Уникални коли в GTA III

Една легенда която никога не ще се забрави !

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
Claude
GTA 3 Master
Мнения: 981
Регистриран: 23 яну 2009, 15:33

Уникални коли в GTA III

Мнение от Claude » 17 окт 2009, 10:55

Уникални коли в GTA III


Бронирани коли

Първо за тези които не знаят съкращенията обяснявам:
BP = Bullet-Proof (куршумоустойчив)
FP = Fire-Proof (огнеустойчив)
EP = Explosion-Proof (устойчив на експлозии)
DP = Damage-Proof (колата не се влияе от удари и сблъсаци с други обекти)

Cheetah
Мисия: "Turismo" от Ел Буро
Свойства: BP/ FP/ EP
Става дума Cheetah колите, срещу които се съсъезавате в мисията на El Burro - Turismo. Те притежават всички свойства. Има само един начин за вземане на някоя от тези коли:
Първо трябва да отидете до мястото на състезанието и да бутнете някоя кола, за да тръгнат. След това отивате до скривалището си и пускате един танк насред пътя. Изчаквате докато се появи някоя от колите и я гръмвате. След това трябва да я избутате в гаража (доста е трудно) и тя ще се оправи, и всичко ще е наред. Трябва да знаете, че вратите на тези коли са заключени и няма да можете да ги откраднете. Само описаният по-горе начин наистина действа

Stretch
Мисия: "Salvatores Called A Meeting" от Тони Сиприани
Свойства: BP/ FP/ EP/ DP ; Jet Black Color
Това е единствената неунищожима кола в играта. Това е черната лимузина, която стои в гаража на Джоуи при мисията "Salvatore Called Meeting". Има един начин да вземете лимузината за себе си:
По време на мисията, когато отидете до гаража, не стъпвайте на синия маркер. Вземате някоя тежка кола и я паркирате до гаража под ъгъл 90 градуса (спрямо вратата на гаража). След това активирате два пъти чийта за забързване на играта, засилвате се в ъгъла, сключен между гаража и колата и би трябвало да се шмугнете вътре в гаража. След това влизате в черната лимузина и като мръднете ще пропаднете в "синият ад" и след време трябва да се появите на улицата някъде до гаража. Колата може да бъде сейфана само в голям гараж като този в Staunton Island (чрез чийта за летящи коли). Тъй като колата няма да можете да я унищожите с нищо трябва да напишете чийта за взривяване на колите. След Това я избутайте в гаража и вече ще имате неунищожима лимузина!

Patriot
Мисия: "Marked Man" от Рей Мачовски
Свойства: BP
Този Patriot го получавате като награда след минаването на мисията на Рей "Marked Man". Тук няма нищо сложно - просто го закарвате в гаража си. Може да ви е нужен нататък в някои мисии.

Securicar
Мисия: "Van Heist" от Джоуи Леоне
Свойства: BP/FP
По време на мисията на Джоуе "Van Heist", трябва да следите един Securicar бус, който самия Джоуи казва, че е куршумоустойчив. Когато наблъскате достатъчно буса, че човекът от там да излезе се качвате и го откарвате в сейфхауса. Вакарвате го в каража, гърмите го по начин, който няма да го изкара от гаража и мисията ще бъде фалирана. Но за сметка на това вече ще имате въпросната кола.

Bobcat
Мисия: "Evidence Dash" от Рей Мачовски
Свойсвта: BP/ FP/ EP
Това е колата, която се среща в мисията на Рей - "Evidence Dash" . Да запазите тази кола е доста трудно:
Когато почне мисията блъснете един или два пъти Bobcat-а, за да вземете поне един паке.т След това трябва да пребоядисате колата си, за да се оттървете от полицията. Ще ви е нужно някое достатъчно мощно возило, за да можете да обърнете Bobcat-a. Трябва да обърнете Bobcata с покрива надолу и да го приклещите. След време играта ще изпише, че колата е примамка и шофьора ще излезе. След това трябва да избутате колата до скривалището си, защото вратите ще са заключени дори и след акто мъжът исзлезе от там. Но трябва да стане колкото се може по-бъзо, защото след време Bobcata ще изчезне. Също така гледайте да не обръщате колата обратно на гуми или да не изчезне от погледа Ви. След като се сейфате ще имате Bobcat, който е почти неунищожим.

