Страница 1 от 1

за commandline :)

Публикувано: 14 дек 2012, 21:09
от soleno
здравейте, преди време имах един страхотен commandline където без него имах голям lag а със него почти на макс със лек лаг обаче изтрих играта и сега пак играя но не мога да намеря проклетия commandline беше гениално направен .ще се радвам ако някой ми даде или направи :)

ето го PC-to :

Win 7 64 bit
2 ram
gta IV patch 1.0.4.0
proccesor intel 2X 2,40
video AMD RADEON HD 6670 1 gm DDr3

Re: за commandline :)

Публикувано: 03 мар 2013, 14:12
от DaNiElSkI
Ето заповядай :)

-renderquality 0 -shadowdensity 0 -texturequality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -novblank -norestrictions -width 320 -height 240 -safemode -windowed -availablevidmem 2 -percentvidmem 100 -minspecaudio -novsync -renderquality 0 -frameLimit 0 -nomemrestrict

Re: за commandline :)

Публикувано: 03 мар 2013, 14:36
от soleno
мерси

Re: за commandline :)

Публикувано: 03 мар 2013, 14:41
от DaNiElSkI
Кажи ми дали работи ? :rock: :IV: