Метъл, чалга песни, селяния, псувни .... xD (Дискусия)
Модератор: GTA-BG Модератори
Re: Метъл, чалга песни, селяния, псувни .... xD (Дискусия)
На Владо нали вика да почнем спор шегувах се да видя ко ше каже той 

bone_G написа:На Владо нали вика да почнем спор шегувах се да видя ко ше каже той

- bobi_tes
- Неконтролируем
- Регистриран: 24 мар 2009, 19:25
Айде тука да продължим спора за рапа и метъла, защото не искам да отнасям бан...
Step into the light and then you'll know
You were stopped and dropped by the Walls of Jericho
Какъв спор!? ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРAВО ДА СЛУША КАКВОТО СИ ПОИСКА... (чалгата е изключение!
)

За чалга да не става и на въпрос!
Обещавам от името на много хора, че всеки чалгар, включил се тук, ще бъде нападнат.

Обещавам от името на много хора, че всеки чалгар, включил се тук, ще бъде нападнат.

- yodaag
- Прекаляващ
- Регистриран: 06 окт 2009, 20:37
Яко си развалих мнението за тебе...От ТЕС-овете само Денис остава пич, ти храниш наляво-надясно, и е време да ти се отвърне.Метълите (трашове и спийдове, които харесваш особено) са едни МРЪШЛЯЦИ, некъпани долни наркомани които само крякат несвързани думи (или псувни), и според мене е много по-добре да пееш за разликата между живота на негрите живота в гетата и/или клубовете отколкото за F*CK THAT F*CKING SH*T AND THE SH*T IS F*CKING THE F*KC AND F************CK!!!!! (Крясъци). И това че ти така инфантилно обиждаш музиката, от която произлизат ВСИЧКИ стилове (даже и рока) - черната музика, те прави пълен...не мога да го измисля (сигурно IQ-то ми е под 143).Единствено уважавам хубавият рок & рол (Металика, АЦ/ДЦ, т.н.) Значи, The Game специално, е човек с история, той е умен, за разлика от твоите хора с коката, хероина и маските (жалките наркомански подобия на музиканти), той е живял в гетото, бил е прострелван многократно, но все пак е успял да се издигне и до днешен ден радва ушите ни със страхотен рап, и ако измиеш твоите, също ще го разберешbobi_tes написа:...

- bobi_tes
- Неконтролируем
То вЕрно е така, ама да слушаш Flo rida или новите песни на Eminem си е чист резил.Тва е мега боза.Никакъв талант.Само говорене и яко обработка.. :Xnrjboyan написа:Какъв спор!? ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРAВО ДА СЛУША КАКВОТО СИ ПОИСКА... (чалгата е изключение!)
yodaag - ти ми говориш за наркомани като ти самия си такъв

Не е наркоман, просто искаше да види защо всички се кефят на тревата...bobi_tes написа:yodaag - ти ми говориш за наркомани като ти самия си такъв

Иначе да, Flo-rida или какъвто е там, тоя си е чист п*дал. За Еминем- има и добри песни, лично аз го харесвам като рапър.

- yodaag
- Прекаляващ
- Регистриран: 06 окт 2009, 20:37
ХАХАХАХАХХАХА АМА ТИ СИ БИЛ ПО–ТЪП ОТКОЛКОТО МИСЛЕХ АХАХАХАХАХАbobi_tes написа:То вЕрно е така, ама да слушаш Flo rida или новите песни на Eminem си е чист резил.Тва е мега боза.Никакъв талант.Само говорене и яко обработка.. :Xnrjboyan написа:Какъв спор!? ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРAВО ДА СЛУША КАКВОТО СИ ПОИСКА... (чалгата е изключение!)
yodaag - ти ми говориш за наркомани като ти самия си такъв
- bobi_tes
- Неконтролируем
Всички рапърчета?Ако е така съм съгласен.Аз никога не съм пушил каквото и да е.А за дрога да не говорим.Няколко пъти съм бил малко бира, малко ракия, но в рамките на нормалното със замезване...nrjboyan написа:просто искаше да види защо всички се кефят на тревата...![]()
Когато пушиш трева не си наркоман, а тревоман. Тревата не е наркотик.bobi_tes написа: yodaag - ти ми говориш за наркомани като ти самия си такъв
Прав си, все пак цигарите са не по-малко вредни, а понякога повече.thestig93 написа: Когато пушиш трева не си наркоман, а тревоман. Тревата не е наркотик.
Това ще официялната тема в която ще пускам уроци по китара.
Като за начало:
Соло китарата има 6 струни (Поръчковите имат повече).1-ва струна е най долната.Ето и нотите на свободни струни:
1ва-ми
2ра-си
3та-сол
4та-ре
5та-ла
6та-ми
Може да се свири не само с перо.Може с редуващи се пръсти.Редувате показалец и среден пръст.Те са 1-ви и 2-ри пръст на дясната ръка.Също може да се свири и със палец.На лявата ръка се свирят с 3 пръста по грифа.Показалец, среден и безимен.
След като показах свободните струни пробвайте да изсвирите:
ми ми си си ми сол сол ре ре ла ла ре ми ми
Тактувайте си с крак за да са равномерни нотите
Другия път ще ви покажа цели ноти, половинки и четвъртинки

Като за начало:
Соло китарата има 6 струни (Поръчковите имат повече).1-ва струна е най долната.Ето и нотите на свободни струни:
1ва-ми
2ра-си
3та-сол
4та-ре
5та-ла
6та-ми
Може да се свири не само с перо.Може с редуващи се пръсти.Редувате показалец и среден пръст.Те са 1-ви и 2-ри пръст на дясната ръка.Също може да се свири и със палец.На лявата ръка се свирят с 3 пръста по грифа.Показалец, среден и безимен.
След като показах свободните струни пробвайте да изсвирите:
ми ми си си ми сол сол ре ре ла ла ре ми ми
Тактувайте си с крак за да са равномерни нотите

Другия път ще ви покажа цели ноти, половинки и четвъртинки

Toq dole prili4a na MC Ren, kopele myahahah

- bobi_tes
- Неконтролируем
Кретенdenis_tes написа:....

Хаха смешки и как ше ме нападнете ако не е тайна? Те ше ми кажат кво да слушам
калете се там без да се къпете и да не сам ви чул гласа!