Дата и час: 18 Яну 2018, 05:58

Часовете са според зоната UTC + 2 часа
 Страница 1 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2009, 09:55 
GTA 3 Master
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009, 15:33
Мнения: 981
Уникални коли в GTA III


Бронирани коли

Първо за тези които не знаят съкращенията обяснявам:
BP = Bullet-Proof (куршумоустойчив)
FP = Fire-Proof (огнеустойчив)
EP = Explosion-Proof (устойчив на експлозии)
DP = Damage-Proof (колата не се влияе от удари и сблъсаци с други обекти)

Cheetah
Мисия: "Turismo" от Ел Буро
Свойства: BP/ FP/ EP
Става дума Cheetah колите, срещу които се съсъезавате в мисията на El Burro - Turismo. Те притежават всички свойства. Има само един начин за вземане на някоя от тези коли:
Първо трябва да отидете до мястото на състезанието и да бутнете някоя кола, за да тръгнат. След това отивате до скривалището си и пускате един танк насред пътя. Изчаквате докато се появи някоя от колите и я гръмвате. След това трябва да я избутате в гаража (доста е трудно) и тя ще се оправи, и всичко ще е наред. Трябва да знаете, че вратите на тези коли са заключени и няма да можете да ги откраднете. Само описаният по-горе начин наистина действа

Stretch
Мисия: "Salvatores Called A Meeting" от Тони Сиприани
Свойства: BP/ FP/ EP/ DP ; Jet Black Color
Това е единствената неунищожима кола в играта. Това е черната лимузина, която стои в гаража на Джоуи при мисията "Salvatore Called Meeting". Има един начин да вземете лимузината за себе си:
По време на мисията, когато отидете до гаража, не стъпвайте на синия маркер. Вземате някоя тежка кола и я паркирате до гаража под ъгъл 90 градуса (спрямо вратата на гаража). След това активирате два пъти чийта за забързване на играта, засилвате се в ъгъла, сключен между гаража и колата и би трябвало да се шмугнете вътре в гаража. След това влизате в черната лимузина и като мръднете ще пропаднете в "синият ад" и след време трябва да се появите на улицата някъде до гаража. Колата може да бъде сейфана само в голям гараж като този в Staunton Island (чрез чийта за летящи коли). Тъй като колата няма да можете да я унищожите с нищо трябва да напишете чийта за взривяване на колите. След Това я избутайте в гаража и вече ще имате неунищожима лимузина!

Patriot
Мисия: "Marked Man" от Рей Мачовски
Свойства: BP
Този Patriot го получавате като награда след минаването на мисията на Рей "Marked Man". Тук няма нищо сложно - просто го закарвате в гаража си. Може да ви е нужен нататък в някои мисии.

Securicar
Мисия: "Van Heist" от Джоуи Леоне
Свойства: BP/FP
По време на мисията на Джоуе "Van Heist", трябва да следите един Securicar бус, който самия Джоуи казва, че е куршумоустойчив. Когато наблъскате достатъчно буса, че човекът от там да излезе се качвате и го откарвате в сейфхауса. Вакарвате го в каража, гърмите го по начин, който няма да го изкара от гаража и мисията ще бъде фалирана. Но за сметка на това вече ще имате въпросната кола.

Bobcat
Мисия: "Evidence Dash" от Рей Мачовски
Свойсвта: BP/ FP/ EP
Това е колата, която се среща в мисията на Рей - "Evidence Dash" . Да запазите тази кола е доста трудно:
Когато почне мисията блъснете един или два пъти Bobcat-а, за да вземете поне един паке.т След това трябва да пребоядисате колата си, за да се оттървете от полицията. Ще ви е нужно някое достатъчно мощно возило, за да можете да обърнете Bobcat-a. Трябва да обърнете Bobcata с покрива надолу и да го приклещите. След време играта ще изпише, че колата е примамка и шофьора ще излезе. След това трябва да избутате колата до скривалището си, защото вратите ще са заключени дори и след акто мъжът исзлезе от там. Но трябва да стане колкото се може по-бъзо, защото след време Bobcata ще изчезне. Също така гледайте да не обръщате колата обратно на гуми или да не изчезне от погледа Ви. След като се сейфате ще имате Bobcat, който е почти неунищожим.

Barracks OL
Мисия: "Arms Shortage" оф Рей Мачовски
Свойства: BP
При мисията на Рей - "Arms Storage" трябва да откраднете Barracks OL-а, който е в скривалището на Фил. Запомнете, че той е куршумоустойчив САМО по време на тази мисия!

