Как да набъфим четворката на макс?
Модератор: GTA-BG Модератори
- DeathRaceR
- Регистриран: 29 авг 2008, 20:47
Re: Как да набъфим четворката на макс?
К'во правиш бе човек?!? Дабъл пост + СПАМ... Хитро..DeathRaceR написа:опсссс
По темата: Аз лепа на макс и си ми е кеф..

- faShu0nChu
- Новодошъл
- Регистриран: 23 окт 2009, 19:48
Извинявам се за поста ми, но на моята видео карта дали ще стане тоз номер
nVidia 9500 GT 1GB

nVidia 9500 GT 1GB

- faShu0nChu
- Новодошъл
в момента ми е около 20, на колко ще стане, в смисъл да го направя този номер и ако си карам на по ниска графика от максималната, няма ли да има ефект 

То на 20 ти се чудя как го играеш, на макс сигурно ще ти пада под 10. От мен запомни, че ако дадена игра ти върви под 30 фрейма в секунда, значи не става за игра. Просто се губи забавата като я играеш на сеч.

Като бях с 8600GT, я въртях поне 20 пъти, като понякога падаше дори под 20 фрейма.jhonsons написа:То на 20 ти се чудя как го играеш, на макс сигурно ще ти пада под 10. От мен запомни, че ако дадена игра ти върви под 30 фрейма в секунда, значи не става за игра. Просто се губи забавата като я играеш на сеч.

- faShu0nChu
- Новодошъл
Мисля че не ме разбра, да направя този номер с набъфането на макс, а да си стоя с 1024 графика, няма ли да има поне малка промяна в FPS-то?jhonsons написа:То на 20 ти се чудя как го играеш, на макс сигурно ще ти пада под 10. От мен запомни, че ако дадена игра ти върви под 30 фрейма в секунда, значи не става за игра. Просто се губи забавата като я играеш на сеч.

Разбрах те идеално, ти не ме разбра. Щом сега едва ти върви, като я набъфиш на макс фрейма ти ще падне главоломно. И не мога да схвана, щом по принцип играта едвам ти върви на средни настройки или тамна каквито играеш, защо си мислиш, че ако всичко сложиш на макс, ще ти върви по-добре....?

- faShu0nChu
- Новодошъл
Останах с впечатлението че мога да направя самия номер с набъфането, а да си остана с сегашните ми настройки и може би ще ми се покачи FPS-то 

Попринцип без моите идеи в първия пост нама как да я намаксиш нормално, но с тези настройки/съвети нещата се подобряват малко, но все пак не очаквай да стане чудо.
- faShu0nChu
- Новодошъл
Аз не очаквам чудо, просто от 20 да стане на 25 - 30 ФПС да ми се покачи ще съм радостен
Не искам кой знае какво нали

Последна промяна от faShu0nChu на 09 авг 2010, 15:38, променено общо 1 път.

Веско, командата вдига фрейм-рейта с точно 0%. Единственото и предимство е, че ако разполагаш с достатъчно мощна машина, ще може да се изкефиш на всичките и благинки.

Снощи я изтеглих и направих всичко на макс..Никакъв лаг...Заслужава си парите за 2 GB видео карта