УРОК: Слагане на пач за модинг + пач за графика

Бъдещи модове и промени по GTA IV

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
stallion
Nissan Skyline Fan
Мнения: 4641
Регистриран: 24 авг 2008, 16:03
Местоположение: Русе

УРОК: Слагане на пач за модинг + пач за графика

Мнение от stallion » 21 фев 2010, 12:41

Вече около 99999999 пъти ми се е налагало да обяснявам как се слага пач за модване, защо не знам си кое не бачкало и защо като се променял текстов файл не тръгвала играта, било то тук, в скайпа или във Vbox... Както отдавна се знаеше, играта има защита от модване, която важи само за текстовите файлове (handling, carcols, vehicles, weapons...). Има много пачове, половината от които не бачкат. Аз ще дам този който ползвам и който препоръчвам на всеки, който няма.
1. Изтеглете си ASI Loader и го инсталирайте, мисля че всичките файлове се слагат в главната папка на играта, където е ЕХЕ-то, но все пак прочетете Readme-то. Това е програмката която позволява да слагате скриптове в играта и не е свързана конкретно с възможността да променяте текстови файлове.
2. Изтеглете си File Check Fix Сложете файла FileCheckFix.ASI пак в главната папка на играта. Това е самия пач. За да върши работа ви е нужен ASI Loader-a, а от своя страна този пач не позволява на играта да проверява дали текстовите файлове са оригинални.
3. Вече можете да си променяте текстовите файлове

ДОПЪЛНИТЕЛНО:
Ако искате малко да пооправите графиката си и да вдигнете ФПС-то си или да подкарате играта на по-слаб компютър, ще дам още един пач. След като вече сте сложили пач за модинг, изтеглете си TOBA и сменете 2-та текстови файла от архива в посочените в Readme-то папки. ПРАВЕТЕ БЕКЪП НА ВСИЧКИ ФАЙЛОВЕ КОИТО СМЕНЯТЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ НА КОЛИТЕ (handling, carcols, vehicles...)

Дано съм помогнал :)
Изображение

Потребителски аватар
qazwer
Мнения: 4
Регистриран: 04 юни 2012, 11:45

Re: УРОК: Слагане на пач за модинг + пач за графика

Мнение от qazwer » 04 юни 2012, 11:50

Благодаря ти !
Изображение

eduard1991
Мнения: 7
Регистриран: 26 сеп 2012, 17:21

Re: УРОК: Слагане на пач за модинг + пач за графика

Мнение от eduard1991 » 30 окт 2012, 13:21

Мина доста време, минаха и ъпдейти на играта.Ако може нещо по актуално.Тук това е перфектно.Написано на едно място и ясно обяснено.

Отговори

Върни се в “GTA IV: Модификации”