Една нова тема... или кой на къде е

Несериозните неща и хора на едно място.

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Контакти:

Re: Една нова тема... или кой на къде е

Мнение от LibertyCityStories » 20 дек 2022, 23:26

Здравейте и от мен. Надявам се че се помним. Тези дни тъй като ми остана доста от годишния платен отпуск,и си губя времето вкъщи,и реших да пробвам най-после дали ще ми тръгне GTA VCS с емулатор на компютъра. И успях да я подкарам,и да я превъртя. GTA LCS я врътнах преди време на андроид. Та,похвалете се вие още играете ли ги тези игри,и ако да,кои по-точно. За жалост любимия ми сървър в SAMP от 5-6 години го няма, играех на друг но и той ми омръзна. Добре че се сетих да пробвам VCS иначе тотално бях изоставил сериите. Дори GTA V не ми е толкова интересна колкото старата школа. Поздрави на всички. Бъдете живи и здрави,и весели празници.

Потребителски аватар
bone_G
Умопобъркан
Регистриран: 18 авг 2009, 10:32

Мнение от bone_G » 21 дек 2022, 06:54

Здрасти! Радва, се че отвори темата, нека който влиза тук да напише по няколко реда :)
Изображение

Потребителски аватар
heaher
Прекаляващ
Регистриран: 05 авг 2008, 08:34

Мнение от heaher » 24 дек 2022, 12:08

Тази година отново не пропуснах да поцъкам на любимите gta :iii: :VC: :sa: :IV: TBOGT TLAD 5. Като цяло вече почти нямам време за игри, но тези си ги харесвам и никога няма да мога да ги откажа... :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Claude
GTA 3 Master
Регистриран: 23 яну 2009, 15:33

Мнение от Claude » 29 сеп 2023, 11:39

Явно аз ще съм първият който ще пише през 2023. Относно GTA нещата са все така - почти никакво време за игри, макар че успях да превъртя на 100% GTA 3 definitive edition, също така си купих PSP от OLX за да изживея LCS и VCS. Превъртях и двете, но само главния storyline, че няма време за друго. В момента на телефона си играя LCS (android версията) когато намеря време малко по малко на почивки като целта ми е да правя starter save, а след това 100% прогрес.

В личен план се случват постоянно неща. Синът ми този месец тръгна на училище. Още не е почнал да играе GTA, но в момента им е само Minecraft в главата 😃. Също така очаквам второ дете (отново момче), което се очертава да се роди през март. Продължавам и с музика да се занимавам, макар че не съм издавал нищо официално през изминалата година. Но все пак записвам сетове регулярно, така че ако някой има интерес - https://soundcloud.com/phasecontroldnb

Интересно ми е има ли хора които също са се сетили да проверят форума и какво става с вас?

Потребителски аватар
sixkiller
Баш Мастера!
Регистриран: 16 юни 2004, 22:14
Контакти:

Мнение от sixkiller » 05 окт 2023, 01:24

Има хора, които често се сещат за форума (и аз съм хора).
Claude виждам, че не си поплюваш. Радвам се за теб! :)

Аз поживях/поработих като програмист в София 7-8 години и през 2015-та с приятелката ми решихме да се преместим в родният ми град. Тук работя за себе си (почти като freelancer) и вече имам зад гърба си няколко сериозни бизнес софтуери (CRM, ERP...) за големи компании. Това е възможно благодаряние на базовия опит натрупан с правенето на gta-bg.com и този форум. Старите кучета помнят старите дизайни на сайта и форумите и колко пъти са се променяли през времето. Това, което не е толкова видно са различните технологии, които съм използвал във всеки следващ ъпдейт, пробите и грешките (те бяха малко видни :)), разговорите с поддръжката, борбата с ботовете, хакерите и т.н.
GTA-bg и играта GTA винаги са ми били много близки и това е основната причина този сайт и форум да съществувт вече близо 20г. Това ще е така още дълго време.

Напоследък все по-често предпочитам да разходя любовницата (както я нарича приятелката ми) вместо да разцъкам GTA V, но за всяко нещо си има време :)
Изображение

Потребителски аватар
Claude
GTA 3 Master
Регистриран: 23 яну 2009, 15:33

Мнение от Claude » 07 окт 2023, 19:54

Радвам се, че получаваме life update и от баш шефа на форума! Жив и здрав да си и ти, и жената и любовницата, чиятно снимка си качил директно в root-a на gta-bg.com :mhihi:

Твоят пост ме подсети и за това как GTA :iii: и този форум допринесаха също за моя интерес към програмирането (работа, която работя вече 9 години). Когато успях да събера оригиналния саундтрак на GTA :iii: реших да го споделя някак със света и тогава ми дойде идеята да направя малък сайт. Тогава започнах да уча HTML и CSS колкото да мога да скалъпя нещо. По-късно се зароди и идеята да го превърна в цялостен сайт за играта (тип wiki), който претърпя няколко варианта през годините докато последния безплатен хостинг не умря :mhihi:

Преди около 3 години се зароди идеята да възродя този сайт със съвременен responsive дизайн, използвайки съвременни технологии и с абсолютно подновена информация и снимки с високо качество. Нещата се случват бавно, разбира се, понеже времето е кът и събирането на материалите е трудоемко. Направих и копие на Liberty Tree (понеже оригиналния GTA 3 сайт на rockstar games го махнаха), интерактивни карти с всички събираеми неща, и топ функционалността - save file analyzer (който ще стане и editor), който ти показва доста подрбна информация за сейф файлове, които избереш от устройството си, включително и възможност да видиш на интерактивната карта какво ти остава за събиране.
Деплойнал съм временна среда в netlify да си проверявам някои неща.
https://flamboyant-spence-32d9ce.netlify.app

Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Още дори няма официален дизайн, за това съм използвал Bootstrap на Twitter :D

Потребителски аватар
Frankie
Вманиачен
Регистриран: 16 май 2008, 17:12

Мнение от Frankie » 25 окт 2023, 14:57

@Claude , браво за сайта !

Радвам се, че все още има активност и старите членове се завръщаме, макар и все по рядко.

Очаквам скоро трейлър за Grand Theft Auto VI и да започнем обсъждането на новата част.

Поздрави!

Отговори

Върни се в “Говорилнята”