GTA-BG Forums
http://forums.gta-bg.com/

Replay на последните две мисии
http://forums.gta-bg.com/viewtopic.php?f=78&t=9417
Страница 1 от 1

Автор:  LibertyCityStories [ 12 Ное 2015, 18:48 ]
Заглавие:  Replay на последните две мисии

Искам да изиграя отново последните две мисии с Replay Missions,където ако убия и Тревър и Майкъл,ще ги мина на 100%(става въпрос за objectives на самата мисия).Въпроса ми е следния - ако ги убия когато повтарям мисиите след като един път съм ги минал,след това те ще продължат ли да са си живи за да мога да продължа да играя и с тях,или ще изчезнат за постоянно,както предполагам става ако ги убия още при първото минаване на тези мисии(не знам дали е така защото не съм рискувал да пробвам).Питам защото за единия Acomplishment ми трябват както знаете 70 gold medals от мисии,а на тези двете objectives са само да убия двамата главни герои,а на повечето от останалите мисии ми трябват големи проценти shooting accuracy което ми е малко трудно за постигане,а ми трябват още 9 мисии със gold medal.

Автор:  A.T.L. [ 07 Апр 2016, 12:10 ]
Заглавие:  Re: Replay на последните две мисии

Половин година по-късно да ти отговоря, макар че сигурно вече си си намерил отговора - поне за другите играчи които може да се чудят. Решението което правиш, първия път когато минаваш мисията би трябвало да е окончателно, и след това когато реплейваш мисията - да ти се зареди същата версия на мисията, според решението което си взел първия път. Тоест би трябвало да няма как да ги убиеш, освен ако не заредиш стар сейф - преди мисията. За това не съм много сигурен, иначе ако ги убиеш първия път - са мъртви завинаги, ако не ги убиеш първия път - би трябвало да не умират никога. Реплеите на мисиите са според това как си минал мисията първия път и след като минеш мисията при реплей би трябвало нищо да не се променя в нормалната игра. Нещата които се променят в нормалната игра зависят само от минаването на мисиите първия път. Иначе ако това което говориш е постижение - просто изтегли някакъв сейф преди мисията и я мини 2 пъти и ги убий и двамата и си готов.

Автор:  MegaHerzz [ 11 Апр 2016, 18:48 ]
Заглавие:  Re: Replay на последните две мисии

Аз лично първият път като минавах сторито избрах С, тоест да не умират, и като почнах да реплейвам мисии, за да постигна същия achievement, последните две мисии си бяха готови за реплейване и по никакъв начин не засягат основното стори. Демек от тези две мисии можеш да изкараш само медал, няма никакви други последици.

http://prikachi.com/images.php?images/784/8746784P.png
Този alert внася достатъчно яснота. (допускам че разбираш английски)

Автор:  A.T.L. [ 11 Апр 2016, 20:40 ]
Заглавие:  Re: Replay на последните две мисии

Аз лично никога не съм превъртал играта и за това не бях толкова сигурен. Поне единственото нещо което знам със сигурност е че реплеите нямат роля в крайната игра. Мерси за поправката.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/