GTA IV PC Video Editor
Модератор: GTA-BG Модератори
GTA IV PC Video Editor
Както знаете в самата игра за компютър има добавен и Video Editor, с който можеш да правиш яки клипчета от играта. Предлагам в тази тема да споделяме и коментираме нашите клипчета. Аз съм много запален по правенето на видеота и се надявам да има и други. Преди не можех да записвам клипчетата си, поради изглежда някакъв технически проблем, но сега вече мога и горя от нетърпение да ви покажа първото си видео, но в момента чакам да се качи в социалния клуб на R*. Би трябвало след няколко минути да е готово! Очаквайте линк! 

Re: GTA IV PC Video Editor
Ton4o написа:Както знаете в самата игра за компютър има добавен и Video Editor, с който можеш да правиш яки клипчета от играта. Предлагам в тази тема да споделяме и коментираме нашите клипчета. Аз съм много запален по правенето на видеота и се надявам да има и други. Преди не можех да записвам клипчетата си, поради изглежда някакъв технически проблем, но сега вече мога и горя от нетърпение да ви покажа първото си видео, но в момента чакам да се качи в социалния клуб на R*. Би трябвало след няколко минути да е готово! Очаквайте линк!
Има такава тема!

Re: GTA IV PC Video Editor
Съжалявам, не съм я видял. Може ли линк?ChRRRRp написа:Ton4o написа:Както знаете в самата игра за компютър има добавен и Video Editor, с който можеш да правиш яки клипчета от играта. Предлагам в тази тема да споделяме и коментираме нашите клипчета. Аз съм много запален по правенето на видеота и се надявам да има и други. Преди не можех да записвам клипчетата си, поради изглежда някакъв технически проблем, но сега вече мога и горя от нетърпение да ви покажа първото си видео, но в момента чакам да се качи в социалния клуб на R*. Би трябвало след няколко минути да е готово! Очаквайте линк!
Има такава тема!

ЕДИТ: Намерих я. Съжалявам, закривайте темата.