Непременно гледайте "Taxi Driver" - страшен е!predator написа:Как може да забравиш "Жега"?!thestig93 написа:А за Де Ниро... ех тоя актьор, колко велики филми има!Никой няма да сгреши, ако го гледа, велик филм
Последния филм, който гледахте
Модератор: GTA-BG Модератори
- miami4life
- Прекаляващ
- Регистриран: 16 юни 2008, 15:54
Re: Последния филм, който гледахте

Мда, прав си. Аз също така бих се допълнил като отбележа и Mean Streets, New York New York, Cape Fear, Midnight Run, Copland, Ronin, Analyze This. Също са хубави филми нали, но любимите са ми тези които изброих в първия си пост.predator написа:Как може да забравиш "Жега"?!thestig93 написа:А за Де Ниро... ех тоя актьор, колко велики филми има!Никой няма да сгреши, ако го гледа, велик филм

- LibertyCityStories
- Умопобъркан
- Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
- Контакти:
"Запознай се с нашите" и "Запознай ме с вашите" страхотни комедии с Де Ниро 

И "Анализирай това" и "Анализирай онова" също къртятLibertyCityStories написа:"Запознай се с нашите" и "Запознай ме с вашите" страхотни комедии с Де Ниро

- LibertyCityStories
- Умопобъркан
- Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
- Контакти:
Хах,и аз го гледах снощи супер филм
Аз доста сериали изгледах напоследък и продължавам да гледам, даже по едно време исках да пусна отделна тема за сериали, но вероятно само аз ще си пиша там.
Та, вчера приключих с първи сезон на Бягство от затвора (Prison Break)

Може да ви се стори смешно, но в началото помислих, че Еминем участва.
Сега гледам втори сезон, УНИКАЛЕН сериал е!
Отделно следя Supernatural, Desperate Housewives, Touch, Revenge, Gossip Girl, The Secret Circle, The Dead Zone и може още някой да има, а миналия месец изгледах втори сезон на Pretty Little Liars (Малки сладки лъжкини) - отново, много як сериал.

Сега мисля да започна да следя Lost, Spartacus, Game of Thrones, за Vampire Diaries се чудя... Може отделно да започна да следя някои научни предавания. Claude беше гледал някакъв за космоса, трябва да го потърся.
Та, вчера приключих с първи сезон на Бягство от затвора (Prison Break)

Може да ви се стори смешно, но в началото помислих, че Еминем участва.
Сега гледам втори сезон, УНИКАЛЕН сериал е!
Отделно следя Supernatural, Desperate Housewives, Touch, Revenge, Gossip Girl, The Secret Circle, The Dead Zone и може още някой да има, а миналия месец изгледах втори сезон на Pretty Little Liars (Малки сладки лъжкини) - отново, много як сериал.

Сега мисля да започна да следя Lost, Spartacus, Game of Thrones, за Vampire Diaries се чудя... Може отделно да започна да следя някои научни предавания. Claude беше гледал някакъв за космоса, трябва да го потърся.
1.Подземен свят (трилогия)
2.Заразно Зло (четирилогия)
И бих искал да попитам някои подобни филмчета да ми предложите?
Пак нещо от сорта с апокалипсис, зомбита, вампири, върколаци, извънземни... нещо,
което засяга целия свят ( В последно време съм се филмирал яко )
2.Заразно Зло (четирилогия)
И бих искал да попитам някои подобни филмчета да ми предложите?
Пак нещо от сорта с апокалипсис, зомбита, вампири, върколаци, извънземни... нещо,
което засяга целия свят ( В последно време съм се филмирал яко )
2012, The Day After Tomorrow, Volcano, 10.5 по скалата на Рихтер (не го знам на английски как е ), в Supernatural цели два сезона има свързани с Апокалипсиса, I Am Legend е свързан със зомбита, REC 1 и 2... но там вече не опира чак дотолкова, ако ме беше питал за филми от жанр "ужаси", щях да ти изброя повече.
Ако искаш филм с вампири и върколаци - The Twilight пасва идеално на подобни маниаци.
--
Мисля да гледам Заразно зло само заради Али Лартър, която участва в Герои.
Ако искаш филм с вампири и върколаци - The Twilight пасва идеално на подобни маниаци.
--
Мисля да гледам Заразно зло само заради Али Лартър, която участва в Герои.
- venom4et0o
- Неконтролируем
- Регистриран: 09 апр 2009, 17:29
- Контакти:

Why so serious?
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa!

pro24 написа:
- venom4et0o
- Неконтролируем
- Регистриран: 09 апр 2009, 17:29
- Контакти:
Случайно в компютъра срещнах The Looney Tunes Show 2011 S01E19

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa!

btw, Chronicle е доста неоценен филм според мен, ефектите си бяха на ниво, сюжетът - нищо чак толкова вълнуващо, но едно друго нещо - в доста филми гледането през ръчна камера е дразнещо за зрителя. Е, този филм не е един от тези Както и REC. И ето защо се върнах на този филм, макар и да съм го гледал -
Ico_BG написа:[●REC] и [●REC] 2
Отначало и аз си мислех, че след като се снима с ръчна камера ще е супер тъпо, но уви! Взе, че доста ме изненада - 10/10 Ще ми се да беше свършил с щастлив край (Стив да се преживи и Андрю да си оправи психическите отклонения )Ico_BG написа:btw...