Имам Проблем - ПОМОЩ

Приказки за всичко, което ще ни предложи GTA V

Модератор: GTA-BG Модератори

gta5player
Мнения: 1
Регистриран: 17 юни 2017, 19:41

Имам Проблем - ПОМОЩ

Мнение от gta5player » 17 юни 2017, 19:57

Моля ви се трябва ми помощ с gta5 . На всеки 5 секунди докато играя във сингъла имам лаг за около 3-4 секунди . Моля ви кажете ми какво трябва да направя защото по този начин не мога да играя. от 30-40 fps ми пада на около 5-10 fps и това през 5-6 секунди .

Nvidia geforce 920m 2gb
RAM 4gb
core i5 2.20 ghz

Преди нямах такъв проблем и играта вървеше добре .От скоро почна това :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Имам Проблем - ПОМОЩ

Мнение от A.T.L. » 19 юни 2017, 04:48

От колко време имаш този лаптоп, защото ако си го имал от над 1, 2 години и не е бил почистван от праха вътре, или термопастата му не е била сменяна - може и на това да се дължи проблема. Понякога точно този проблем се явява когато видеокартата или процесора на лаптопа започнат да прегряват. Така че ако може кажи от колко месеци/години имаш лаптопа и дали през това време е бил почистван от праха вътре или дали му е сменяна термопастата. (термопастата е един гел който се слага върху видеокартата и върху процесора - вътре във лаптопа и който помага за охлаждането им)
Също така ще е добра идея да изтеглиш програмата SpeedFan или някоя подобна програма, да я инсталираш и да я пуснеш. След което да пуснеш играта и когато получиш тези накъсвания да минимизираш играта и веднага след това да видиш във тази програма какви температури развиват видеокартата ти (GPU) и процесора ти (Core 1/2/3/4). Температурите могат да се видят и със други програми директно в играта, но със тази е доста по-лесно и елементарно. Иначе ако ти знаеш други програми за тази цел - може и тях да използваш, важното е да видиш какви са температурите когато получаваш накъсванията.

Отговори

Върни се в “GTA V: Основен Раздел”