OST' на играта !
Модератор: GTA-BG Модератори
Знам че не ново ама по-добре повече отколкото по-малко да ти го казват ти си много ама много активен и чийтав потребител. Да не казвам най-чийтавия.
EDIT: Нещо 3.2 се пре**а а пък 3.0 иска парола за да го отворя. Кажи кво да пава че побеснях.
EDIT: Нещо 3.2 се пре**а а пък 3.0 иска парола за да го отворя. Кажи кво да пава че побеснях.
Спаменето ми в последно време, се дължи на това че вероятно ще ме изгонят от "форума"! - ъъъ
- ma6inata
- BMW & American Muscle cars fanatic
- Регистриран: 01 апр 2005, 09:55
- Контакти:
Ами бате нямам представа, отвори датата и търси там има някакви по-стари версии. Ако имате проблеми можете да търсите и Atomix MP3. Тя е абсолютно 1 към 1 с Virtual DJ, просто са сменени ефектите с някакви от типа на пускане на вода в клозет и т.н. 
Иначе нищо не мога да говоря за самия проблем, защото аз съм с някаква Trial версия и няма ядове.

Иначе нищо не мога да говоря за самия проблем, защото аз съм с някаква Trial версия и няма ядове.

'73 BMW 2002 tii
-----------------------
Газ до ламарината - не гледам разхода, държим се за волана и гледам да не се утрепам!
-----------------------
Газ до ламарината - не гледам разхода, държим се за волана и гледам да не се утрепам!
- Cursed_Soul
- Новодошъл
- Регистриран: 03 мар 2007, 14:14
- NeeD SpeeD
- Напреднал
- Регистриран: 17 мар 2008, 09:43
- Контакти:
Re: OST' на играта !
Аз си сложих песните от VRock във
и е направо адско! Щото във
истински рок няма 

Ако fen na gta беше куче, породата му щеше да е магистрална превъзходнаfen na gta написа:Баннете ме pls
fen na gta, вече няма да споря с тъпаци като тебе, щото хората дето ни гледат отстрани не правят разликаfen na gta написа:Тъп съм, и кво от това?
- fen na gta
- Начинаещ
- Регистриран: 18 дек 2007, 18:18
Re: OST' на играта !
Страхотна музика 

Нека последния ми ден любимата ми Grand Theft Auto Vice City бъде с менNeeD SpeeD написа:И аз изкам масовкатия са за бан- ,NeeD SpeeD,eXeS,fen na gta