch с черна броня

Мисия: Jizzy

След като старчето се качи и потегли с лимузината трябва да отидете с кола на известно растояние пред нея (но без да я удряте) и да застреляте шофьора със мощно oръжие например AK-47 или M-4. След това взривете Broadway-а и откарайте лимозината в някой гараж.


31. Rancher брониран против огън, експлозии и сблъсъци

Мисия: Lure

След като стигнете до старта ще дойдат двама мотористи. Застреляйте ги през прозорците на Rancher-а, но НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ КОЛАТА. След като ги убиете отидете до близкия плаж, вкарайте колата във водата и излезте от нея. Мисията ще се фалира. Избутайте Rancher-a от водата и го откарайте в някой гараж.


32. Неонищожим FCR-900

Мисия: T-Bone Mendez

Приближете се до моторите но не прекалено близо и изстреляйте една ракета с базука по тях. Когато те се взривят и мисията се провали със помощта на Sawnoff Shotgun избутайте един от моторите (мотора трябва да НЕ може да се бута по никакъв друг начин защото иначе той НЯМА да е брониран) до гараж.


33. Жълто Burrito

Мисия: Mike Toreno

Когато влезнете в летището трябва да се доближавате до буса докато не видите червената стрелка над него (но не се приближавайте прекалено за да не тръгне буса) и тогава да застреляте двата моториста и човека седящ до шофьора на буса със снайпер като внимавате да не убиете Mike Toreno, който се вози отзат в буса. След като направите всичко това се приближете до буса докато той тръгне и го следвайте докато не спре. Когато това стане трябва бързо да се качите в него не от страната на шофьора, а от другата страна защото само тя ще е отключена. След това откарайте буса в гараж.


34. Rumpo устойчив на огън и сблъсъци

Мисия: Outrider

Когато стигнете до Rumpo-то застреляйте шофьора през прозореца и откарайте Rumpo-то в гараж.


35. Зелен Pizzaboy

Мисия: Ice Cold Killa

Преди да влезнете в клуба трябва да взривите зеления Broadway паркиран пред него. След като проследите Jizzy до вратата на клуба ще видите че на мястото на взривената кола се е почвил зелен Pizzaboy, с който Jizzy ще се опита да избяга. Проследете го с кола и го блъснете за да падне от мотора, а след това го убийте и вземете мобилния му телефон. Тогава мисията ще се счете за завършена и ще можете да откарате мотора в гараж.


36. Черна лимузина Stretch (два броя)

Мисия: Ice Cold Killa

Влезте в клуба и убийте Jizzy със снайпер и ще се телепортирате пред сградата. След това просто откарайте една от колите в гараж.Лас Вентурас


37. Walton брониран против коршуми и удари от хора (ако се блъснете в кола или в някоя стена Walton-а ще се повреди)

Мисия: Madd Dogg

Просто минете мисията и вкарайте колата в гараж.


38. Неонищожим Maverick

Мисия: Misappropriation

Отидете на мястото където стоят двата хеликоптера и убийте човека с досието като исползвате снайпер. Вземете досието и убийте останалата охрана. След това избутайте хеликоптера със заключените врати до някой гараж.


39. Неонищожимо Buffalo

Мисия: Misappropriation

Следвайте хеликоптера на човека с досието до хеликоптерната площадка. Когато неговия хеликоптер кацне на нея трябва да призимите и вашия хеликоптер до него и да изтичате по стълбите до паркинга. Там са паркирани два автомобила Buffalo. Застанете до тях и когато човека с досието стигне до вас го застреляйте. Вземете досието и избутайте Buffalo-то със заключените врати в някой гараж.


40. Зелен Packer

Мисия: Cop Wheels

Откраднете един от четирите полицейски мотора и го паркирайте върху Packer-а, слезте от мотора и взривете камиона. След това трябва да избутате камиона до гаража на изоставеното летище (да бутате камион е много трудно и на мен ми отне няколко часа).Завръщане в Лос Сантос


41. Phoenix (уникална кола)

Мисия: A Home In The Hills

В последния етап от мисията ще трябва да убиете Big Poppa койте бяга с тази кола. Паркирайте малко пред него и когато се доближи го застреляйте през предното стъкло. Мисията ще се счете за завършена и вие спокойно ще можете да откарате колата в гараж.


42. BF Injection (черно-червен цвят)

Мисия: Cut Throat Business

В началото на мисията убийте Madd Dogg и откарайте колата в гараж.


