Характеристиките на сейфа:
- 16:30. дъждовен слетобед в Poetland (с Banshee в гаража)
- Първите мисии - Give Me Liberty i Luigi's Girls са минати (така или иначе няма друг вариант).
- Всички скрити пакети, уникални скоци и

- 100 закарани пътници с Taxi (отключен Borgnine Cab)
- мисиите с линейка (Paramedic), полиция (Vilignate) и пожарна (Firefighter) са минати и на трите части в Liberty City => здраве и хапче; 6 полицейски значки и горелка при скривалището; безкрайно спринтиране
- Всики RZ Toyz и всички странични мисии минати
- Import / Export гараж в Portland - запълнен
- Import / Export гараж в Shoreside Vale - запълнен без BF Injection (BF Injection се отключва след минаването на мисиите на Joey!)
- Полицейска кола, линейка и пожарна закарани в крана на пристанището (на този етап само това е възможно)
- Много пари (над 6 милиона долара)
- Лилавите гангстери (Purple Nines) се spawn-ват (лично проверено от мен).
*Тук за тези, които не знаят какво имам предвид обяснявам накратко, че понякога след като се започне нова игра може да се случи така, че лилавите гангстери в Wichita Gardens изобщо да не се spawn-ват, което прави невъзможно минаването на една мисия.
---------------------------------
Неща, които се изискват от вас за превъртането на 100 % :
- Минаването на всички мисии от историята на играта (Ще бъде много лесно, при положения, че в скривалищата си имате всичко нужно

- Не забравшйте също така и да минете незадължителните мисии от телефоните на Marty Chonks (Bitch'n'Dog Food), King Courtney (Aspatria) и D-Ice (Wichita Gardens).
- Когато отключите BF Injection, и след това - Shoerside Vale, закарайте колата в Import/Export гаража, за да го завършите.
- Когато отключите Staunton Island закарайте Enforcer (взема се от участъка в Staunton Island) на крана в пристанището на Portland и Barracks (от скривалището на Фил). Също така когато отключите Staunton Island ще можете да вдигнете над 3 ниво на издирване и ще можете да се сдобиете и с колата на FBI, която също е нужна за кораба. И не забравяйте когато минете последната мисия да вземете и последното нужно за крана в пристанището на Portland - танкът (Rhino), който се отключва в скривалището на Phil.
Незадължително:
- Запълнете гаража за Securitycar-ове в пристанището на Portland (можете да закарате до 10 коли). Единственото нещо, което ви дава е пари. Може да се запълни много бързо и лесно при положение, че имате i/e гаражът запълнен и можете от там да взимате Securicar.
----------------------------------------------
При създаването на сейфа не съм използвал нито един чийт, трейнър или какъвто и да е хак!
Линк:
http://gtasnp.com/jaDu4j
*Когато изминат 30 дни без никой да е теглил сейфа, той се изтрива от сървъра. Така че ако някой забележи след време, че е линка не работи, да ме уведоми и ще го кача отново
-----
Това е от мен. Всички въпроси, без тъпите такива, са добре дошли.