Как да си сменя player модела?
Модератор: GTA-BG Модератори
Как да си сменя player модела?
Здравейте,от доста време се чудя как се сменя player модел на GTA Vice City.Проверих в доста сайтове,но така и не разбрах.Ако някой може да ми каже как става работата ще му бъда благодарен.Знам че може да стане с IMG Tools,но не знам точно как.Help. 

Your solo nature means that you're very capable of fending for yourself. It also means, however, that you have trouble finding your place in groups.
Re: Как да си сменя player модела?
До колкото помня моделът беше player.dff, проблемът беше че трябва да използваш скин през Options на играта и да го слагаш всеки път, аз така и не успях да накарам да се зарежда през player.txd.
Ами мерси,но нямах точно това предвид.
Имам предвид да се промени стила на косата,да няма ръка (примерно де
) и такива неща.

Имам предвид да се промени стила на косата,да няма ръка (примерно де

Your solo nature means that you're very capable of fending for yourself. It also means, however, that you have trouble finding your place in groups.
Забрави за промени по модела, ако искаш да променяш текстурата на модела влез в /skins и променяй скинът. Има туториали в нета, потърси.
Ако може някой да заключи или изтрие темата,вече разбрах как се сменя.

Това че си разбрал как става е хубаво, но това е форум и идеята е тази информация да е полезна и за други които ще търсят в бъдеще отговор на такъв въпрос. Вместо да казваш какво да се прави с темата можеше да напишеш какво си разбрал, това не е чат а ФОРУМ.

- miami4life
- Прекаляващ
- Регистриран: 16 юни 2008, 15:54
Нямаше да е лошо да беше написал заглавието на английски.За да могат и хората от другите страни да го видят.

Бях го написал и на английски след българския,но не знам защо не е излязло.miami4life написа:Нямаше да е лошо да беше написал заглавието на английски.За да могат и хората от другите страни да го видят.

Защото е ще е много далго заглавието, а ти смени ли си модела ?