[SA|WIP|FCM] GTA EXTREME MOD

Завършени модове, сваляйте на воля.

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
Shake-it-1
Начинаещ
Мнения: 195
Регистриран: 08 май 2011, 21:42
Местоположение: BG

[SA|WIP|FCM] GTA EXTREME MOD

Мнение от Shake-it-1 » 21 авг 2014, 21:41

История на GTA EXTREME MOD:
След като бъркотията с починалата майка на нашия така добър и познат чернъо Карл Джонсон (CJ) е оправена той решава да си почине от гангстерския живот и да не влиза в "беля", но това след време се променя, защото опасен метеорит пада в Los Santos в близост до нашия човек и той е на прага на смъртта, но след като е заведен в болница от неговия брат Sweet нещата лека по лека започват да се оправят въпреки, че лекарите казват, че CJ няма да може да понесе операцията. След дълги часове прекарени в болницата лекарите съобщават на Sweet, че операцията е минала успешна и може да го заведе вкъщи. След като CJ е откаран в бащината му къща всички негови врагове, който си е създал през времето, в което е живял като на гангстер са дочули за лошата новината и са готови всеки един момент да го нападнат, защото знаят, че CJ не е напълно възтоновен след тежката операция, която е предърпял и след редици не успешни опити за убийство на CJ неговия брат няма никакъв избор и наема хора от гетото да охраняват къщата, в която CJ се възтоновява, но след време CJ разбира, че няма нужда от защита, защото се е сдобил с невероятни свръх човешки способности и поради това решава напълно да срази враговете си, но това не е толкова възможно, колкото CJ си мисли, защото след много осъществени битки той изгубва част от силите си и е принуден да поиска помощ от неговите приятели. Е, след неговите близки приятели се съгласяват да му помогнат всичко се оправя и дори CJ организира парти в къщата му по случай победата им, но това съвсем не е краят, който очакваме има още много работа за вършене като една от тях е да се осигури антидот против вирусът, който е произлязъл след падането на няколко метеорита, вирусът e наречен "T-Virus", който бавно по-бавно започва да разпространява из Los Santos и поразява всички жители на града като ги превръща в кръвожадни зомбита, но за наш късмет CJ има имунитет, защото в болницата, в коята е бил отседнал един налудничив доктор влиза в стаята в която е бил настенен CJ и му инжектира антидот против заразата и така CJ получава свръх човешките си способностите като страничен ефект, но поради тази постъпка на доктора той е бил затворен в зона 51, която се охранява строго. И сега единствения начин CJ да спаси родния му град е да измъкне доктора и да вземе антидота, но работа е там, че антидота не действа на всеки и ще отнеме време, докато доктора измисли решение, но това никак не кара CJ да размисли. Разбира се квартала на CJ е защитен против намесата на вече зомбиралите се жители! И накрая да допълня, че смятам половината мод да е с български неща.

Инфо:
Заменени превозни средства - 80%.
Заменени звуци на превозни средства, оръжия и сгради - 100%.
Заменени текстури като са добавени български продукти и магазини като: Globul, Lukoil, Vinprom Peshtera, Mtel, Technomarket.

Карти:
1. Четири карти от Counter Strike 1.6 (Dust, Italy, Snow) те се намират в океана след планината hjphill
2. hjphill - огромна планина намираща се в долната част на ЛС.
3. CJ вече притежава мазе (изба) то се намира малко зад неговата къща, а когато сте в мазето ще можете да пускате от песен на Преслава дори и да блъскате на лежанката.
4. В близост до къщата на CJ ще можете да откриете безплатен оръжеен магазин.
5. В San Fierro не трябва да карате бързо, защото има лежащи полицай.
6. Концерт на Слави Трифонов в LS в близост до полицейския участък.


CLEO Модове:
0. Можете да си избирате кой мисий да минавате. Всички магазини за дрехи и оръжия са отключени също така можете да напускате града и да посещавате другите градове без да се налага да ви арестуват.
1. Гангстерите от бандата на CJ, тежковъоражени охраняват Grove Street.
2. F7 - ще ви се появи меню с възможност за избиране на всички: коли, мотори, лодки и самолети.
3. Можете да си хвърляте оръжието на земята (както в CS) просто натиснете L
4. Когато карате кола за да забавите времето просто натиснете Spacebar + H
5. Горе в левия край на екрана има брояч, които отчита колко хора сте убили по време на игра.
6. Къщата на CJ е модифицирана и има парти с музика в нея.
7. R - поправяш превозното средство.
8. C - Сменяш цвета на превозното средство.
9. Когато сте в кола натиснете „5“ и ще ви се появи меню, с което ще можете да тунинговате вашата кола.
10. С натискането на Insert ще ви се появи меню, с което ще можете да избирате всякакви анимаций, който CJ да извърши.
11. FreeRun & Parkour мод
12. Iron Man Abilities - С натискането на „;“ или „''“ бутона ще можете да летите като Iron-Man за да увеличите скоростта натиснете Shift, а за да я намалите натиснете Spacebar, а ако искате да кацнете натиснете Enter.
13. Spider-Man Abilities - Има една зелена точка тази зелана точка служи като мерник ако искате да оплетете някого в паяжина просто насочете зеленената точка към него и натиснете „2“, а ако искате с паяжина да се придърпате към някоя сграда насочете зелената точка към нея и веднага след това натиснете „F2“.
14. Superman & Hulk Abilities.
15. Skin Changer - Имате възможност да избирате над 100 различни героя просто натиснете Tab + Q или Tab + E за да си изберете.
16. (+16) При задържането на Tab, CJ ще се обади по телефонна и след това ще ви се появи таймър от 2 минути за тия 2 минути трябва да се качите в лимузината, която се приближава до вас за да се качите натиснете Tab след като се качите най-различни момичета ще се качват при вас и ще ви задоволяват сексуално с орален с*кс.
17. All Menu - При задържането на G и Y бутоните ще ви се появи меню, с което можете общо взето да правите всичко.
18. Parked Cars & Friends At Grove Street - Вече ще можете да видите Ryder, Big Smoke, Ogloc, Sweet и най-различни коли паркирани в близост до на CJ къщата.
19. F4 - Ще можете да си избирате всички дрехи.
20. Protype Chameleon Abilitie - Когато застанете близо до някой човек от играта и натиснте Page Down и после „Ctrl“, CJ ще се преобрази в него, а за да се промените отново в CJ натиснете Page Up.
21. Подкрепа от приятели и семейство - С натискането на „Delete“ ще можете да повикате: Sweet, Ryder, Ogloc и Cesar. При натискането на =
22. С натискането на „Pause“ клавиша след броени секунди ще се появи двойник на CJ за да го премахнете задръжте „Pause“. За да го накарате да ви чака някъде натиснете H, а за да го накарате да ви следва натиснете G
23. Grenade Launcher Like GTA IV - Вече няма да има букет с цветя на тяхно място ще има пушка, която изтрелва ракети.
24. Save Like GTA IV - Може можете да използвате леглото в къщата си или хотела просто отидете до леглото и натиснете „Enter“ така ем CJ ще може да си възтонови силите, ем ще можете и да запаметите играта.
25. В къщата на CJ ще можете да пиете и да ядете, когато ги правите тези неща кръвта ще ви се увеличава.
26. MMA Star - С този мод, CJ знае всички бойни изкуства и да ги прилага в/у вредители.
27. Buss Work - Вече CJ ще може да работи и като шофъор на автобус просто ще трябва да се качите на някой автобус и да натиснете „2“.
28. Напишете на „ARMS“ или „GUNS“ ще ви се появи меню, с което ще можете да си избирате всички оръжия.
29. Когато натиснете N ще можете да снимате.
30. Alarm - Когато сте в превозно средство натиснете „Еnd“ за да активирате алармата на колата, а ако искате да я деактиварате натиснете отново „End“ клавиша.
31. Превозните средства имат километраж и разбира се бензин за зареждане.
32. WWE движения - Вече ще можете да изпълнявате RKO и още много други. Просто отидете в близост до някой човек и натиснете: R или I или J или K или L.
33. Gta IV телефон - При натискането на Tab + T ще ви се появи меню чрез това меню ще можете да повикате бърза помощ и такси.
34. Mafia II Support - При натискането на Num Lock 9 двама героя от играта: „Mafia II“ ще се появат и ще защитават нашия герой.
35. Когато убийте някого и искате да се отървете от неговия труп просто отиде до него и задъжте „E“ клавиша след това отидете до багажника на някоя кола и задръжте „Q“ клавиша след като направите тези 2 стъпки качете се в колата и карайте към болницата в LS тя е обозначена с +, когато пристигнете задръжте „Q“ за да може трупа да извърчи от багажника след като го направите отиде до него натиснете отново „E“ отиде на червения маркер и задръжте отново „Q“ и вече за да го продадете на доктора натиснете Spacebar.
36. Turn Indicators - Вече ще можете да използвате мигачи, когато сте в превозно средство. Ако искате да завиете надясно и съответно да дадете десен мигач натиснете „X“ ако искате да завиете на ляво натиснете „Z“, а ако искате да пуснете аварийните натиснете „B“
37. CJ може да свири на китара избирайки м/у 2 песни за да се сдобиете с китара натиснете Таb + Y а за да започнете да свирите натиснете 1 или 2.
38. Можете да пускате сняг в играта, като можете да избирате между 3 режима на снеговалеж.
39. Когато хелта ви падне до червено камерата започва да се клати и кървите обилно.
40. Ctrl + C можеш да гледаш колата от вътре и да си местиш камерата както пожелаеш.
41. Можеш да се качваш като пътник във всяко едно превозно средство стига да си близо до него и да натиснеш „G“ клавиша.

Снимки:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

П.П Това е за сега мода все още не е готов, защото имам доста работа по него, а да и да допълня, че не работя сам по мода имам и помощ от потребитела: [BG]Angel

Потребителски аватар
DaNiElSkI
Начинаещ
Мнения: 186
Регистриран: 31 авг 2011, 16:17
Контакти:

Re: [SA|WIP|FCM] GTA EXTREME MOD

Мнение от DaNiElSkI » 13 сеп 2014, 19:14

Надявам се да не се откажеш от мода... Успех :roll: :roll:
Изображение

Отговори

Върни се в “GТА SА: Mod Showroom”