Стъклен Дом/Столичани в повече/Седем часа разлика-BG сериали
Модератор: GTA-BG Модератори
Стъклен Дом/Столичани в повече/Седем часа разлика-BG сериали
Тук всеки ще пита за нещо, което търси, не му е ясно за Стъклен Дом/Столичани в повече/Седем часа разлика. Ето аз търся мелодията http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lnbf8#t=3s. - Стъклен Дом. Всеки които търси нещо за BG сериалите да пита тук!
Нека да докажем, че БЪЛГАРИЯ Е СИЛНА 

Re: Стъклен Дом/Столичани в повече/Седем часа разлика-BG сер
Има търсачка за това (песните). Относно самите сериали - избягвам да ги засичам по bTV, защото се отвращавам от дървената българска игра, която ни предоставят актьорите. Изглеждат ми някакси изкуствено, като на театър. Вижда се, че искат да изразят емоцията на героя си, но това ще е за 2 секунди и то някакси от дървената им първоначална позиция към спонтанно подскачане, уж целящо показване на чувства.
И след това отново - театър. 
Може и историята да е добра, но не е ли представена както трябва...
EDIT: Гледах една серия на Столичани в повече - там положението е по-добро, защото са избрали по-професионални герои и има добър хумор.
Горният ми коментар се отнася за останалите два сериала.

EDIT: Гледах една серия на Столичани в повече - там положението е по-добро, защото са избрали по-професионални герои и има добър хумор.

+1Ico_BG написа:Има търсачка за това (песните). Относно самите сериали - избягвам да ги засичам по bTV, защото се отвращавам от дървената българска игра, която ни предоставят актьорите. Изглеждат ми някакси изкуствено, като на театър. Вижда се, че искат да изразят емоцията на героя си, но това ще е за 2 секунди и то някакси от дървената им първоначална позиция към спонтанно подскачане, уж целящо показване на чувства.И след това отново - театър.
EDIT: Гледах една серия на Столичани в повече - там положението е по-добро, защото са избрали по-професионални герои и има добър хумор.Горният ми коментар се отнася за останалите два сериала.
Българските сериали са наистина супер изкуствени, все едно гледам куклен театър..
Е вие кво искате все пак сте свикнали на световно ниво не сме толкова добри но си ги бива аз лично гледам и 3те сериала най-често столичаните а другите много рядко.
Българина винаги мрънка и от всичко разбира.
На фона на турските боклуци, българските сериали са на много по-високо ниво от тях.
"Столичани" гледах първия сезон и ми хареса, другите два са тип "сапунена опера", поради което не ги гледам.
На мен много ми харесва също така и "Етажна собственост". Въобще последните години започнаха да правят интересни филми със смисъл. Не приемам критиката за дървената актьорска игра. Само за сравнение - някой помни ли "Огледалото на дявола" 2001 ? А например "Отмъщение" 2000 ? Това са примери за това как не трябва да се правят филми. Ако не сте ги гледали - изгледайте ги, гледайте новите и ще разберете за какво става дума.
На фона на турските боклуци, българските сериали са на много по-високо ниво от тях.
"Столичани" гледах първия сезон и ми хареса, другите два са тип "сапунена опера", поради което не ги гледам.
На мен много ми харесва също така и "Етажна собственост". Въобще последните години започнаха да правят интересни филми със смисъл. Не приемам критиката за дървената актьорска игра. Само за сравнение - някой помни ли "Огледалото на дявола" 2001 ? А например "Отмъщение" 2000 ? Това са примери за това как не трябва да се правят филми. Ако не сте ги гледали - изгледайте ги, гледайте новите и ще разберете за какво става дума.
National
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Organisation of
Man
Against
Amazonian
Masterhood
NO MA'AM
Тука не си прав, турските сериали са на доста по-високо ниво от наще.
Прав си, но са еднообразни всичките.Best Ed написа:Тука не си прав, турските сериали са на доста по-високо ниво от наще.