Страница 3 от 3

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 23 апр 2010, 22:15
от bobi_tes
yodaag написа:Ами аз?При мене сега първо че е нагласена резолюция 1920х1080, а върви на 640х480, а и ми забива след логото на Sony :doubt:
Консултирай се с L.Vance и той беше така.
За всеки случай пробвай с това:
bobi_tes написа:Ето едните настройки:
Изображение

Тук можеш малко да импровизираш и да тестваш:
Изображение

Това е.Ако не тръгне значи нещо е от теб, защот осъм тествал 4-5 игри с тоя емулатор и нямам проблеми :wink:

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 23 апр 2010, 22:26
от yodaag
Пак не става баце пробвах ги всичките :x

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 23 апр 2010, 22:56
от Ruder
bobi_tes написа:Смени GS плугина :wink:
пробвах но пак е същото

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 24 апр 2010, 22:20
от Ruder
PLS не ме карайте да пиша дабъл постове :(

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 25 апр 2010, 00:38
от bobi_tes
Ruder написа:PLS не ме карайте да пиша дабъл постове :(
Я си кажи мощноста на компа?Или пиши на ЛС :D

В HP или KW :mhihi: stallion

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 25 апр 2010, 12:26
от Ruder
процесор:Intel core 2 duo 2.2GHz 800MHz FSB
видео карта:ATI Mobility Radeon HD4570
RAM 4 GB :die:

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 25 апр 2010, 13:06
от LibertyCityStories
преди време LCS не ми тръгна така че и тази няма да ми тръгне ама ще пробвам все пак да видя,ше се изкефя ако тръгне.ама компа ми е слаб определено

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 25 апр 2010, 14:39
от bobi_tes
LibertyCityStories написа:преди време LCS не ми тръгна така че и тази няма да ми тръгне ама ще пробвам все пак да видя,ше се изкефя ако тръгне.ама компа ми е слаб определено
Един приятел беше с по-слаб комп от твоя и играта му вървше се 78%. :roll:

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 25 апр 2010, 15:18
от LibertyCityStories
ем значи аз не правя нещо правилно.ще пробвам ся както е обяснил Денис,и да видим,ама няма да стане скоро,нета ми е бавен от неплащане,слава богу че поне го има :mhihi: сега ми е на 6% и я спрях щото мисля да поджъткам GTA 3 малко.след това ще продължа да я тегля и след около седмица може би ще мога да я пробвам дали ще тръгне :die:

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 25 апр 2010, 17:06
от Ruder
bobi_tes написа:
LibertyCityStories написа:преди време LCS не ми тръгна така че и тази няма да ми тръгне ама ще пробвам все пак да видя,ше се изкефя ако тръгне.ама компа ми е слаб определено
Един приятел беше с по-слаб комп от твоя и играта му вървше се 78%. :roll:
А при мен какъв може да е проблема

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 25 апр 2010, 18:00
от LibertyCityStories
аз се отказах,не ми се чака цяла седмица да ми се изтегли тая игра.по-добре да си сложа Сан Андреас пак докато сестра ми не е запълнила и малкото останало свободно дисково пространство :D голяма борба е за него,и аз от доста време си го пазя с инсталирана Сан Андреас-ка :mrgreen:

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 10 сеп 2011, 08:50
от sanchez97
aee kak se opravqtt tiq kontroliii???? :?: :?: :?: :?: :doubt: :doubt: :doubt: :x :x :x

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 17 окт 2011, 16:18
от gabrovo94
Някой играе ли я,независимо на какво,че искам да направя книга за рекорди,да знам ,дали да се занимавам? :D

Re: Урок:Как да подкараме GTA VCS на компютър?

Публикувано: 26 юни 2013, 18:12
от Vic.Vance
Конвертирах я, но ми остава на синьото лого на R* и до там, повтаря се едно и също. Относно играта - излезе в замунда за PC версия [BETA 3], но до колкото я тествах имаше доста бъгове.