43. Hеонищожим Vortex (3 броя – 2 бели и 1 черно-бял)

Мисия: Cut Throat Business

Отидете на мястото на интервюто (но не се приближавайте прекалено за да не започне преследването) и убийте Madd Dogg. След това вземете някой от Vortex-ите и го откарайте в гараж.


44. Hеонищожим Newsvan (бял)

Мисия: Cut Throat Business

Ще ви трябват 1 - Remote Explosives (лепящите се бомби) 2 - огнехвърлячка, коктеил молотов или базука 3 - Sawnoff Shotgun (старинния пистолет :D). В началото на мисията залепете няколко от лепящите се бомби на Madd Dogg и тръгнете към мястото на интервюто. Там запалете огън с някое от вторите оръжия. CJ трябва да се подпали и да се качи в буса на новините за да го подпали одвътре. След това бързо трябва да излезе и да се отдалечи докато буса гръмне. Тогава активирайте детонатора за да убиете Madd Dogg. След като мисията се провали трябва да стреляте с Sawnoff Shotgun-а по буса и така да го придвижите до гараж (буса не може да мръдне по никакъв друг начин).


45. Camper със уникален paintjob

Мисия: Riot

Просто в началото на мисията убийте Sweet и откарайте буса в гараж.


46. Неунищожим Glendale

Мисия: Los Desperados

Минавайте мисията както трябва до момента в който не се появите в уличката с двата Glenale-а. Убийте Cesar и избутайте Glendale-а, до него в гараж с помоща на Sawnoff Shotgun.


47. Неонищожим Greenwood

Мисия: End of the Line

Още в началото на мисията откарайте колата на Sweet в 8-ball за да й сложите експлозив. След това карайте до червения маркер и точно преди да влезете в него активирайте бомбата. Пропуснете видеото и след като колата гръмне я избутайте до гараж с помоща на Sawnoff Shotgun.


48. S.W.A.T. (уникална кола)

Мисия: End of the Line

В етапа на мисията в който се появява танка на спец частите просто трябва да се качите в него, да го откарате в гараж и да го взривите (той е брониран против всичко освен взривове). По нататък в мисията се появява още един S.W.A.T. но той не е брониран и няма начин да се вземе.


49. Неонищожим Feltzer

Мисия: End of the Line

Когато пожарникарския камион преминава по East Beach ще трябва да вкарате Feltzer-а във водата. Когато мисията се провали избутайте колата на сушата и я откарайте в гараж.Неонищожима кола чрез комбинация от кодове


50. Която кола искате

Изберете си кола, качете се в нея, откарайте я извън шосетата, напишете кода HESOYAM (250 000 $, живот, броня и най важното поправя колата), излезте от колата, напишете кода JCNRUAD (когато колите се докоснат се взривяват), качете се в колата, напишете кода JCNRUAD отново и колата ще стане неунищожима.Тук съм описал само колите които се добиват по време на сюжетните мисии защото те могат да се вземат само веднъж в играта. За съжаление не е възможно да се вземат всички уникални коли в един сейв :cry: . Пишете ако знаете за някоя уникална кола, която не съм описал :wink: .
Последна промяна от A.T.L. на 03 окт 2017, 08:33, променено общо 9 пъти.

Потребителски аватар
Best Ed
Вманиачен
Мнения: 600
Регистриран: 26 яну 2011, 17:49
Местоположение: Плевен

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от Best Ed » 15 апр 2011, 16:26

Евала за темата доста си се постарал ! :)
Добре дошъл във форума :)

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от A.T.L. » 15 апр 2011, 16:39

Мерси! Да знаете, че имам и други проекти. И почти съм завършил един мод за :VC: . А и рекорди ще правя (поне се надявам :D ).