Trashmaster
Мисия: "Blow Fish" от Тони Сиприани
Свойства: BP/FP
Мисията "Blow Fish" от Тони трябва да вземете един Trashmaster, с който се влиза във фабриката за риба. Но вместо да го закарате там, напише чийта за летящи коли и "прелети" до Staunton Island и го сложете в гаража си. Трябва гръмнете камиона преди вратата на гаража да се затвори, за да се зачете мисията за фалирана.

Rhino
Свойства: BP/FP/DP
Rhino е името на танка в играта. Освен, че е Bullet-Proof/Explosion Proof Rhino, той взривява всички превозни средства, до които се докосне (движейки се с по-висока скорост). Единственият недостатък е, че не е огнеустойчив. Има три начина да се вземе:
-чрез чийт: GIVEUSATANK
-когато достигнеш 6то ниво на издирваност армията подкарва танковете, но това е труден начин за вземане
-след минаването на последната мисия от историята, "The Exchange", танкът се spawn-ва в скривалището на Фил (с отключени врати)

----------------------------------

Специални возила

Dead Skunk In The Trunk Manana
Мисия: "Dead Skunk In The Trunk" от Джоуи Леоне
Специалност: Труп в багажника
Когато отидете до Manana-та, където е паркирана и я вземете, двама мафиоти започват да ви гонят. Излезте и взривете колите им. След това закарайте колата до в гаража си и излезте от нея. Гръмнете колата и позволете на вратата да се затвори. След това колата ще е поправена, а трупът въте винаги ще е там. Остава само да запазите играта.

D-Ice’s Infernus
Мисия: "Rigged To Blow" от D-Ice
Специалност: Заключени врати
След обезвреждането, като се върнете на мястото, където да паркирате колата, натиснете бутона за излизане. Тук трябва веднага да натиснете бутона за спринтиране и да се махнете веднага от вратата, оставяйки я отворена. След като сте излезли от колата мисията се зачита за успешна. След това, като влезете в колата вратите ще са заключени. Не се плашете, защото ще можете да излезете! Но хората отвън няма да могат да я вземат, от което следва: няма да можете да качвате проститутки, крадците няма да могат да ви вземат колата и най важното - полицията няма да може да ви арестува. Интересно, нали? Tази специалност ще изчезне, след като запазите колата в гаража си. Но все пак тази мисия можете да я минавате когато си поискате, ако ви потрябва колата.

Mafia Rumpo
Мисия: "Under Surveillance" от Асука Касен
Специалност: Лъскавочерен цвят
Убийте другите две груцвички с мафиоти, като оставите тази с микробуса последна. Като наближите микробуса излезте от колата си и мафиотите ще направят същото. Убийте ги и вземете микробуса. Мисията ще е завършена успешно и ще можете да запазите микробуса.

Marty Chonk’s Sentinel
Мисия: "The Thieves" от Марти Чонкс
Специалност: Заключени врати
В края на мисията трябва да паркирате Sentinel-а във фабриката на Марти. След като спрете колата ще излезе съобщение, което ви казва да излезете от колата. Тук важи същото правило, както при Infernus-а на D-Iice - излизате бързо, оставяйки вратата отворена. Естествено ще имате същите привилегии със заключените врати, но и тази кола при запазване губи специалността си!

GHOST Missing
Мисия: "Gone Fishing" от Рей Мачовски
Специалност: Притежава тъмен синкаво-зелен цвят и няма интериор
След като тръгнете да преследвате човека с лодката след известно време той ще спре на брега на плажа и ще излезе. аправете същото. Накарайте човекът да се отдалечи малко от лодката, защото ако го гръмнете до нея, лодката ще избухне. Внимавайте, защото той е въоражен. Убийте го, за да минете мисията и избутайте лодката GHOST Missing обратно в морето. Вече можете да я покарате. Ако се опитате да запазите в гаража си играта ще забие!_________________
Everything About GTA 3
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2010, 16:16 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2007, 07:20
Мнения: 3357
Местоположение: Shumen,Bulgaria
Като се разрових из нета открих че има сумалъка ти уникални коли.ето какво намерих,ако си спомняш глича при който таксито е без табелка отгоре,по същия начин можеш да видиш и Hoods Rumpo XL без графити :D
също така прочетох че Kuruma от първата мисия в играта е уникална заради цвета си,на пръв поглед той изглежда като един от обичайните за тази кола но всъщност е по-различен,ето тук пише:
Teal Kuruma
---------
Mission: Give me Liberty! (Start of the game)
Difficulty: *
Required: Nothing
Discovered by: GTA_Loco

Description: A teal-colored Kuruma. A similar color exists in the Kuruma's
normal palette, but this IS different from it. This is closer to blue, whereas
that one is closer to green.

