Дата и час: 19 Яну 2018, 11:36

Часовете са според зоната UTC + 2 часа
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: [SA|WIP|FCM] GTA EXTREME MOD
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2014, 20:41 
Начинаещ
Аватар

Регистриран на: 08 Май 2011, 20:42
Мнения: 195
Местоположение: BG
История на GTA EXTREME MOD:
След като бъркотията с починалата майка на нашия така добър и познат чернъо Карл Джонсон (CJ) е оправена той решава да си почине от гангстерския живот и да не влиза в "беля", но това след време се променя, защото опасен метеорит пада в Los Santos в близост до нашия човек и той е на прага на смъртта, но след като е заведен в болница от неговия брат Sweet нещата лека по лека започват да се оправят въпреки, че лекарите казват, че CJ няма да може да понесе операцията. След дълги часове прекарени в болницата лекарите съобщават на Sweet, че операцията е минала успешна и може да го заведе вкъщи. След като CJ е откаран в бащината му къща всички негови врагове, който си е създал през времето, в което е живял като на гангстер са дочули за лошата новината и са готови всеки един момент да го нападнат, защото знаят, че CJ не е напълно възтоновен след тежката операция, която е предърпял и след редици не успешни опити за убийство на CJ неговия брат няма никакъв избор и наема хора от гетото да охраняват къщата, в която CJ се възтоновява, но след време CJ разбира, че няма нужда от защита, защото се е сдобил с невероятни свръх човешки способности и поради това решава напълно да срази враговете си, но това не е толкова възможно, колкото CJ си мисли, защото след много осъществени битки той изгубва част от силите си и е принуден да поиска помощ от неговите приятели. Е, след неговите близки приятели се съгласяват да му помогнат всичко се оправя и дори CJ организира парти в къщата му по случай победата им, но това съвсем не е краят, който очакваме има още много работа за вършене като една от тях е да се осигури антидот против вирусът, който е произлязъл след падането на няколко метеорита, вирусът e наречен "T-Virus", който бавно по-бавно започва да разпространява из Los Santos и поразява всички жители на града като ги превръща в кръвожадни зомбита, но за наш късмет CJ има имунитет, защото в болницата, в коята е бил отседнал един налудничив доктор влиза в стаята в която е бил настенен CJ и му инжектира антидот против заразата и така CJ получава свръх човешките си способностите като страничен ефект, но поради тази постъпка на доктора той е бил затворен в зона 51, която се охранява строго. И сега единствения начин CJ да спаси родния му град е да измъкне доктора и да вземе антидота, но работа е там, че антидота не действа на всеки и ще отнеме време, докато доктора измисли решение, но това никак не кара CJ да размисли. Разбира се квартала на CJ е защитен против намесата на вече зомбиралите се жители! И накрая да допълня, че смятам половината мод да е с български неща.

Инфо:
Заменени превозни средства - 80%.
Заменени звуци на превозни средства, оръжия и сгради - 100%.
Заменени текстури като са добавени български продукти и магазини като: Globul, Lukoil, Vinprom Peshtera, Mtel, Technomarket.

Карти:
1. Четири карти от Counter Strike 1.6 (Dust, Italy, Snow) те се намират в океана след планината hjphill
2. hjphill - огромна планина намираща се в долната част на ЛС.
3. CJ вече притежава мазе (изба) то се намира малко зад неговата къща, а когато сте в мазето ще можете да пускате от песен на Преслава дори и да блъскате на лежанката.
4. В близост до къщата на CJ ще можете да откриете безплатен оръжеен магазин.
5. В San Fierro не трябва да карате бързо, защото има лежащи полицай.
6. Концерт на Слави Трифонов в LS в близост до полицейския участък.


