Bulgarian Sumo Server / Български сумо сървър

Connecting to server GTA... Connected!

Модератор: GTA-BG Модератори

Bottle
Мнения: 6
Регистриран: 07 мар 2014, 22:00

Bulgarian Sumo Server / Български сумо сървър

Мнение от Bottle » 31 авг 2014, 19:03

Изображение


Мои думи за хората.
Здравейте на всички. Реших да отворя сумо сървър. Мисля, че сумото е много интересен гейм мод и забавен за доста хора.
Не се притеснявайте, този сървър няма да бъде за мерак само за 3 дена. Сървъра ще бъде хостнат 24/7 часа от една много известна Българска компания. Сървъра ще отворен за 1 месец, този 1 месец ще бъде нещо като пробен период. В този пробен период ще видим интереса на Българските играчи, дали имат заинтресованот към този гейм мод, дали се забавляват и така нататък.Няма за какво да лъжа, откровено си казвам ще този гейм мод не е мой, но имам правото да го използвам. Гейм мода ще бъде превден колко се може на Български език. Доста хора ще кажат ,,Защо не си направиш свой гейм мод?''. Да, има нещо вярно в това, но това ще отнеме доста време и ще получим същия резултат - един и същ гейм мод. Аз лично не виждам никакъв смисъл в правенето на едно и също в резултат на еднаквото. Засега ще изпозлваме безплатен форум, но отново казвам - сървъра ще бъде хостнат 24/7 часа. След успешен пробен период ще купим домейн. Това са моите думи за сега.Информация за Гейм-мода
Сумото е контактен спорт, традиционна японска борба в която участват по двама борци. В тази японска борба борецът трябва да извхърли опонента си от маркирания кръг - това е традиционното сумо. При нас нещата се променят. Този гейм-мод ще осигури огромно количество забава за всички играчи, независимо от тяхната стратегия - зашита, агресивност, разум и ум. Играчите ще бъдат поставени на произволни места с произволни превозни средства. вашата цел е да стоите колкото се може живи - а да ли ще агресивно или не - това решавате вие. Как да спечеля играта? Много просто - Когато бъдете постваени на ринга, ще получавате една точка с всяка изминала секунда. Трябва да имате 300 точки за да спечелите рунда. Когато някои направи 300 точки и спечели рунда - ще се избира нов ринг гласуван от играчите.


Екип
Засега съм само аз. Нуждая се от помощници и администраторски . Админите ще се избират много внимателно по много критерии. Ще има и кандидатури.

СЪРВЪР/ФОРУМ/КЪДЕ ДА ВИ ПИША?
Засега може да ни пишите на безплатния ни форум - http://sampbgsumo.smfnew2.com/index.php
Сървъра ще бъде пуснат на 6 септември, до тогава ни пишете на форума!

Bottle
Мнения: 6
Регистриран: 07 мар 2014, 22:00

Re: Bulgarian Sumo Server / Български сумо сървър

Мнение от Bottle » 01 сеп 2014, 21:22

Имаше промени в плановете. Сървъра вече е отворен 24/7!
ИП: 31.13.221.74:7777

facebook: https://www.facebook.com/pages/SA-MP-Bu ... 1344008479

Отговори

Върни се в “Multiplayer”