Barracks OL
Мисия: "Arms Shortage" оф Рей Мачовски
Свойства: BP
При мисията на Рей - "Arms Storage" трябва да откраднете Barracks OL-а, който е в скривалището на Фил. Запомнете, че той е куршумоустойчив САМО по време на тази мисия!

Trashmaster
Мисия: "Blow Fish" от Тони Сиприани
Свойства: BP/FP
Мисията "Blow Fish" от Тони трябва да вземете един Trashmaster, с който се влиза във фабриката за риба. Но вместо да го закарате там, напише чийта за летящи коли и "прелети" до Staunton Island и го сложете в гаража си. Трябва гръмнете камиона преди вратата на гаража да се затвори, за да се зачете мисията за фалирана.

Rhino
Свойства: BP/FP/DP
Rhino е името на танка в играта. Освен, че е Bullet-Proof/Explosion Proof Rhino, той взривява всички превозни средства, до които се докосне (движейки се с по-висока скорост). Единственият недостатък е, че не е огнеустойчив. Има три начина да се вземе:
-чрез чийт: GIVEUSATANK
-когато достигнеш 6то ниво на издирваност армията подкарва танковете, но това е труден начин за вземане
-след минаването на последната мисия от историята, "The Exchange", танкът се spawn-ва в скривалището на Фил (с отключени врати)

----------------------------------

Специални возила

Dead Skunk In The Trunk Manana
Мисия: "Dead Skunk In The Trunk" от Джоуи Леоне
Специалност: Труп в багажника
Когато отидете до Manana-та, където е паркирана и я вземете, двама мафиоти започват да ви гонят. Излезте и взривете колите им. След това закарайте колата до в гаража си и излезте от нея. Гръмнете колата и позволете на вратата да се затвори. След това колата ще е поправена, а трупът въте винаги ще е там. Остава само да запазите играта.

D-Ice’s Infernus
Мисия: "Rigged To Blow" от D-Ice
Специалност: Заключени врати
След обезвреждането, като се върнете на мястото, където да паркирате колата, натиснете бутона за излизане. Тук трябва веднага да натиснете бутона за спринтиране и да се махнете веднага от вратата, оставяйки я отворена. След като сте излезли от колата мисията се зачита за успешна. След това, като влезете в колата вратите ще са заключени. Не се плашете, защото ще можете да излезете! Но хората отвън няма да могат да я вземат, от което следва: няма да можете да качвате проститутки, крадците няма да могат да ви вземат колата и най важното - полицията няма да може да ви арестува. Интересно, нали? Tази специалност ще изчезне, след като запазите колата в гаража си. Но все пак тази мисия можете да я минавате когато си поискате, ако ви потрябва колата.

Mafia Rumpo
Мисия: "Under Surveillance" от Асука Касен
Специалност: Лъскавочерен цвят
Убийте другите две груцвички с мафиоти, като оставите тази с микробуса последна. Като наближите микробуса излезте от колата си и мафиотите ще направят същото. Убийте ги и вземете микробуса. Мисията ще е завършена успешно и ще можете да запазите микробуса.

Marty Chonk’s Sentinel
Мисия: "The Thieves" от Марти Чонкс
Специалност: Заключени врати
В края на мисията трябва да паркирате Sentinel-а във фабриката на Марти. След като спрете колата ще излезе съобщение, което ви казва да излезете от колата. Тук важи същото правило, както при Infernus-а на D-Iice - излизате бързо, оставяйки вратата отворена. Естествено ще имате същите привилегии със заключените врати, но и тази кола при запазване губи специалността си!

GHOST Missing
Мисия: "Gone Fishing" от Рей Мачовски
Специалност: Притежава тъмен синкаво-зелен цвят и няма интериор
След като тръгнете да преследвате човека с лодката след известно време той ще спре на брега на плажа и ще излезе. аправете същото. Накарайте човекът да се отдалечи малко от лодката, защото ако го гръмнете до нея, лодката ще избухне. Внимавайте, защото той е въоражен. Убийте го, за да минете мисията и избутайте лодката GHOST Missing обратно в морето. Вече можете да я покарате. Ако се опитате да запазите в гаража си играта ще забие!

