GTA Vice City - Клипове oт играта

Покажете какво сте снимали в Grand Theft Auto (порното ще се трие!) ;)

Модератор: GTA-BG Модератори

vasil_72
Сериозен
Мнения: 921
Регистриран: 14 яну 2008, 12:32

Re: GTA Vice City - Клипове на някои мисии

Мнение от vasil_72 » 28 окт 2012, 13:05

kikinka, нищо лично против теб, но вече прекаляваш с питанията, и то не където му е мястото. Вчера, след първия ти въпрос ти отговорих на лично с клип и те помолих да си изтриеш поста, тъй като не е по темата. По-късно обаче видях, че A.T.L. ти е отговорил, така че вече нямаше как да си изтриеш мнението, затова и аз си изтрих личното до теб, преди още да си го прочел. Сега обаче продължаваш с нови и нови въпроси. Форумът, в който си попаднал, е правилния :) и можеш да питаш колкото си искаш, пък ние сме затова тук, за да помагаме, но не ми е приятно да ми се оспамва темата. Можеше да направиш нова тема, или пък да постъпиш като Тenata89, който задава самостоятелен въпрос, но правилно е преценил, че темата на eMiLCho e подходяща за неговия въпрос. Моля някой от модераторите да разчисти всички постове дотам, докъдето е предходния ми пост, естествено и този настоящия също да трябва да бъде изтрит. Това - съвсем сериозно. Напоследък рядко влизам във форума, но това не означава, че не го следя, просто се логвам, само когато имам да кажа нещо. :wink:

kikinka
Мнения: 5
Регистриран: 27 окт 2012, 17:15

Re: GTA Vice City - Клипове на някои мисии

Мнение от kikinka » 28 окт 2012, 13:11

Ок а кои са задължителни за да преминавам на пред!

vasil_72
Сериозен
Мнения: 921
Регистриран: 14 яну 2008, 12:32

Re: GTA Vice City - Клипове oт играта

Мнение от vasil_72 » 07 яну 2013, 18:09

Ето един клип, който направих снощи. Първоначално мислех да пусна отделна тема, но впоследствие размислих и реших да го покажа тук, като смених и заглавието на темата. Все пак тук имам клипове направени не само по време на мисии.
Идеята ми e да покажа какъв е обхватът на стрелба на снайпера във :VC: . Честно казано, когато съм минавал мисиите в играта, почти никога не съм го използвал, винаги съм залагал повече на други видове оръжия. Разбира се, различните видове оръжия в играта имат различна далекобойност. Относно снайпера, знаех по принцип, че той бие надалеч, но не съм имал съвсем точна представа докъде. Предполагах обаче, че обхватът му е приблизително равен на обхвата на автомата М4, или че евентуално е съвсем малко по-голям. Само да уточня, че обхватът на М4 е по-голям от този на М60 например, или дори и от на минигъна, проверих го. Идеята да проверя обхвата на снайпера ми дойде допълнително, след като бях започнал да стрелям по различни паркирани превозни средства и да ги взривявам с различни видове оръжия, от различни разстояния, като в началото снайперът дори не фигурираше в менюто ми с оръжия. Оказа се, (като се изключи базуката, но там не говорим за стрелба, а за дандания) че автоматът М4, заедно с ruger-a бият най-надалеч. След като изпробвах какви ли не оръжия, най накрая реших да изпробвам и снайпера, и отскочих до оръжейния магазин, за да се снабдя с него. Очаквах все пак някаква сравнително добра далекобойност, но не и супер такава, както казах, мислех, че обхватът ще бъде сравним с обхвата на М4. Оказа се, че съм грешал в преценката си, и то доста. Снайперът се оказа в пъти по-далекобоен от М4. Именно в този момент реших, че си заслужава да се направи клип за това.
Поне при мен на този клип, това е граничното разстояние, от което целта, която дори не се вижда :shock: може да бъде взривена. Пробвах да стрелям и от съвсем малко по-голяма дистанция, но не се получава. Но дори и този обхват надхвърли и най-смелите ми представи, които някога съм имал за това оръжие.
http://www.youtube.com/watch?v=aQkFd-OO_d0

Отговори

Върни се в “Audio-Video”