Проблем с активиране

Приказки за всичко, което ще ни предложи GTA V

Модератор: GTA-BG Модератори

svilen
Мнения: 1
Регистриран: 11 апр 2016, 18:51

Проблем с активиране

Мнение от svilen » 11 апр 2016, 19:07

Здравейте! Понеже не разбирам и затова питам. Купих на сина си оригинална GTA V вчера инсталирах я нормално, създадох си профил в социал клъб но при опит да въведа кода за регистрация през лаунчера ми пише че е грешен а, в социал клъб ми пише че този код вече се използва. Та така- моля Ви за съвет. Играта я взех от технополис- ако това е от значение. Благодаря Ви!

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 669
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Проблем с активиране

Мнение от A.T.L. » 11 апр 2016, 21:49

Пробвайте да го въведете още 1-2 пъти от началото до края, и ако пак не стане - свържете се със технополис и би трябвало да ви върнат парите, или да ви дадът друг код или друга игра. Иначе ако питате мен - добре е да се купуват игрите от магазини като http://www.pulsar.bg/ и https://www.ozone.bg/ - които са по-специализирани във продажбата на игри (за компютър и за конзоли като Xbox и Playstation). Или само за компютър http://store.steampowered.com/ която е със дигитални (оригинални версии - не пиратски) игри които се теглят от официалния сайт на стийм (без дискове) защото там от време на време има доста хубави отстъпки, а и регистрациите и инсталациите се правят в повечето случаи автоматично - само дето те са само за компютър, не за Xbox или PS, а при компютрите има доста повече възможни усложнения а и ако не е достатъчно силен пак ще е проблем. Освен това кода на gta v може да се свърже само с 1 акаунт, така че ако имате друг акаунт регистриран - няма как да има 2 такива акаунта, но след като сте казали че няма друг такъв акаунт - трябва да се свържете с технополис и те да ви компенсират.

Потребителски аватар
sixkiller
Баш Мастера!
Мнения: 2384
Регистриран: 16 юни 2004, 22:14
Местоположение: Still in Liberty City
Контакти:

Re: Проблем с активиране

Мнение от sixkiller » 18 апр 2016, 01:04

Не би трявбало да се случва, аз също имам оригинална GTA V. Изчакайте няколко часа и опитайте пак. Щом в Social Club пише, че се използва значи може и играта да е приела кода, но погрешка да е дала съобщение, че не е верен. Също така, пробвайте да излезете от акаунта в Social Club-а и да влезете пак (не съм сигурен можеше ли да се излезе от акаунта там).

Копията, които продават Технополис, Озон и Пулсар са едни и същи. Разликата е, че от Технополис няма да Ви обърнат толкова внимание при подобен проблем.
Изображение

Отговори

Върни се в “GTA V: Основен Раздел”