GTA-BG Forums
http://forums.gta-bg.com/

GTA IV изисквания...
http://forums.gta-bg.com/viewtopic.php?f=72&t=6675
Страница 1 от 1

Автор:  Ico_BG [ 04 Окт 2009, 19:16 ]
Заглавие:  GTA IV изисквания...

Така... реших да си сваля :IV: | Може да ви стане смешно, че чак сега ще я играя, но да :)
Така, първо, преди да я изтегля... да ви питам: Ще ми върви ли добре при тези изисквания...

OС: Windows Vista (32 bit Home Premium); Service Pack 2
Процесор: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz
Видео карта: NVIDIA 8600, 256 МБ РАМ
РАМ: 2 GB :cry:
HDD: 320 GB...

Ако има нещо друго за изисквнията, кажете... понеже не съм много запознат :mhihi:
Моля, без лоши коментари.

Благодаря предварително ! :)

EDIT: Май написах темата на неправилно място, ако наистина е така, моля да ме извините и да се премести !
Извинявам се за неудобството.

Автор:  heaher [ 04 Окт 2009, 19:32 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Ico_BG написа:
Така... реших да си сваля :IV: | Може да ви стане смешно, че чак сега ще я играя, но да :)
Така, първо, преди да я изтегля... да ви питам: Ще ми върви ли добре при тези изисквания...

OС: Windows Vista (32 bit Home Premium); Service Pack 2
Процесор: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz
Видео карта: NVIDIA 8600, 256 МБ РАМ
РАМ: 2 GB :cry:
HDD: 320 GB...

Ако има нещо друго за изисквнията, кажете... понеже не съм много запознат :mhihi:
Моля, без лоши коментари.

Благодаря предварително ! :)

EDIT: Май написах темата на неправилно място, ако наистина е така, моля да ме извините и да се премести !
Извинявам се за неудобството.

Ще ти върви но слабо

Автор:  Ico_BG [ 04 Окт 2009, 19:37 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Благодаря за информацията :)
Явно ще трябва да си сложа още едно "слотче" РАМ (1 ГБ)
А може би и видео карта... :D

Извън темата: някой да знае колко струва ? (РАМ Памет 1 ГБ)

Автор:  SabeR [ 04 Окт 2009, 19:47 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

И service pack 3 ти трябва. :)

Автор:  pR0_b1ker [ 04 Окт 2009, 19:58 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

SabeR написа:
И service pack 3 ти трябва. :)


За какво му е SP 3,той е на Vista (или поне така пише) а според изискванията който са в Замунда дори и на SP 1 ще му върви. :wink:
Ето цитат: OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

По темата:Според мен ще ти върви сравнително добре покриваш всички минимални изсквания особено ако си купи нова видео карта и още малко рам,ще ти върви супер. :D

Автор:  SabeR [ 04 Окт 2009, 20:32 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

pR0_b1ker написа:
SabeR написа:
И service pack 3 ти трябва. :)


За какво му е SP 3,той е на Vista (или поне така пише) а според изискванията който са в Замунда дори и на SP 1 ще му върви. :wink:
Ето цитат: OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

По темата:Според мен ще ти върви сравнително добре покриваш всички минимални изсквания особено ако си купи нова видео карта и още малко рам,ще ти върви супер. :D

Оу не съм погледнал, че е на vista извинявам се за излишния пост. :oops:

Автор:  bone_G [ 04 Окт 2009, 20:39 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Момче ако си я истеглил кажи дали ти варви без лаг, ако не си я истегли и пиши да видим.

Автор:  ChRRRRp [ 07 Окт 2009, 10:04 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Ся ще ти направя един бенчмарк да видиш колко са ни едентични нещата, и да имаш горе доло представа.

Автор:  Mawi [ 07 Окт 2009, 15:38 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Видеото е слабо според мен.

Автор:  pR0_b1ker [ 07 Окт 2009, 18:40 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Mawi написа:
Видеото е слабо според мен.


Прав си наистина е слабо,но покрива минималните изисквания.

"Видео карта: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900"

Автор:  ChRRRRp [ 07 Окт 2009, 23:47 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Слабо, слабо 8600gt 512 си я праскам със стабилно 30 fps...

Автор:  Vladko1 [ 09 Окт 2009, 12:47 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

Аз си кефя. Вече с Феномчо си джъгам на макс с над 30 кадъра.

Автор:  Goshko [ 03 Дек 2014, 12:36 ]
Заглавие:  Re: GTA IV изисквания...

За да му върви на макс графиката ще му трябва една 2GB това. Защото съм я надувал на макс и ми пише че използва над 1GB та

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/