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от LibertyCityStories » 19 авг 2010, 17:16

Като се разрових из нета открих че има сумалъка ти уникални коли.ето какво намерих,ако си спомняш глича при който таксито е без табелка отгоре,по същия начин можеш да видиш и Hoods Rumpo XL без графити :D
също така прочетох че Kuruma от първата мисия в играта е уникална заради цвета си,на пръв поглед той изглежда като един от обичайните за тази кола но всъщност е по-различен,ето тук пише:
Teal Kuruma
---------
Mission: Give me Liberty! (Start of the game)
Difficulty: *
Required: Nothing
Discovered by: GTA_Loco

Description: A teal-colored Kuruma. A similar color exists in the Kuruma's
normal palette, but this IS different from it. This is closer to blue, whereas
that one is closer to green.

Strategy: Just leave it parked in your garage. It's as simple as that.
------------------------------------------------------------------------------
Graffitiless Hoods Rumpo DX
---------
Mission: None
Difficulty: *****
Required: Patience
Discovered by: Common knowledge

Description: A normal Hoods Rumpo DX, but without the graffiti on the side.

Strategy: See 5.11 - Lightless Taxi.
Formulated by: Common knowledge
------------------------------------------------------------------------------
а ето и нещо друго
PURPLE ESPERANTO

This is the rarest car in the game. It occurs when the game accidentally uses the textures of the Esperantothat is parked at the Ghost Town. You have to be lucky to get this car color on the Esperanto.
това лично на мен не ми се е случвало

Потребителски аватар
thestig93
Прекаляващ
Мнения: 1774
Регистриран: 18 юли 2008, 19:33
Местоположение: София, Дружба 1

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от thestig93 » 19 авг 2010, 20:20

Хммм.. и на мен тази Kuruma в началото ми изглеждаше със съвсем нормален цвят. Благодаря за информацията и на Claude и на LCS.

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от LibertyCityStories » 19 авг 2010, 21:04

аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.а преди малко пък четох нещо съвсем абсурдно-че ако напишеш OHHMYGOD(да,точно така,с два H) и щяло да те удари гръм :mhihi: е,нищо подобно :D
а това за цвета на уж уникалната начална Kuruma може да се провери ако някъде във файловете на играта(предполагам main.scm) се съдържа цвета на колата за тази мисия

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от LibertyCityStories » 04 мар 2011, 23:04

Току-що прочетох в GTAForums че има черна Cheetah която се появява в района на Bedford Point(Staunton Island) между 00:00 и 03:00 часа,и по-точно в района близо до онзи кей от който се взема лодката за мисията S.A.M.,проверих го лично,и мисля че това е колата
ИзображениеИзображение
за да сте сигурни че в "уречения" час колата ще се появи по пътя,карайте друга Cheetah защото както знаете с каквато кола сте в трафика преобладават коли от същия модел,например при първия си опит да я открия бях с Infernus и направо гъмжеше от такива но нито една Cheetah не се появяваше.
Гледам че Claude не е включил в списъка с уникални возила тези които имат уникален цвят,така че ако реши че и те се броят за уникални защото доколкото знам е така,нека добави и тази,защото черния цвят не е типичен за тази кола и както разбрахте тя се среща само през определено време в определен район.
EDIT:някой да не помисли и героя ми за уникален,защото му няма здравето,просто е на 003 и премигна точно като снимах и на двете снимки :mhihi:

Потребителски аватар
Claude
GTA 3 Master
Мнения: 981
Регистриран: 23 яну 2009, 15:33

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от Claude » 24 мар 2011, 23:34

мисля, че това... е нормален цвят, който се среща редовно. Черното е съвсем различно.

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от LibertyCityStories » 25 мар 2011, 10:38

Claude написа:мисля, че това... е нормален цвят, който се среща редовно. Черното е съвсем различно.
Не знам,ако искаш провери сам,надявам се разбра къде е мястото,също и часа.аз веднъж я обърках с една масленозелена,но този цвят не мисля че е обичаен.затова по-добре провери сам,също така колко обикалях и не срещнах втора с този цвят,нито на същото място нито в същата нощ,нито из цял Либърти.Мисля да потърся клипче в тубата между другото за тази кола

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от A.T.L. » 07 юли 2011, 09:13

аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.
Лично на мен ми се е случвало да отида в някой сейвхаус и веднага след като се запаметя ако на улицата се появи такси то да е без табелка. Това ми се е случвало два пъти във :VC: и два пъти във :iii: . Може и да става само при по-бавни компютри които нямат време да се занимават с глупости от сорта на някакви си табелки :mhihi: . Между другото табелките на такситата не са част от самата кола и като натиснете F1 за риплей се сменят - те са като покрива на сталиона, ту го има ту го нема. И claude няма да е зле да провериш тази kuruma защото и на мен ми се струва, че е малко по-светла от обикновенният зелен цвят за тази кола.
Изображение

