Страница 1 от 1

Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 17 апр 2014, 22:29
от methos9696
Реших да си припомня времето, когато още не знаещ английски станах ГТА маниак заради Клод и :iii: Бях в гимназията тогава и играехме редовно :iii: на компютрите в кабинета по "Информатика". Но стига съм се отклонявал.
Въпросът ми е за отброяването на пожари, пациенти, клиенти и престъпници. Подред ли трябва да се направи бройката(в смисъл на веднъж или иначе казано на едно минаване) или ги брои общо(като такси мисията в :sa: )?
Много се изкушавам да ги мина първоначално мисиите използвайки съответните бъгове(оставяйки си възможност чрез сейфове да ги мина чисто) затова питам.
Редакция:Брои ги общо като такси мисията в :sa:

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 02 юни 2014, 17:12
от A.T.L.
45 години по-късно получаваш отговор. Мисиите на полицията и пожарната се минават по 20 пъти във първия, 20 във втория и 20 във третия град и няма значение дали са подред или една по една. Мисията на таксито няма значение в кой град е и няма значение дали е подред, а мисията на линейката трябва да е подред за да вземеш освен сърцето което си го дава по принцип => и хапчето с адреналин и мисля че безкрайното тичане а ако я минаваш не подред ще ти даде само сърцето.

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 02 юни 2014, 22:24
от methos9696
Благодаря. С модифициран хендлинг мисиите са готини в същност. В смисъл да се снижи центъра на тежестта, че който е правил оригиналния със сигурност е взел физиката с пищов или "под масата" :mhihi: .

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 03 юни 2014, 09:48
от A.T.L.
е е не така аз като гледам клипчетата в youtube то и в GTA V има много неработещи физични закони :mhihi:

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 03 юни 2014, 12:56
от methos9696
Аве то и взривяването на кола, с изстрел в резервоара не работи в реалния живот, ама не е нещо, което пречи на нормалната игра. Докато високия център на тежестта, означава да пъплиш като охлюв да не би да се обърнеш някъде. Освен това си е базов закон, че висока(над нормалната по-скоро) скорост + висок център на тежестта = на Ох мале лле това заболя!!! Малиии сегааааааааааааааа сеееееееееее взриииииииивввввввввиииииииииих!!! Поздрави на майките ви програмисти.
така де близко е до ума :mhihi:

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 03 юни 2014, 13:18
от A.T.L.
аз не знаех че с този мод се оправя този проблем но все пак от време на време си е яко както си караш със 200 км/ч на завоя да изхвърчиш от пътя търкаляйки се и помитайки сумати пешеходци и стълбове, ако има някакви стъклени витрини :mrgreen: :ramp:

Едит: Има хендлинг който не позволява на колите да се преобръщат въобще - дори и да паднеш право с покрива надоло колата веднага се завърта и няма опасност да гръмне.

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 03 юни 2014, 14:29
от methos9696
Като се снижи центъра на тежестта пак може се обърнеш някъде ако завиеш с педала за газта натиснат до метала и не умееш да ползваш ръчната спирачка. Получава се доста близо до управлението в :sa: . Мода е смес между Overhaul handling и оригиналния файл. Смесих ги сам като взех от 1-я стойностите за баланс и запазих скоростите и ускорението като в оригинала иначе някои мисии стават невъзможни за минаване. Определено ще потърся, този който спомена ти. Може пък да се окаже, че върши идеална работа. Само да мине първата половина на Юли да видя с изпитите какво ще стане, че с тази проклета очна инфекция(вирус някакъв) където ме лепна цял месец нищо чудно да се издъня яко и да си търся работа. Е поне ще мога да си взема какъвто си реша комп :mhihi:

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 03 юни 2014, 16:00
от A.T.L.
в този хандлинг една от стойностите е отрицателна вместо положителна а ефекта е че ако завиеш надясно колата не се накланя наляво, а се накланя надясно и така колкото и рязко да завиеш е невъзможно да се преобърнеш а преобърнеш ли се вместо колата да стои обърната отрицателната стойност прави така че - гравитацията да работи на обратно :mhihi: и колата сама си се обръща отново върху гумите

Re: Въпрос за страничните мисии

Публикувано: 06 авг 2014, 17:09
от methos9696
Копирах хендлинг линиите от :VC: и сега газя наред :rock: :die: Пак е скапан таймера, ама поне с нямам проблеми с управлението. Взема да потърся мод за него(таймера) и ако намеря ще го постна тука.
Е не може да бъде просто отлична работа Бъгстар Изображение