Да речем, задължително е! Позволява да играеш играта без да е нужно да вкарваш диск и да зарежда аудио файловете от папката на играта.k0py написа:Задължително ли е да го слагам това 1.1 NoCD crack-а и за какво служи ?слагате 1.1 NoCD crack-а и вече можете да играете спокойно.
Link - GTA 3 Install
Модератор: GTA-BG Модератори
Re: Link - GTA 3 Install
Обнових линка, защото качих нов файл. Промених малко диска - обнових версията на TXD Workshop, добавих някой друг полезен инструмент, махнах blood patch-a (при положение че има 1.1 nocd crack, blood patch-a се обезсмисля), сложих Multi Theft Auto 0.5 r2. Също така и оправих проблема с автоматичното стартиране - вече при зареждане (вкарване) на диска инсталацията би трябвало да започне автоматично. Диска има и икона на GTA3.
Като цяло промених и описанието и инструкциите в главния пост на темата.
Като цяло промених и описанието и инструкциите в главния пост на темата.
Здравей,свалих твоята версия на играта, но все още ми изисква аудио ЦД от играта.Маунтнах аудио диска на гта 3, но все още го изисква.
Сложих крак,екстрактнах аудио папката,неможах да ъпдейтна до 1.1, защото играта е пиратска.
Главната причина да пробвам да сложа къстъм версия, е че когато играя под Win7 ми излиза грешка със сейфовете.
Моля за малко помощ,никога не съм се занимавал с гта3
Сложих крак,екстрактнах аудио папката,неможах да ъпдейтна до 1.1, защото играта е пиратска.
Главната причина да пробвам да сложа къстъм версия, е че когато играя под Win7 ми излиза грешка със сейфовете.
Моля за малко помощ,никога не съм се занимавал с гта3
Деца, колко пъти да ви казвам да четете инструкциите ми. Няма да я ъпдейтваш на 1.1, защото много ясно, че няма да стане. Просто инсталираш играта, слагаш крака който съм добавил (а той самия си е версия 1.1), екстрактваш Audio архива в аудио папката и всичко е готово. Не трябва да ти иска никакъв диск след това.
Тъй като Megaupload беше отдавна затворен от ACTA премахнах линка. Остава само линк от 4shared с целия файл.
Направих абсолютно всичко което си описал. Сложих играта на диск, инсталирах я, сложих крака, сложих аудио файловете и когато я пусна ми излиза надписа ROCKSTAR и един черен екран. Когато отворя Task Manager ми пише Not Responding. С Windows 7 Ultimate съм. Лаптопа ми може да подкара 10 GTA3 наведнъж що се отнася до характеристики Какво да правя?
Пробвай да деинсталираш играта, да изтриеш gta3.set файла от потребителската папка и да инсталираш играта наново. Пробвай също да смениш режима на съвместимост на Windows XP. Ако пак имаш проблеми има вероятност проблема да е от компютъра или операционната система, защото досега такъв проблем не съм срещал. Аз съм с Windows 7 Ultimate x64, но никога не съм имал проблеми.fshN написа:Направих абсолютно всичко което си описал. Сложих играта на диск, инсталирах я, сложих крака, сложих аудио файловете и когато я пусна ми излиза надписа ROCKSTAR и един черен екран. Когато отворя Task Manager ми пише Not Responding. С Windows 7 Ultimate съм. Лаптопа ми може да подкара 10 GTA3 наведнъж що се отнася до характеристики Какво да правя?
Линка за изтегляне беше мъртъв (извинявам се за което) и го обнових. Сега отново можете да изтеглите играта.
- methos9696
- Новодошъл
- Регистриран: 03 мар 2013, 08:24
Първо поздравления за отличния релийз, Claude. Сега да допълня нещо относно проблема с искането на 2-я диск. Има един, популярен може да се каже, фикс за лошата графика на пътищата(не се зареждат изцяло или много бавно и други от този род). Да се зададе режим на съвметимост Уин98/МЕ. В моя случай и вероятно на колегата също, задаването на този режим обаче води до това да иска 2-я диск, въпреки че всичко при инсталацията е изпълнено точно а-я. При задаване на УинНТ или Уин2000 няма проблем, както и ако не се задава режим на съвместимост.
UDEP0RtVLtM
Заключвам и местя извън форума поради отдавна мъртви линкове