Strategy: Just leave it parked in your garage. It's as simple as that.
------------------------------------------------------------------------------
Graffitiless Hoods Rumpo DX
---------
Mission: None
Difficulty: *****
Required: Patience
Discovered by: Common knowledge

Description: A normal Hoods Rumpo DX, but without the graffiti on the side.

Strategy: See 5.11 - Lightless Taxi.
Formulated by: Common knowledge
------------------------------------------------------------------------------
а ето и нещо друго
PURPLE ESPERANTO

This is the rarest car in the game. It occurs when the game accidentally uses the textures of the Esperantothat is parked at the Ghost Town. You have to be lucky to get this car color on the Esperanto.
това лично на мен не ми се е случвало


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2010, 19:20 
Прекаляващ
Аватар

Регистриран на: 18 Юли 2008, 18:33
Мнения: 1774
Местоположение: София, Дружба 1
Хммм.. и на мен тази Kuruma в началото ми изглеждаше със съвсем нормален цвят. Благодаря за информацията и на Claude и на LCS.


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2010, 20:04 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2007, 07:20
Мнения: 3357
Местоположение: Shumen,Bulgaria
аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.а преди малко пък четох нещо съвсем абсурдно-че ако напишеш OHHMYGOD(да,точно така,с два H) и щяло да те удари гръм :mhihi: е,нищо подобно :D
а това за цвета на уж уникалната начална Kuruma може да се провери ако някъде във файловете на играта(предполагам main.scm) се съдържа цвета на колата за тази мисия


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2011, 23:04 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2007, 07:20
Мнения: 3357
Местоположение: Shumen,Bulgaria
Току-що прочетох в GTAForums че има черна Cheetah която се появява в района на Bedford Point(Staunton Island) между 00:00 и 03:00 часа,и по-точно в района близо до онзи кей от който се взема лодката за мисията S.A.M.,проверих го лично,и мисля че това е колата
ИзображениеИзображение
за да сте сигурни че в "уречения" час колата ще се появи по пътя,карайте друга Cheetah защото както знаете с каквато кола сте в трафика преобладават коли от същия модел,например при първия си опит да я открия бях с Infernus и направо гъмжеше от такива но нито една Cheetah не се появяваше.
Гледам че Claude не е включил в списъка с уникални возила тези които имат уникален цвят,така че ако реши че и те се броят за уникални защото доколкото знам е така,нека добави и тази,защото черния цвят не е типичен за тази кола и както разбрахте тя се среща само през определено време в определен район.
EDIT:някой да не помисли и героя ми за уникален,защото му няма здравето,просто е на 003 и премигна точно като снимах и на двете снимки :mhihi:


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2011, 23:34 
GTA 3 Master
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009, 15:33
Мнения: 981
мисля, че това... е нормален цвят, който се среща редовно. Черното е съвсем различно._________________
Everything About GTA 3
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2011, 10:38 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2007, 07:20
Мнения: 3357
Местоположение: Shumen,Bulgaria
Claude написа:
мисля, че това... е нормален цвят, който се среща редовно. Черното е съвсем различно.

Не знам,ако искаш провери сам,надявам се разбра къде е мястото,също и часа.аз веднъж я обърках с една масленозелена,но този цвят не мисля че е обичаен.затова по-добре провери сам,също така колко обикалях и не срещнах втора с този цвят,нито на същото място нито в същата нощ,нито из цял Либърти.Мисля да потърся клипче в тубата между другото за тази кола


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2011, 08:13 
Вманиачен
Аватар

Регистриран на: 15 Апр 2011, 11:54
Мнения: 667
Местоположение: Solar system
Цитат:
аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.

Лично на мен ми се е случвало да отида в някой сейвхаус и веднага след като се запаметя ако на улицата се появи такси то да е без табелка. Това ми се е случвало два пъти във :VC: и два пъти във :iii: . Може и да става само при по-бавни компютри които нямат време да се занимават с глупости от сорта на някакви си табелки :mhihi: . Между другото табелките на такситата не са част от самата кола и като натиснете F1 за риплей се сменят - те са като покрива на сталиона, ту го има ту го нема. И claude няма да е зле да провериш тази kuruma защото и на мен ми се струва, че е малко по-светла от обикновенният зелен цвят за тази кола.
Изображение_________________
https://image.ibb.co/m3Xr1b/tenor_3.gif
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2011, 09:46 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2011, 16:51
Мнения: 428
Местоположение: Liberty City
A.T.L. написа:
Цитат:
аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.