CLEO Модове:
0. Можете да си избирате кой мисий да минавате. Всички магазини за дрехи и оръжия са отключени също така можете да напускате града и да посещавате другите градове без да се налага да ви арестуват.
1. Гангстерите от бандата на CJ, тежковъоражени охраняват Grove Street.
2. F7 - ще ви се появи меню с възможност за избиране на всички: коли, мотори, лодки и самолети.
3. Можете да си хвърляте оръжието на земята (както в CS) просто натиснете L
4. Когато карате кола за да забавите времето просто натиснете Spacebar + H
5. Горе в левия край на екрана има брояч, които отчита колко хора сте убили по време на игра.
6. Къщата на CJ е модифицирана и има парти с музика в нея.
7. R - поправяш превозното средство.
8. C - Сменяш цвета на превозното средство.
9. Когато сте в кола натиснете „5“ и ще ви се появи меню, с което ще можете да тунинговате вашата кола.
10. С натискането на Insert ще ви се появи меню, с което ще можете да избирате всякакви анимаций, който CJ да извърши.
11. FreeRun & Parkour мод
12. Iron Man Abilities - С натискането на „;“ или „''“ бутона ще можете да летите като Iron-Man за да увеличите скоростта натиснете Shift, а за да я намалите натиснете Spacebar, а ако искате да кацнете натиснете Enter.
13. Spider-Man Abilities - Има една зелена точка тази зелана точка служи като мерник ако искате да оплетете някого в паяжина просто насочете зеленената точка към него и натиснете „2“, а ако искате с паяжина да се придърпате към някоя сграда насочете зелената точка към нея и веднага след това натиснете „F2“.
14. Superman & Hulk Abilities.
15. Skin Changer - Имате възможност да избирате над 100 различни героя просто натиснете Tab + Q или Tab + E за да си изберете.
16. (+16) При задържането на Tab, CJ ще се обади по телефонна и след това ще ви се появи таймър от 2 минути за тия 2 минути трябва да се качите в лимузината, която се приближава до вас за да се качите натиснете Tab след като се качите най-различни момичета ще се качват при вас и ще ви задоволяват сексуално с орален с*кс.
17. All Menu - При задържането на G и Y бутоните ще ви се появи меню, с което можете общо взето да правите всичко.
18. Parked Cars & Friends At Grove Street - Вече ще можете да видите Ryder, Big Smoke, Ogloc, Sweet и най-различни коли паркирани в близост до на CJ къщата.
19. F4 - Ще можете да си избирате всички дрехи.
20. Protype Chameleon Abilitie - Когато застанете близо до някой човек от играта и натиснте Page Down и после „Ctrl“, CJ ще се преобрази в него, а за да се промените отново в CJ натиснете Page Up.
21. Подкрепа от приятели и семейство - С натискането на „Delete“ ще можете да повикате: Sweet, Ryder, Ogloc и Cesar. При натискането на =
22. С натискането на „Pause“ клавиша след броени секунди ще се появи двойник на CJ за да го премахнете задръжте „Pause“. За да го накарате да ви чака някъде натиснете H, а за да го накарате да ви следва натиснете G
23. Grenade Launcher Like GTA IV - Вече няма да има букет с цветя на тяхно място ще има пушка, която изтрелва ракети.
24. Save Like GTA IV - Може можете да използвате леглото в къщата си или хотела просто отидете до леглото и натиснете „Enter“ така ем CJ ще може да си възтонови силите, ем ще можете и да запаметите играта.
25. В къщата на CJ ще можете да пиете и да ядете, когато ги правите тези неща кръвта ще ви се увеличава.
26. MMA Star - С този мод, CJ знае всички бойни изкуства и да ги прилага в/у вредители.
27. Buss Work - Вече CJ ще може да работи и като шофъор на автобус просто ще трябва да се качите на някой автобус и да натиснете „2“.
28. Напишете на „ARMS“ или „GUNS“ ще ви се появи меню, с което ще можете да си избирате всички оръжия.
29. Когато натиснете N ще можете да снимате.
30. Alarm - Когато сте в превозно средство натиснете „Еnd“ за да активирате алармата на колата, а ако искате да я деактиварате натиснете отново „End“ клавиша.
31. Превозните средства имат километраж и разбира се бензин за зареждане.
32. WWE движения - Вече ще можете да изпълнявате RKO и още много други. Просто отидете в близост до някой човек и натиснете: R или I или J или K или L.
33. Gta IV телефон - При натискането на Tab + T ще ви се появи меню чрез това меню ще можете да повикате бърза помощ и такси.
34. Mafia II Support - При натискането на Num Lock 9 двама героя от играта: „Mafia II“ ще се появат и ще защитават нашия герой.
35. Когато убийте някого и искате да се отървете от неговия труп просто отиде до него и задъжте „E“ клавиша след това отидете до багажника на някоя кола и задръжте „Q“ клавиша след като направите тези 2 стъпки качете се в колата и карайте към болницата в LS тя е обозначена с +, когато пристигнете задръжте „Q“ за да може трупа да извърчи от багажника след като го направите отиде до него натиснете отново „E“ отиде на червения маркер и задръжте отново „Q“ и вече за да го продадете на доктора натиснете Spacebar.
36. Turn Indicators - Вече ще можете да използвате мигачи, когато сте в превозно средство. Ако искате да завиете надясно и съответно да дадете десен мигач натиснете „X“ ако искате да завиете на ляво натиснете „Z“, а ако искате да пуснете аварийните натиснете „B“
37. CJ може да свири на китара избирайки м/у 2 песни за да се сдобиете с китара натиснете Таb + Y а за да започнете да свирите натиснете 1 или 2.
38. Можете да пускате сняг в играта, като можете да избирате между 3 режима на снеговалеж.
39. Когато хелта ви падне до червено камерата започва да се клати и кървите обилно.
40. Ctrl + C можеш да гледаш колата от вътре и да си местиш камерата както пожелаеш.
41. Можеш да се качваш като пътник във всяко едно превозно средство стига да си близо до него и да натиснеш „G“ клавиша.

Снимки:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

П.П Това е за сега мода все още не е готов, защото имам доста работа по него, а да и да допълня, че не работя сам по мода имам и помощ от потребитела: [BG]Angel_________________
[url=http://prikachi.com/images/729/3804729n.gif[/url]
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: [SA|WIP|FCM] GTA EXTREME MOD
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2014, 18:14 
Начинаещ
Аватар

Регистриран на: 31 Авг 2011, 15:17
Мнения: 186
Надявам се да не се откажеш от мода... Успех :roll: :roll:_________________
Изображение
Offline
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на: