Нова Need for Speed игра на хоризонта

За всички платформи - жанрове, ревюта, линкове, трейлъри, рецензии...

Модератор: GTA-BG Модератори

polsan
Начинаещ
Мнения: 309
Регистриран: 18 яну 2011, 15:46
Местоположение: Лос Сантос

Нова Need for Speed игра на хоризонта

Мнение от polsan » 09 окт 2012, 15:24

Докато феновете по цял свят тръпнат в очакване на рибуута на Most Wanted, стана ясно, че нова и мистериозна Need for Speed игра вече е в процес на разработка.

След като най-напред на сайта на EA Gothenburg се появи обява за старши дизайнер на автомобили, който да работи по рейсър с енджина Frostbite 2, малко по-късно студиото потвърди, че екипът му е ангажиран с поредицата Need for Speed.

"Искате ли да бъдете част от ЕА?", гласи съобщението на сайта. "Искате ли да участвате в разработката на поредицата Need for Speed? Сега имате възможност да станете част от EA Gothenburg и да изпълните двете си мечти!"

Засега ЕА няма официална позиция по въпроса, но по всичко личи, че шведският филиал наистина работи по следващо заглавие от рейсър поредицата.
източник pc mania
То още мост уантед 2 не е излязла пък друг подготвят е дано да не е разочарование , надявам се .
дано час по скоро разберем повече детайли и за мост уантед 2 и за този съвсем неочакван за мен.
YEEAAAHH

Потребителски аватар
Ico_BG
Умопобъркан
Мнения: 4216
Регистриран: 01 сеп 2009, 11:42

Re: Нова Need for Speed игра на хоризонта

Мнение от Ico_BG » 09 окт 2012, 16:33

Винаги такива спекулации се пускат и дори и да са само митове в началото, след известно време стават реалност. Все едно аз да почна да пиша на тема GTA VI, при положение, че още GTA V не е пусната, но обявена. Така или иначе ще има следваща поредица, няма логика просто, ако няма. Та, сигурен съм, че ще има, но тези "източници" не знам колко са достоверни, защото пък после ще ми се бият в гърдите, че са били "първите", говорили за дадената игра. Ми то с този успех при предишните поредици, няма начин как да няма следваща. Оф, започнах да се повтарям. :D

Отговори

Върни се в “Всички останали игри”