Потребителски аватар
Ico_BG
Умопобъркан
Мнения: 4216
Регистриран: 01 сеп 2009, 11:42

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от Ico_BG » 15 апр 2011, 18:05

Браво! Доста добра статия! И добре дошъл във форума! :)

Имаш някъде правописни грешки, ама.. преживяват се. ;d

Потребителски аватар
banker4eto
Вманиачен
Мнения: 772
Регистриран: 22 сеп 2009, 16:42
Местоположение: somewhere

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от banker4eto » 15 апр 2011, 19:18

браво аз някой съм ги събирал например camper-a на the Truth черните лимозини
жълтото Burrito и колата на Jizzy май нея не си я писал
Изображение
FUCK YEA

Потребителски аватар
denis_tes
Сериозен
Мнения: 1061
Регистриран: 04 апр 2009, 21:34
Местоположение: I got a dirty penis

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от denis_tes » 15 апр 2011, 20:02

Добре дошъл във форума...Браво за статията.Тамън ще отделя малко време да се науча на GTA "Литература" :D
BTW.That signature is fkn good!I like your "Doggy" style. :mhihi:
Toq dole prili4a na MC Ren, kopele myahahah
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от A.T.L. » 15 апр 2011, 20:43

Благодаря за гостоприемството 8) .
колата на Jizzy май нея не си я писал
За коя кола и за коя мисия става въпрос защото в колата на Jizzy никога не съм намирал нищо уникално :roll: .

Потребителски аватар
banker4eto
Вманиачен
Мнения: 772
Регистриран: 22 сеп 2009, 16:42
Местоположение: somewhere

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от banker4eto » 15 апр 2011, 20:52

Kaфяв Broadway със лилав салон може лесно да се сейфа след завършване на мисията Jizzy , освен това на задния номер пише HO 2 HO.
Eто снимки
http://lparchive.org/Grand-Theft-Auto-S ... tasa45.jpg
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... JuPp_d&t=1
Изображение
FUCK YEA

Потребителски аватар
heaher
Прекаляващ
Мнения: 1706
Регистриран: 05 авг 2008, 08:34
Местоположение: Ботевград

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от heaher » 15 апр 2011, 21:35

Пич Страхотна Тема :D Поздравления!!!!! :D

banker4eto може бе за първи път я виждам тази кола
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
banker4eto
Вманиачен
Мнения: 772
Регистриран: 22 сеп 2009, 16:42
Местоположение: somewhere

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от banker4eto » 15 апр 2011, 21:53

Ти пък.Някога играл ли си :sa: ?
Изображение
FUCK YEA

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от A.T.L. » 15 апр 2011, 22:22

Kaфяв Broadway със лилав салон може лесно да се сейфа след завършване на мисията Jizzy , освен това на задния номер пише HO 2 HO.
Цвета на колата и цвета на салона могат да се сменят в гаражите за lol rider-ските коли, а номера след запаметяване в гараж става обикновен. Междо другото на номера на Greenwood-a пред къщата на Sweet пише GROVE 4 LIFE не цъкай
Освен това ако леко блъснете колата номера ще се промени бам но ако я взривите нищо няма да му стане бум :mhihi: .

Потребителски аватар
banker4eto
Вманиачен
Мнения: 772
Регистриран: 22 сеп 2009, 16:42
Местоположение: somewhere

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от banker4eto » 15 апр 2011, 22:29

Да това го знам.Това са някой други - на Savanna-та на Цезар пишеше LVA4L;SHERM на Райдър Picador-а;A2TMFK Big Smoke's Glendale някво съкращение май гласи a two ton motherfucker може и time;SPANK на розовия Club на гаджето от LV забравих и името.
Изображение
FUCK YEA

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от A.T.L. » 15 апр 2011, 22:51

Браво бе, тези неща откъде ги знаеш :) .

Потребителски аватар
banker4eto
Вманиачен
Мнения: 772
Регистриран: 22 сеп 2009, 16:42
Местоположение: somewhere

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от banker4eto » 15 апр 2011, 23:13

:sa: маниак :D
Също на Hotknife след минаване на всички изпити в дасколото в СФ пише GOLD.
Интересни номера може да се срещнат и на колите от Easter Basin Docks импорт/експорт имаше Bullet на който пишеше EA SUCKS :mhihi: само един път ми се е спаунвал с такъв номер.
Ааа замалко да забравя ,че на Tampa-та от Ya Ka Boom Boom пише TIMEBOMB наскоро превъртях СА за 5ти път и го запомних.Самата кола се издава :mhihi: .
Изображение
FUCK YEA

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални превозни средства в GTA San Andreas

Мнение от A.T.L. » 15 апр 2011, 23:28

на колите от Easter Basin Docks импорт/експорт имаше Bullet на който пишеше EA SUCKS
:shock:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Oлеле тия Rockstar вече наистина ме изумяват :mhihi:
Бруталисти :rock:

Отговори

Върни се в “GТА SА: Дискусии Мисии”