Какво ви се случи днес в GTA V

Приказки за всичко, което ще ни предложи GTA V

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 667
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Какво ви се случи днес в GTA V

Мнение от A.T.L. » 22 апр 2015, 08:53

Имаше такава тема за San Andreas (мисля че имаше и за другите gta-йки) която беше доста интересна :mhihi: .
Предлагам в тази тема да публикувате интересни неща които са ви се случили в GTA V.
Ето и едно от мен:
Преди няколко дни отивам с Тревър до Los Santos да си намеря phoenix защото ми харесва как бръмчи двигателя и намирам си аз търсената кола и обикалям из града, дрифтя по кръстовищата, газя хора по пешеходните пътеки от време на време и минавам покрай гетото и гледам някви пр*ститутки и се сетих за това как в другите игри когато ги качиш в колата и ги откараш на private място как ти даваха различни бонуси, та реших да кача една да видя дали дава някакъв бонус. Та качвам няква и докато търсих място където няма хора намерих един мост и реших там да спра. И както си си клатим колата в стар Vice City/gta3 стил, чувам някакви странни звуци и светлини и се усетих че не беше добра идея от всички места да спирам точно на мост по който има железопътни релси :mhihi: . И та както оная си ме е яхнала - гледам се задава в тъмното някакъв влак, но го приемам нормално - това е GTA а и това е Тревър - нищо друго не съм и очаквал. Та влака изпраска колата, която съответно изхвърча на няколко метра, и започна да се преобръща а ние със мадамата вътре в колата продължаваме с пълна сила :mhihi: . По едно време колата спря да се търкаля и се заби в някакъв парапет и провисна от моста. Тъкмо оная си свърши работата и колата падна от моста с покрива надолу в канализацията. Нормален ден със Тревър.
Иначе сякаш все откачените неща ми се случват с него
Изображение
Иначе или се вкарвам в ролята на гангстер от стария San Andreas и на old school gta войната между Grove Street и Ballas във нова, много по-реалистична обстановка
или се наслаждавам на старческия живот на дядо Майкъл и на това как се опитва да сплотява семейството си, макар че нещо не става... Но поне се опитва
Изображение
Иначе и със дядо Майкъл днес както си застрелвам 1 човек защото не го харесвам и получавам 1 звезда и гледам как се задава полицейска кола, реших да се кача по металната стълба на покрива на близка сграда за да успя да им се скрия но не прецених че няма да успея да се кача толкова бързо. Та те естествено не само че ме видяха ами ми направиха и 2 звезди за дето бягам и сградата за нула време беше заобиколена с 2 полицейски коли от едната страна и 2 от другата а както лесно се умира в тази игра реших че най-добре ще е първо да ги убия и после да бягам. Но преди да убия и 1 от тях звездите станаха 3, появиха се 2 хеликоптера а аз съответно застрелях пилотите зад стъклата им, а самите хеликоптери започнаха да кръжат и да летят неуправляемо докато скапаня*ите които ме стреляха от хеликоптера се засилиха заедно със хеликоптерите към полицейските отряди които ме бяха заобиколили. На покрива имаше 2-ма полицаи пред мен и 1 на ръба на сградата, та аз застрелвам двамата а третия стрелям в крака и гледам как крещи докато пада от сградата. Тогава забелязах че единия от 2-мата полицаи още шава и с последен дъх се опитва да ме спре (не че исках да се стига до клане но просто така се случи :mhihi: ) та отнех му надеждите с 1 куршум в челото, 3-4 в гърдите и стомаха и 1 в гърлото. А и още един в главата за всеки случай. След това се обръщам и забелязах насреща от някакъв съседен апартамент някаква жена стои на терасата си и си цъка на телефона сякаш на броени метри не се случва масово клане, та застрелях я и нея и докато се усетя кво става имах swat тийма по петите си и куршумите им успяха да отнемат малкото ми живот който ми беше останал и който отдавах на последен rampage в стил - ако ще умирам поне да взема колкото се може повече от тях заедно с мен в гроба... Точно такива моменти ме карат да се сещам за носталгичните спомени от завинаги легендарната GTA III и за легендарния покрив от който ставаха едни от най-бруталните мелета/кланета/терористични нападения и тн.
http://prikachi.com/images/184/8066184R.jpg
http://prikachi.com/images/185/8066185i.jpg
Иначе и самите преследвания с полицейските коли докато не ми гръмне колата или не ме убият вече не е като в игра от 2001-ва година ами по-скоро като сцени от полицейските преследвания от предаването Destroyed in seconds по Дискавъри :ramp: . А най-доброто е че дори и не преувеличавам - преследванията наистина са 1 към 1 със сцените от истинския живот :)

Потребителски аватар
vesko18
Сериозен
Мнения: 1022
Регистриран: 17 мар 2007, 10:37
Местоположение: Grove Street №3

Re: Какво ви се случи днес в GTA V

Мнение от vesko18 » 22 апр 2015, 22:47

2 часа играх Heist-ове с непознати и стотинка не взех. :doubt:

Напсувах ги, намерих си другарчета и набозихме набързо два сетъп-а. Така се прави :)

Отговори

Върни се в “GTA V: Основен Раздел”