Според мен да се използват бъгове е равносилно на използването на чийтове. Вие какво мислите Колкото до модовете за всяка игра използвам модове оправящи бъгове в играта и разширяващи възможностите на контролите. Веднага се сещам за Vigilante мисията, където с картечен пистолет и мотор трябва да трепеш 3 коли въоръжени с пушки и автомати. Това е причината да имам drive-by мод, та да ги под пукам и аз на свой ред с всичко което имам от кола естествено си минавам и без мода мисията, но просто ме дразни героя да е с по-малко възможности от противниците и бандата му още повече че последните са слабаци на слабаците по всички други параграфи.
В интерес на истината ползвам чийтове, когато тествам модове, за да видя поведението им в различни ситуации, особено в РПГ елемента прави не малко изненади, къде повече, къде по-малко неприятни. Като например, анимацията за бягане стил Нико Белич не действа ако СиДжей има макс мускулатура. В друг случай при един мод за оръжия, играта ми крашва ако има хитмен ниво.
Мнението ви за използването на бъгове, модове и чийтове
Модератор: GTA-BG Модератори
- methos9696
- Новодошъл
- Регистриран: 03 мар 2013, 08:24
Мнението ви за използването на бъгове, модове и чийтове
Последна промяна от methos9696 на 09 юли 2014, 07:29, променено общо 1 път.
UDEP0RtVLtM
Re: Мнението ви за използването на бъгове, модове и чийтове
Чийтове или трейнъри може да използвам само от време на време за fun, но никога не се запаметявам след като съм използвал такъв тип измами. Бъговете в игрите не ме притесняват толкова, а и аз почти никога не използвам бъгове, даже не знам за големи бъгове във и каквито има във . Може би за ще е добре да има такава версия без бъговете (и по-здрава линейка че с тия банди дето те стрелят става малко невъзможно минаването на мисията след определен период и това е доста загубено). Колкото до модовете, до сега не съм използвал, но като те слушам може да пробвам някои, единствено ако са качествени, без странични ефекти и без причиняване на грешки и бъгове.
Чийтове ако ползвам, ползвам за кеф и не сейвам... Но пък от бъгове и разни цигании се възползвам... Например в е удобно че може да се мине през водата на едното място, или пък в мисията на :iv: където се убива Пегорино, примерно че може да се качиш на покрива и да избиеш през дупките в покрива охраната му без да ти направят нищо... Трейнъри и т.н. пък ползвам също когато се пускам за кеф, по време на сторилайна не ползвам.
Да играеш GTA без чийтове/трейнъри е погрешно според мен
Трейнъра когато си нагласям разни модове и играя за забавление е абсолютно задължителен. Използването на чийтове и трейнъри по време на мисии? Никога.
- GTAfan
- just a lunatic
- Регистриран: 08 сеп 2004, 08:10
- Контакти:
по-добре спри да се занимаваш с игри изобщоvesko18 написа:Да играеш GTA без чийтове/трейнъри е погрешно според мен
- methos9696
- Новодошъл
- Регистриран: 03 мар 2013, 08:24
Ако влезеш на мултиплеър, вазелина си е за твоя сметка vesko18. Сериозно мога да изброя много онлайн игри, където хванат ли те да мамиш, независимо с програми или бъг експлойт боя от играчите и перманентния бан от админите не ти мърдат. Именно, защото едва 15-16 годишен започнах да играя онлайн игри съм намразил бъг експлойт и всякакви такива. При сериозен сингъл геймплей играя така все едно съм на мултиплеър, защото ако не друг аз ще знам какво съм правил. Аз съм твърдо от орлите не от охлювите. Който не знае какво имам предвид да отваря Гугъл веднагаGTAfan написа:по-добре спри да се занимаваш с игри изобщоvesko18 написа:Да играеш GTA без чийтове/трейнъри е погрешно според мен
UDEP0RtVLtM
Може би се изразих неправилно, че толкова много ме нападнахте. Пределно ми е ясно за онлайн чийтване, трейнъри, гличове и подобни и съм върло против тях, все пак имам близо 2к часа онлайн на Battlefield. Говорим изцяло за Single player игри - Watch dogs примерно няма забвани чийтове, от сорта на летящи/плуващи коли, и след като минах играта - ми какво остава да правя, градът буквално е празен и е пълна нула. А играейки GTA с чийтове - та това е изцяло нова игра, който не ги е пробвал -изпуска изключително много.
И gtafen, благодаря за предложението, но ще откажа.
И gtafen, благодаря за предложението, но ще откажа.