Euro Truck Simulator 2 и волан

За всички платформи - жанрове, ревюта, линкове, трейлъри, рецензии...

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Контакти:

Euro Truck Simulator 2 и волан

Мнение от LibertyCityStories » 07 дек 2024, 23:46

Здравейте приятели. Днес най-после успях да си подкарам сейф-файла на последната версия на ETS2, а именно Greece DLC, версията на играта е 1.53.2.5 . Обаче ми се наложи да си направя нов акаунт на компютъра, не става дума за в играта а на самия компютър нов потребителски профил. Причината - при стартиране на компютъра ми се появяваше за части от секундата някакъв CMD прозорец, наистина се появява толкова бързо че дори на видео не успях да видя какъв процес се изпълнява, но след като изчезне и ми отваря някаква реклама в браузъра. Та, направих нов акаунт, и решавам да разгледам Гърция шофирайки с моя Logitech G920, обаче с изненада разбирам че не работи както преди. Обаче не мога да разбера преди ли е работил правилно или сега, защото преди при всякаква скорост се чувстваше еднакво "тежък", и дори в спряло положение се връщаше докрай в централно положение. Чак сега като се замисля не е било нормално това, но тъй като ме устройваше, го приемах за нормално. Сега пък на място като го завъртя, и не се връща изобщо, и при опит да го върна в централно положение, се върти доста трудно. Сега дори при висока скорост не се връща докрай, а само до някакво положение, при ниска скорост е същото. Друго което ме затруднява да преценя дали волана преди е работел правилно или сега е, че преди не се усещаше никаква вибрация въпреки че беше включена за доста ефекти, а сега започна да работи. Но тъй като свикнах без вибрация, не ми е толкова важна, колкото управлението. По принцип предишното управление по ме устройваше, въпреки че както казах противно на логиката волана се центрираше дори в спряло положение. А сега не се центрира докрай, и въпреки че при ниска скорост и особено при спряло положение се върти трудно, при висока скорост се върти прекалено лесно, и това също не ми допада. Ако някой е запознат добре с играта и употребата на волан в нея, моля да препоръча някакви настройки поне, ако не може да каже нормално ли е сегашното поведение на тоя волан. Само ще кажа че го пробвах и на Alaskan Road Truckers, и там също се държи различно отпреди, но там е направо непоносимо защото дори при изключена вибрация тя пак си работи, и то без никаква причина, просто ей така като махна паузата, и започна да карам пак, почва да вибрира и не спира. Извинявам се за дългия пост, ако някой все пак го прочете и има желание да помогне, нека пише, пак ще обяснявам ако трябва. Благодаря предварително.

Отговори

Върни се в “Всички останали игри”