Replay на последните две мисии

За мисиите или кой, къде, какво прави...

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Мнения: 3357
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Местоположение: Shumen,Bulgaria

Replay на последните две мисии

Мнение от LibertyCityStories » 12 ное 2015, 18:48

Искам да изиграя отново последните две мисии с Replay Missions,където ако убия и Тревър и Майкъл,ще ги мина на 100%(става въпрос за objectives на самата мисия).Въпроса ми е следния - ако ги убия когато повтарям мисиите след като един път съм ги минал,след това те ще продължат ли да са си живи за да мога да продължа да играя и с тях,или ще изчезнат за постоянно,както предполагам става ако ги убия още при първото минаване на тези мисии(не знам дали е така защото не съм рискувал да пробвам).Питам защото за единия Acomplishment ми трябват както знаете 70 gold medals от мисии,а на тези двете objectives са само да убия двамата главни герои,а на повечето от останалите мисии ми трябват големи проценти shooting accuracy което ми е малко трудно за постигане,а ми трябват още 9 мисии със gold medal.

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Replay на последните две мисии

Мнение от A.T.L. » 07 апр 2016, 13:10

Половин година по-късно да ти отговоря, макар че сигурно вече си си намерил отговора - поне за другите играчи които може да се чудят. Решението което правиш, първия път когато минаваш мисията би трябвало да е окончателно, и след това когато реплейваш мисията - да ти се зареди същата версия на мисията, според решението което си взел първия път. Тоест би трябвало да няма как да ги убиеш, освен ако не заредиш стар сейф - преди мисията. За това не съм много сигурен, иначе ако ги убиеш първия път - са мъртви завинаги, ако не ги убиеш първия път - би трябвало да не умират никога. Реплеите на мисиите са според това как си минал мисията първия път и след като минеш мисията при реплей би трябвало нищо да не се променя в нормалната игра. Нещата които се променят в нормалната игра зависят само от минаването на мисиите първия път. Иначе ако това което говориш е постижение - просто изтегли някакъв сейф преди мисията и я мини 2 пъти и ги убий и двамата и си готов.

Потребителски аватар
MegaHerzz
Мнения: 11
Регистриран: 22 авг 2013, 23:43
Местоположение: София

Re: Replay на последните две мисии

Мнение от MegaHerzz » 11 апр 2016, 19:48

Аз лично първият път като минавах сторито избрах С, тоест да не умират, и като почнах да реплейвам мисии, за да постигна същия achievement, последните две мисии си бяха готови за реплейване и по никакъв начин не засягат основното стори. Демек от тези две мисии можеш да изкараш само медал, няма никакви други последици.

http://prikachi.com/images.php?images/784/8746784P.png
Този alert внася достатъчно яснота. (допускам че разбираш английски)

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: Replay на последните две мисии

Мнение от A.T.L. » 11 апр 2016, 21:40

Аз лично никога не съм превъртал играта и за това не бях толкова сигурен. Поне единственото нещо което знам със сигурност е че реплеите нямат роля в крайната игра. Мерси за поправката.

Отговори

Върни се в “GТА V: Дискусии Мисии”