Потребителски аватар
gtalc2001
Напреднал
Мнения: 428
Регистриран: 13 май 2011, 17:51
Местоположение: Liberty City

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от gtalc2001 » 07 юли 2011, 10:46

A.T.L. написа:
аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.
Лично на мен ми се е случвало да отида в някой сейвхаус и веднага след като се запаметя ако на улицата се появи такси то да е без табелка. Това ми се е случвало два пъти във :VC: и два пъти във :iii: . Може и да става само при по-бавни компютри които нямат време да се занимават с глупости от сорта на някакви си табелки :mhihi: . Между другото табелките на такситата не са част от самата кола и като натиснете F1 за риплей се сменят - те са като покрива на сталиона, ту го има ту го нема. И claude няма да е зле да провериш тази kuruma защото и на мен ми се струва, че е малко по-светла от обикновенният зелен цвят за тази кола.
Изображение
И на мен ми се струва, че е по-различен цвета на тази кола.
И аз ще се опитам да направя снимка.
Изображение

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от LibertyCityStories » 07 юли 2011, 21:25

Явно не сте чели досега че Kuruma от началната мисия е с уникален цвят който е по-различен от този на другата от снимката,и се среща само при колата от началната мисия,а това за табелките е глич,и двете неща са отдавна известни на GTA обществото

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от A.T.L. » 08 юли 2011, 12:49

Явно не сте чели досега че Kuruma от началната мисия е с уникален цвят който е по-различен от този на другата от снимката,и се среща само при колата от началната мисия,а това за табелките е глич,и двете неща са отдавна известни на GTA обществото
1. Аз лично съм го чел поне в два сайта и щом сте толкова запознати защо не я пише в главния списък :?: .
2. Не съм казал, че това с табелките не е глич или каквото там си мислиш че съм казал и знам, че не е нещо ново и ако си прочел внимателно какво съм написал ще видиш че не пише какво невероятно откритие съм направил, а кога ми се е случвало да попадам на таксита без табелки!
3.
аз пък така и не мога да направя така че да ми се пояив таксито без табелка или пък Hoods Rumpo XL без графити по него.или аз не правя нещо както трябва или това не е начинът.
Опитах се да ти по някакъв начин да ти помогна.

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от LibertyCityStories » 08 юли 2011, 13:18

Първо-нито съм имал за цел да те обидя,нито съм казал че си мислиш че си направил някакво върховно откритие.Просто мислех че досега не си попадал из нета на тази информация за табелките и Kuruma-та.
И второ-знам и благодаря за помощта,но знам че трябва да се сейфаш за да стане,но при мен не се получава

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от A.T.L. » 08 юли 2011, 13:36

Знам, че си бил с добри намерения, но ще е добре ако Kuruma-та се добави в главния списък защото не всички форумджии знаят английски. И аз съм събирал с доста мъки всички коли от списъка без кодове, но с още една кола май ще е невъзможно да ги имам всичките в един сейв :( (както и в :sa: самоче там са страшно много и е 1000 процента невъзможно да се вземат всички).

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от LibertyCityStories » 08 юли 2011, 13:56

A.T.L. написа:Знам, че си бил с добри намерения, но ще е добре ако Kuruma-та се добави в главния списък защото не всички форумджии знаят английски. И аз съм събирал с доста мъки всички коли от списъка без кодове, но с още една кола май ще е невъзможно да ги имам всичките в един сейв :( (както и в :sa: самоче там са страшно много и е 1000 процента невъзможно да се вземат всички).
Коя кола ти липсва?Аз пък никога не съм си поставял за цел да събера уникалните коли

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Уникални коли в GTA III

Мнение от A.T.L. » 08 юли 2011, 14:18

Събирал съм всички коли от списъка без Kuruma-та. Мисля че даже има начин да се вземе черната лимузина без кодове, но и без да е бронирана (от мисията дето карате Мария към някакъв клуб). Просто трябва да се минават мисиите с нея и да се надяваме да не изчезне (което до сега винаги ми се е случвало). Обаче с Kuruma-та и лимузината колите стават прекалено много и няма да е възможно да се вземат всички. Само във :VC: може да се вземат всички уникални коли.

Отговори

Върни се в “GТА III: Основен Раздел”