Как се лети с Додо

Една легенда която никога не ще се забрави !

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
methos9696
Новодошъл
Мнения: 86
Регистриран: 03 мар 2013, 08:24

Как се лети с Додо

Мнение от methos9696 » 06 юли 2014, 17:58

Да го :die: :twisted: :ramp: Додото. Някой знае ли мод или каквото и да било, което да го направи управляем като в :VC: или :sa: . Уроци четох какво ли не опитах и не мога да постигна повече от 6 секунди летене(повече достатъчно да прескочи дупката на Калахан и да го закарам в и/е гаража). Без майтап буквално по пътя го закарах :lol: :mhihi: Но ако има мисия с него нататък, а до колкото знам има поне една направо ще я мина с чийта за гравитация, ако няма мод или някакъв друг трик, а не искам да го правя.
UDEP0RtVLtM

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Додо

Мнение от A.T.L. » 06 юли 2014, 18:50

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=3176
Този мод малко подобрява управлението на додото, но не го прави със нормални контроли като в другите gta - пак трябва да натискаш num 6 периодично, но с този handling сякаш е малко по-спокойно, макар че пак трябва малко практика за да свикнеш.

Другото което е - мисии в които трябва да летиш с дотото няма. Имало е такава мисия в бета версията, но е била премахната, а във финалната версия има една мисия в която трябва да отидеш до летището и да убиеш едни мисля че бяха от бандата на каталина и след това трябваше или да отидеш до додото или да влезеш във него но само това - не трябва да летиш с него, а само да влезеш и да излезеш.

Потребителски аватар
methos9696
Новодошъл
Мнения: 86
Регистриран: 03 мар 2013, 08:24

Re: Додо

Мнение от methos9696 » 06 юли 2014, 20:38

Num6 за надолу или за нагоре беше? Смених си контролите да за додо да са на стрелките и забравих как беше. За това, че няма мисия много се радвам :rock:
Мислех, че като се трябва да влизаш в него е с цел да го замъкнеш някъде, явно съм сбъркал :)
Мода го имам, но просто толкова съм привикнал да го управлявам :sa: (веднъж даже обиколих ЛС с главата надолу :lol: :mhihi: ) че постоянно бъркам и губя височината секунди след излитането.
Редакция: Опаааа ситуацията не била чак толкова лоша. Копнах хендлинг линията от :VC: и я сложих в :iii: заедно с пълно крилия модел и работи изненадващо добре. Сега ако намеря някъде да издокарам додото като във :VC:
и ще превзема въздушното пространство на Либърти.
UDEP0RtVLtM

Потребителски аватар
Claude
GTA 3 Master
Мнения: 981
Регистриран: 23 яну 2009, 15:33

Re: Додо

Мнение от Claude » 04 фев 2015, 10:58

С Dodo Можеш да летиш колкото време си пожелаеш без абсолютно никакви модове :) Има си начин, само трябва да се научиш

Потребителски аватар
methos9696
Новодошъл
Мнения: 86
Регистриран: 03 мар 2013, 08:24

Re: Как се лети с Додо

Мнение от methos9696 » 18 фев 2015, 13:31

Начин си има, обаче на мен не ми се отдава, а Додото ми е нужно само за прелитане на над дупката в Калаханския мост, внос/износ гаража и взимането на пакета на моста м/у Стантън и Шорсайд. Така че с оглед нуждата няма смисъл да прекарвам часове в овладяването на летенето щом и 5-10 сек във въздуха са достатъчни да си свърша работата. Не е като да не съм чел водачи и гледал клипове как става, но просто мен не ме бива. Освен това си държа :iii: :VC: :sa: на компа и си играя, която ми е кеф в момента, което би следвало също да играе роля с оглед коренно различното управление.
Редакция: Реших да пробвам да разуча летенето с додото без модове, за да си подобря като цяло летателните умения в :iii: :VC: :sa: Пак обаче срещам същата спънка като преди. Не мога да набирам височина и да го насоча в желаната посока(пакета на моста м/у Стантън и Шорсайд) без да се разбия. Уж правя всичко правилно, но тръгна ли към пакета всичко се обърква тотално.
UDEP0RtVLtM

Отговори

Върни се в “GТА III: Основен Раздел”