Моето хоби - eSim и eBulgaria

За всички платформи - жанрове, ревюта, линкове, трейлъри, рецензии...

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
veso177
Мнения: 1
Регистриран: 18 мар 2014, 12:09

Моето хоби - eSim и eBulgaria

Мнение от veso177 » 18 мар 2014, 12:10

Здравейте уважаеми съфорумци,
на вашето внимание представям играта е-сим, която разполага с 3 сървъра. Играта представлява следното : всеки, който се регистрира започва да работи срещу заплата, да тренира и да се бие. В сървър номер 2, където аз играя има 52 държави и съответно ако сте българин започвате с българско граждантво. България например в момента е в алианс с още 14 държави и води битки с Полша и Румъния като в момента картата на Европа изглежда така :

Изображение

Всяка държава има своя Президент, като президентските избори са на всяко 5то число от месеца. Също така всяка държава разполага със собствено правителство като броя на депутатите са 20 и се избират на всяко 25то число от месеца. Всеки играч може да се развива както пожелае, може да прави собствени фирми, може да създава или да се присъединява към военни отряди, може да създава партия, да бъде редактор на вестник или просто да се бие всеки ден и да се радва на играта.
Като пример ви показвам течаща в момента битка :

Изображение

като концепцията е всеки рунд продължава 2 часа и съответно, който е вкарал повече щета печели рунда, а региона се печели от този, който първи спечели 8 рунда.
Ранклистата в момента на държавите е :

Изображение

както сами виждате България се намира на 11то място от 52 държави като води битка с първата по щета държава - Полша. Именно поради тази причина се обръщам към вас с призив да се присъедините и да ни помогнете да спечелим битките. Ако сте патриоти и обичате да играете такъв тип игри ще сте ни доста полезни , защото имаме нужда от всеки един човек и повече щета :). За целта трябва да се регистрирате от тук : http://secura.e-sim.org/lan.288237/, давам нарочно рефлинк , защото когато се регистрирате през този линк и станете ниво 7 , ще получите 2 голд , а ако се регистрирате нормално , няма да го получите , също и аз ще получа 5 голд , а този голд би бил полезен в войната която тече срещу най-голямата държава в играта по щета Полша.
След влизането в играта ще имате възможност да прочетете туториала, който сме изготвили и също така да се запознаете с част от по-старите играчи, който с удоволствие бихме ви oказали съдействие. Ще се радваме за всеки 1 регистрирал се , всеки 1 българин би бил полезен на България!
С уважение,
Веселин :o

Отговори

Върни се в “Всички останали игри”