ПРОДАВАМ Sony Ericsson G900
Продвам го с зарядно, USB кабел, стойка за бюро, ръководство за експлоатация и кутиика.
Цена:120 лв.
Телефона е в много добро техническо състояние, единственият му недостатък е ,че в долната част на дисплея дава малко отклонение. Активира са с 5-6 пиксела по-надолу от посоченото място.
Достъпен до всяко населено място в страната чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС с опцията отваряне преди плащане и разплащане чрез наложен платеж
За обратна връзка използвайте ЛС ,пишете на e-mail tedo_kinta@abv.bg, skype tedo_kinta1 или на телефонен номер: 0895469706
Продавам Sony Ericsson G900
Модератор: GTA-BG Модератори
-
- Регистриран: 26 дек 2010, 19:46
Продавам Sony Ericsson G900
Последна промяна от tedo_kinta на 28 яну 2011, 11:52, променено общо 1 път.
Re: Продавам Sony Ericsson G900
Хубаво телефонче, но защо ли някои хора влизат в този форум само за да си продадат нещо, форума предимно е за поредицата GTA но както и да е нищо лично мъжки
- LibertyCityStories
- Умопобъркан
- Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
- Контакти:
Хубаво е телефончето наистина,аз съм почитател на марката,K320i който имах беше супер телефон макар и само с 15 МБ памет и не толкова добра камера но задоволяваше потребностите ми(за камерата става дума).и беше красив като дизайн,въобще повечето им модели ми харесват и това е любимата ми марка,но засега нямам възможност да си купя
-
- Регистриран: 26 дек 2010, 19:46
Айде бе никой ли няма нужда от едно хубаво телефонче.
Всичко си има Wi Fi ,5 мегапикселова камера Symbian UIQ 3 160mb вградена памет и слот за M2.
Може и лек коментар по цената.
Всичко си има Wi Fi ,5 мегапикселова камера Symbian UIQ 3 160mb вградена памет и слот за M2.
Може и лек коментар по цената.