Мнение
от XceLLenT » 05 юли 2012, 13:27
При мен на 5-тия ми рожден ден ми купиха комп. и вътре кака ми беше сложила ГТА 2, но нали аз малко лапе и само карам и мачкам хората и така.
След 1 седмица татко ме вика и казва, че има изненада и ми дава един диск и аз какво да видя някакъв негър на картината отпред и давам на как да ми го прочете и тя вика: Това е Гранд Тхефт Авто Сан Андреас и аз нали, вкарвам диска но не знам как да я инсталл и ми се доспива.
Лягам и заспивам и се събуждам някъде към 7-8 часа.
И сядам на компа и вътре гледам няква иконка пак с некъф негър и пускам, но не гледам интрота-та и започвам и се кефя защото игра с графика като на ГТА за онези времена беше уникална, и гледай к'во става пуцай, пуцай.
Другата година пак на рожденият ми ден бях се научил да чета вече и ми носят и пак отпреде гледам няква мадама и викам: Малеее в тая игра ще имам какички. и пускам и к'во пак да видя ГТА.
В първия момент си помислих, че главния герой си е направил операция пуснал е коса и е станал бял.
И тогава братовчед ми, ме зариби по мисийте и айде пуцай с братовчед ми у нас. РЕДОВНО!
И 2007 год. ми взимат нов комп. и аз джиткам ЦС и СА и 2008 излиза и и купуват ми я, но този път с мотора само се блъсках с мотора заради парцалените модели, и много се радвах и така Поредицата ГТА ми е любима, въпреки че не съм имал възможността да играя ГТА
Но за съжаления компютарът ми от 2007 се развали а беше уникален а сега съм с първата ми каруца!
Въпреки, че ми върши много добра работа.
BMW
Звярът е тук