Заслужава ли си?
Модератор: GTA-BG Модератори
Заслужава ли си?
Искам да ви питам дали си заслужава да си купя играта.Струва ли си мултито?
Re: Заслужава ли си?
Нея нямам намерение да си я купувам докато не видя gameplay...
Бе ти събирай, защото всяка GTA е страхотна. Иначе за
- ми според мен си заслужава, като гледам клипчета в YT, голям кеф пада.
Иначе аз самия съм пират, не съм ползвал такива екстри.

По-добре взимай EFLC, като цена помня, че беше значително по-евтина, мултито има всичко, което го има в четворката +нови оръжия и коли.
А и доста хора от форума имат EFLC, тъй че ще можем да разцъкваме

Ок ще си взема сигурно нея.jhonsons написа:По-добре взимай EFLC, като цена помня, че беше значително по-евтина, мултито има всичко, което го има в четворката +нови оръжия и коли.
Може да се каже, че вече нито EFLC, нито IV си заслужава.
Ицо каза, че пада кеф - да, това е така, или поне беше така... Вече няма много игра (Е, не е като влезеш в лобито да е празно, но вече се намират най-много 10 стаи, а Ranked мачове-МНОГО РЯДКО.). И бих казал по-добре IV да вземеш, защото мултито е по-забавно, ако си падаш по Deathmatch и Team Deathmatch. В EFLC картите са тъпи до болка.
Ицо каза, че пада кеф - да, това е така, или поне беше така... Вече няма много игра (Е, не е като влезеш в лобито да е празно, но вече се намират най-много 10 стаи, а Ranked мачове-МНОГО РЯДКО.). И бих казал по-добре IV да вземеш, защото мултито е по-забавно, ако си падаш по Deathmatch и Team Deathmatch. В EFLC картите са тъпи до болка.
А аз до колкото знам поне до скоро беше с 10 лева по-скъпа. Освен това както каза nrjvoyan IV е много по приятна за мулти, а EFLC е според мен с по-лоши карти/графика, и има малко по-високи изисквания.jhonsons написа:По-добре взимай EFLC, като цена помня, че беше значително по-евтина, мултито има всичко, което го има в четворката +нови оръжия и коли.