"NEW SERVER" [BG] Red County Roleplay

Connecting to server GTA... Connected!

Модератор: GTA-BG Модератори

RadO0oO0o
Мнения: 4
Регистриран: 12 фев 2013, 20:02

"NEW SERVER" [BG] Red County Roleplay

Мнение от RadO0oO0o » 19 ное 2013, 10:55

*Регистрация*
Когато влезете в сървъра има упътвания как да завършите вашата регистрация. След това има малък туториал който ще ви помогне за вашите първи стъпки в roleplay-a ако сте нов играч в тази област.Всеки път като влизате в сървъра трябва да се логвате с вашата регистрирана парола, въвеждате паролата на полето за писане и натискате "Влез".
*Информация за сървара*
ГеймМода се играе основно в Red County. За игра при нас ви трябва регистрация. След като се регистрирате ще ви пусне пред CityHall (Кметството), и съветът ни е да изкарате вашият шофьорски лиценз (шофьорска книжка) който се намира нагоре по улицата. По нататък ще можете да работите, да изкарвате парите си, да купувате вашите имения и превозни средства. Ще можете да бъдете полицай,лекар и други. Също така може да основете или да влезете в някоя фамилия.

-Професии-
1.Адвокат
2.Тираджия
3.Рибар
4.Продавач на оръжия
5.Производител на оръжия
6.Продавач на наркотици
7.Производител на наркотици
8.Охрана
9.Боксьор


1.Адвокта- Освен в съда, адвокатите често съдействат на клиентите си при реализиране на сделки с недвижими имоти, търговски преобразувания, преговори и налагане на обезпечения. Адвокатът е лице, което не само познава закона, но и има нужния опит да консултира и съветва клиентите си в различни области на бизнеса, както и за всякакъв вид дела.
*команди* : /free ; /defend ; /wanted

2.Тираджия- Работа,която подлага твоите умения под въпрос.Искаш да се пробваш, да
караш най-големите тирове във виртуалния свят, по най-трудните пътища и безлюдни магистрали? Да станеш част от "Тираджии в Palamino" - мъже и жени в надпревара с времето, през най-трудно преходните терени на планетата.
От значение е само едно нещо - да стигнеш до там - жив!!!
*команди* : /loadpackages ; /deliverpackages

3.Рибар- Рибарят е човек без работа и през свободното си време отива на кея и се наслаждава на природата, води битки с рибата и накрая отива и продава улова си.
*команди* : /fish ; /sellfish ; /drop fishes confirm

4.Продавач на оръжия- Продавачът на оръжия е чудесна работа да се направят много пари, но трябва да сте готови да вложите време и усилия, ако искате да станете успешен продавач на оръжия. Това е една от най-опасните работи, трябва да бъдеш готов за нея.
*команди* : /sellgun ; /sellmats ; /creategun

5.Производител на оръжия/материали- Производителят на материали е нелегална работа, също се правят много пари но ти трябват клиенти за твоите материали. Бъди готов да си преследван от ченгетата ако те разберат за това.
*команди*: /getmats ; /drop mats ; /sellmats

6.Продавач на наркотици- Продавачът на наркотици е същото като "Продавач на оръжия". Тук само че се занимаваш с наркотици
*команди*: /buyweed ; /buycrack ; /sellweed ; /sellcrack

7.Производител на наркотици- Производителят на наркотици е същото като "Производител на оръжия". Тук само че се занимаваш с наркотици
*команди*: /getweed ; /dropweed ; /getcocaine ; /dropcocaine

8.Охрана- Притежавате ли, съчетанието между физическата подготовка и психическата устойчивост? В състояние ли сте да опазите живота на поставено лице и да предотвратите неговата смърт? Ако мислите,че сте в кондикция да се справите с реалната опасност, се пробвайте като Охранител. Трябва да знаете обаче едно - някой човешки живот зависи само и единственно от теб !
*команди*: /vest

9.Боксьор- Боксьорът е професия в която ти трябва много физическа подготовка. След това само оставяш работата на твоя агент и той ти орежда мачове, имаш задължението само да ги печелиш.
*команди*: /fight


-Факции-
1.Red County Полиция
2.Кметство
3.БТВ media group
4.Red County Спешна Медицинска Помощ
5.Има и още

1.Полиция- Red County Полиция
Тези хора помагат и патрулират из цял окръг "Red County" . Винаги действат обучено.

2.Кметство- Red County Кметство
Там отивате когато имате въпроси. Там се обсъждат какви нови неща ще има в Red County, нови закони и други.

3.БТВ media group- Новинарския екип на Red County
Когато ги слушате вие ще сте навътре с нещата и ще знаете какво се случва из целия
San Andreas, няма да ви се налага да изпадате в неудобни въпроси и ще
можете да се включвате към всяка обсъждана тема!

4.Red County Спешна Медицинска Помощ
- В Red County са най бързите специалисти и
доктори,те ще са при вас без дори да осетите кога ви е било обаждането
към тях.Те ще ви помогнат винаги ,само се слушвайте в съветите им.

-Фамилии-
Модът съдържа 10 фамилии.Всяка банда съдържа по 5 превозни средства, които може да се карат само от членовете.Лидерът може да кани хора с /finvite, да гони с /funinvite, да вдига/сваля ранк с /frank. Всеки член на фамилията може да пише във FACTION чата с /f, да види онлайн членовете на неговата фамилия с /members и да напусне неговата фамилия с /quitfamily.

-Къщи-
Сървърът съдържа 100 къщи, които изискват левели и пари. Всяка къща може да има различен интериор, но за целта трябва да обновите своята къща с командата /houseupgrade . За да разберете всички команди Вие трябва да напишете /househelp. С командата /lock можете да отключвате/заключвате къщата.С F или Enter се влиза в къща, а с F или Enter се излиза от къща. Вие можете да слагате своите оръжия, наркотици и пари с командата /hdeposit и само собстженика на кущата може да има достъп до тях, а с командата /hwithdraw Вие можете да си ги вземете обратно. Ако продадете вашата къща с
/sellhousetomarket Вие ще вземете половината от оригиналната цена.

-Бизнеси-
Сървърът съдържа също и 100 бизнеса и тук те изискват левели и пари. Има няколко вида бизнеси: Ammunation / Fast Food / Clothes Shop / 24/7 Store / Club / Advertisment Agency. Командата за копуване е /buybiz (когато сте до него). В бизнесите има продукти, оборот и има различни нива на бизнеса. За да вдигнеш нивото на бизнеса си трябва играчите да копуват от него. Когато го вдигнеш имаш нови стоки в магазина си.

===============================================================================================
http://bg-roleplay.gtaboard.com - Сайт към сървъра (статистика, правила, информация и т.н.)
IP: 108.170.62.45:7781
Статус: отворен 24/7
Линк за теглене на оригинална версия на играта: http://zamunda.net/details.php?id=23897
Линк за сваляне на клиента: http://sa-mp.com/download.php

Отговори

Върни се в “Multiplayer”