GTA 2 REAL LIFE MOD
Модератор: GTA-BG Модератори
- yodaag
- Прекаляващ
- Регистриран: 06 окт 2009, 20:37
Re: GTA 2 REAL LIFE MOD
Аз обаче не стоплям кво още ви радва GTA 2, аз я играех преди на един комп на леля ми(и нея и със едни получовеци-полуЧубаци) и си припомних, стана ми гот, ама след 1 вечер ми омръзна б*си 

Нормално е след като човешкото е свикнало да го радва 3D графика, която все пак си я водят "ново поколение" - те затова Рокстар са пуснали тези "класики" безплатно.В днешно време хората все повече започват да се радват на домашните удобства като Xbox 360, а не да си вземат по една стара телевизионна игра и да играят на Super Mario - замисли се - на какво ще играеш NFS Shift или ще се мъчиш на Commando да пуснеш граната ? 

За това пък аз написах 23..stallion написа:Номера е да напишеш повече от 18 години

Аз 21 и след това 22.

Your solo nature means that you're very capable of fending for yourself. It also means, however, that you have trouble finding your place in groups.
Ти играй мултито с още 3ма човека на квадратната карта да видиш какво ме радва.Играта си е лудница.Не ми трябва 3д че да ме радва една игра,щом ДууМ 2,Блъд и Дюк 3д си ги играя кооп с приятели значи и тая ще играяyodaag написа:Аз обаче не стоплям кво още ви радва GTA 2, аз я играех преди на един комп на леля ми(и нея и със едни получовеци-полуЧубаци) и си припомних, стана ми гот, ама след 1 вечер ми омръзна б*си

a.k.a j_knoxville
Мода ми за GTA 2
Мода ми за GTA 2
Doom 2 има мултиплейър.
Това за пръв път го чувам...Попринцип и аз я играя от отдавна,но мултиплекър не съм виждал.Напълно е възможно да има.Аз ще пробвам още няколко пъти да сваля GTA 2 и ако не стане ще я тегля от зам*нда.

Your solo nature means that you're very capable of fending for yourself. It also means, however, that you have trouble finding your place in groups.
Мда естествено,кооп и детмач.Тя е положила едни от основите : )pR0_b1ker написа:Doom 2 има мултиплейър.Това за пръв път го чувам...
a.k.a j_knoxville
Мода ми за GTA 2
Мода ми за GTA 2