Лично на мен ми се е случвало да отида в някой сейвхаус и веднага след като се запаметя ако на улицата се появи такси то да е без табелка. Това ми се е случвало два пъти във :VC: и два пъти във :iii: . Може и да става само при по-бавни компютри които нямат време да се занимават с глупости от сорта на някакви си табелки :mhihi: . Между другото табелките на такситата не са част от самата кола и като натиснете F1 за риплей се сменят - те са като покрива на сталиона, ту го има ту го нема. И claude няма да е зле да провериш тази kuruma защото и на мен ми се струва, че е малко по-светла от обикновенният зелен цвят за тази кола.
Изображение

И на мен ми се струва, че е по-различен цвета на тази кола.
И аз ще се опитам да направя снимка._________________
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2011, 20:25 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2007, 07:20
Мнения: 3357
Местоположение: Shumen,Bulgaria
Явно не сте чели досега че Kuruma от началната мисия е с уникален цвят който е по-различен от този на другата от снимката,и се среща само при колата от началната мисия,а това за табелките е глич,и двете неща са отдавна известни на GTA обществото


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2011, 11:49 
Вманиачен
Аватар

Регистриран на: 15 Апр 2011, 11:54
Мнения: 667
Местоположение: Solar system
Цитат:
Явно не сте чели досега че Kuruma от началната мисия е с уникален цвят който е по-различен от този на другата от снимката,и се среща само при колата от началната мисия,а това за табелките е глич,и двете неща са отдавна известни на GTA обществото

1. Аз лично съм го чел поне в два сайта и щом сте толкова запознати защо не я пише в главния списък :?: .
2. Не съм казал, че това с табелките не е глич или каквото там си мислиш че съм казал и знам, че не е нещо ново и ако си прочел внимателно какво съм написал ще видиш че не пише какво невероятно откритие съм направил, а кога ми се е случвало да попадам на таксита без табелки!
3.
Цитат:
аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.

Опитах се да ти по някакъв начин да ти помогна._________________
https://image.ibb.co/m3Xr1b/tenor_3.gif
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2011, 12:18 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2007, 07:20
Мнения: 3357
Местоположение: Shumen,Bulgaria
Първо-нито съм имал за цел да те обидя,нито съм казал че си мислиш че си направил някакво върховно откритие.Просто мислех че досега не си попадал из нета на тази информация за табелките и Kuruma-та.
И второ-знам и благодаря за помощта,но знам че трябва да се сейфаш за да стане,но при мен не се получава


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2011, 12:36 
Вманиачен
Аватар

Регистриран на: 15 Апр 2011, 11:54
Мнения: 667
Местоположение: Solar system
Знам, че си бил с добри намерения, но ще е добре ако Kuruma-та се добави в главния списък защото не всички форумджии знаят английски. И аз съм събирал с доста мъки всички коли от списъка без кодове, но с още една кола май ще е невъзможно да ги имам всичките в един сейв :( (както и в :sa: самоче там са страшно много и е 1000 процента невъзможно да се вземат всички)._________________
https://image.ibb.co/m3Xr1b/tenor_3.gif
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2011, 12:56 
Умопобъркан
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2007, 07:20
Мнения: 3357
Местоположение: Shumen,Bulgaria
A.T.L. написа:
Знам, че си бил с добри намерения, но ще е добре ако Kuruma-та се добави в главния списък защото не всички форумджии знаят английски. И аз съм събирал с доста мъки всички коли от списъка без кодове, но с още една кола май ще е невъзможно да ги имам всичките в един сейв :( (както и в :sa: самоче там са страшно много и е 1000 процента невъзможно да се вземат всички).

Коя кола ти липсва?Аз пък никога не съм си поставял за цел да събера уникалните коли


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Уникални коли в GTA III
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2011, 13:18 
Вманиачен
Аватар

Регистриран на: 15 Апр 2011, 11:54
Мнения: 667
Местоположение: Solar system
Събирал съм всички коли от списъка без Kuruma-та. Мисля че даже има начин да се вземе черната лимузина без кодове, но и без да е бронирана (от мисията дето карате Мария към някакъв клуб). Просто трябва да се минават мисиите с нея и да се надяваме да не изчезне (което до сега винаги ми се е случвало). Обаче с Kuruma-та и лимузината колите стават прекалено много и няма да е възможно да се вземат всички. Само във :VC: може да се вземат всички уникални коли._________________
https://image.ibb.co/m3Xr1b/tenor_3.gif
Offline
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  

cron