Windows 9 a.k.a Windows Blue

Програми, части, компютри и проблеми с тях от всякакво естество.

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
Ico_BG
Умопобъркан
Мнения: 4216
Регистриран: 01 сеп 2009, 11:42

Windows 9 a.k.a Windows Blue

Мнение от Ico_BG » 31 авг 2012, 21:43

Изглежда софтуерната архитектурна компания Microsoft е запланувала нови видове прозорци :lol:
Изображение

Още не е стартирала на пазара 8-мата версия на операционната система Windows, но вече стана известно следващата ОС нa Microsoft– Windows 9

От получената информация за релийза на бъдещата платформа през третото тримесечие на 2013 г. се знае много малко. Достоверно е само това, че новото творение на разработчиците се нарича Windows Blue.

Неофициалните данни говорят за това, че Windows 9 ще бъде много по различна от предишните версии. За подробни детайли, информационните източници засега мълчат. Има ли този факт технологична основа (нови подходи и разработки в Microsoft) или характеристиките на хипотетичната операционна система ще повлияят за възможно сътрудничество на корпорацията с други компании - също не е известно. Някои експерти на софтуерния пазар намекват за втория вариант.

Предполага се също така, че Microsoftще промени подхода си към пускането на операционната система, но това ще проличи в средата на 2013 година, когато се очаква пускането на Windows Blue. Сега да се подготвим към Windows 8 вълна. В следващите месеци ще продължаваме да четем повече за Windows 8.
Източник

ИзточникИзточник

Отговори

Върни се в “Софтуер, хардуер и телефони”