SAMP Highway Truckers(Trucking Server)

Connecting to server GTA... Connected!

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

SAMP Highway Truckers(Trucking Server)

Мнение от LibertyCityStories » 18 фев 2014, 12:47

Здравейте.Не знам дали ме помните,но от няколко години не бях влизал във форума,но ето ме пак.Искам да ви представя моят сървър на SA-MP(San Andreas Multiplayer),който е на тема камиони,който е играл трък симулатори,знае за какво иде реч.Та,основното в този сървър е да карате стоки от едно място до другос камиони,и бусове също.Има и други класове,също така може да притежавате къщи и собствени автомобили,като собствен камион или ремарке би ви донесъл бонус ако сте шофьор на камион.
Малко инфо за класовете:
>>> Trucker(тираджия,шофьор на камион) - както обясних по-горе,задачата ви е да закарате даден товар от точка А до точка Б.Може да претоварвате камиона си за да спечелите повече пари,но при този случай полицията ще ви преследва.Също така има товари които биха заинтересовали мафията,и те ще се опитват да ви ги отмъкнат.Ако закарате товар искан от мафията,също получавате бонус.Също така има товар който се избира на случаен принцип,и който го достави пръв,печели още бонус.Щом този товар бъде доставен,системата избира нов товар с допълнителен бонус,който се известява в чата на всеки 5 минути.Този специален товар дава бонус единствено ако бъде доставен с камион с ремарке,или камионите DFT30 и Flatbed.Ако го доставите с бус,бонус не се дава.Също така има допълнителен бонус ако извършвате курса с камионите Tanker и Linerunner,тъй като те са сравнително по-бавни от Roadtrain,който е най-бързия влекач в играта.Тази опция все още обмислям дали да не я махна,но засега остава.
Също така има система за каране в конвой,където няколко шофьори на камиони изпълняват един и същи курс,и печелят допълнителен бонус.
>>> Bus Driver(шофьор на автобус) - тук целта е да доставите пътниците от точка А до точка Б.Старата система беше с автобусни спирки,но мисля в бъдеще да добавя и двете системи,градско и извънградско каране.
>>> Pilot(пилот) - тук отново се превозват пътници и товари от точка А до точка Б,само че по въздух,с хеликоптери и самолети.
>>> Police(полицай) - тук целта ви е да преследвате нарушителите на закона-шофьори на камиони които претоварват,мафия която се опитва да достави открадната стока или важен за тях товар откраднат от шофьор на камион,и също и всички които превишават ограничението на скоростта което се следи от радарите поставени по цялата карта.
>>> Mafia(мафия) - тук целта е да крадете стоки и да ги доставяте от точка А до точка Б,или да крадете товарите на шофьорите на камиони,които са важни за мафията,без полицията да ви залови.Товарите които крадете от шофьорите на камиони се доставят в базата на мафията.Това е мястото където ви пуска когато изберете клас мафия.
>>> Courier(куриер) - тук целта е да доставите пакети до определен брой къщи из цялата карта,които се избират на случаен принцип от системата.Може да избирате в една мисия да доставите 2,5 или 10 пакета като броят на точките които ще получите зависи от броя пакети които ще доставите.
>>> Roadworker(подръжка на пътищата/пътна помощ) - тук имате две опции-да карате бракувани коли в моргата,или да ремонтирате радарите по пътищата.
>>> Traindriver(машинист на влак) - тук както се подразбира карате влак,и така доставяте товари или превозвате пътници.

Както споменах по-горе,из цялата карта има радари които засичат скоростта ви,и ако превишавате ограничението,получавате глоба,и wanted level,като глобата ви зависи от това с колко сте превишили ограничението.
Също така по картата са разположени автокъщи от където може да наемате различни автомобили,като стойността която заплащате за да наемете автомобила е 10 процента от продажната му цена.

Има и много къщи които може да закупувате.Те ще са ви нужни ако искате да притежавате собствен автомобил.Без къща не можете да закупите кола.Можете да притежавате само една къща.От броя на парко-местата на къщата зависи и броя на автомобилите които можете да притежавате.Парко-местата варират от 1 до 10,и за всяка къща са различен брой,като с увеличаване на парко-местата се увеличава и цената на къщата.

има и Bank система,която в момента съм изключил защото е бъгната,затова сега няма да я разяснявам.

Ето някои основни команди които ще са ви полезни като за начало:
>>> /rules - показва ви основните правила в сървъра които трябва да спазвате.
>>> /admins - показва списък с администраторите които в момента са на линия в сървъра.
>>> /cmds - показва пълен списък с командите които можете да използвате.
>>> /stats - показва статистиките ви за различните класове:брой завършени мисии,изминат път,и т.н.Добавете ID на друг играч,или част от името му след /stats ако искате да видите неговите статистики.Другият играч трябва да е на линия за да видите статистиките му.Пример: "/stats bgt" ще ви покаже моите статистики,ако съм на линия разбира се
>>> /work - започва работа(мисия).
>>> /cancel - спира започната работа(мисия).Това ще ви струва $1000.
>>> /repair - ако автомобила ви е счупен,можете да го оправите с тази команда.Струва $2000.
>>> /flip - Ако автомобила ви се обърне по таван,или в каквото и да е положение и не можете да го обърнете обратно на колелата му,тази команда ще го обърне.Струва $1000.
>>> /fuel - Ако ви свърши горивото,и наблизо няма бензиностанция,тазки команда ще презареди автомобила ви.Струва $2000.
>>> /units - Тази команда сменя показанията на километража ви от км/ч на мили/ч,и обратно.

Общо взето това е.Ако имате някакви въпроси,питайте тук,или се регистрирайте във форума ми http://www.trucking-samp.tk .
Ако сървъра ви хареса,регистрирайте се във форума.
Също така има и фейсбук страница http://www.facebook.com/HighwayTruckersServer .Харесайте ни.

ВАЖНО!!!
Моля не спамете темата,форума,сървъра или фейсбук страницата с молби да станете админи,да получите къща,или пари,няма да ги получите.
Ако има нужда от админи,ще пусна запитване.
Ако ви трябват пари,работете и ги спечелете.
Ако искате да имате къща,и коли,работете и си спечелете пари.

IP на сървъра:[url]samp://37.187.22.42:8145[/url]
За да можете да играете в сървъра,ще трябва да инсталирате последната версия на SA-MP клиента,която в момента е 0.3z.Можете да я свалите от ТУК

Отговори

Върни се в “Multiplayer”