Последната мисия

За мисиите, лудото бачкане и мръсните действия - "яката работа" !

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
stallion
Nissan Skyline Fan
Регистриран: 24 авг 2008, 16:03

Re: Последната мисия

Мнение от stallion » 13 май 2012, 12:43

Оф, още колко теми мислиш да изровиш?! Гледай датите и прочети правилата, ако ти се стои в този форум...
Изображение

Потребителски аватар
darken
Регистриран: 02 май 2011, 14:23

Мнение от darken » 17 юни 2016, 21:03

Първо искам да се извиня, че изравям кокалите на стара тема, но, ако някой има идеи - ще бъда благодарен.
Пиша тук, защото знам, че има хора, които имат познания и опит с тази игра.
На кратко... Имам проблем на последната мисия с Пегорино - няма минаване със шпацията. Тъпите кадри и тия чифути от Рокстар, дето не пускат пач.....
То не само по време на нея (мисията), ами пробвах на една стена (след като се провалих) - шпацията е аут....
Всичко работеше докато не стигнах тази мисия. Защо точно, пък на нея ? Повече помпане иска предполагам.
Какво ли не пробвах.... Смяна на клавиатури, откачих джойстика (xbox), променях настройките на графиката (резолюцията), някои настройки по качеството, пусках фрапс.... Единствено не съм се сетил да натряскам настройките на мах.... Просто си мислех, че така ще прекаля. Както и да е - нещото не тръгна. Сега питам дали някой знае за някакъв пач, или от рода ? Че така с фрапсове и истории.... То да речем ще до излъжем, ама..... Няма ли някакъв човешки начин да се направи това, да играем, като бели хора ?
Изображение

Потребителски аватар
heaher
Прекаляващ
Регистриран: 05 авг 2008, 08:34

Мнение от heaher » 18 юни 2016, 11:42

darken написа:Първо искам да се извиня, че изравям кокалите на стара тема, но, ако някой има идеи - ще бъда благодарен.
Пиша тук, защото знам, че има хора, които имат познания и опит с тази игра.
На кратко... Имам проблем на последната мисия с Пегорино - няма минаване със шпацията. Тъпите кадри и тия чифути от Рокстар, дето не пускат пач.....
То не само по време на нея (мисията), ами пробвах на една стена (след като се провалих) - шпацията е аут....
Всичко работеше докато не стигнах тази мисия. Защо точно, пък на нея ? Повече помпане иска предполагам.
Какво ли не пробвах.... Смяна на клавиатури, откачих джойстика (xbox), променях настройките на графиката (резолюцията), някои настройки по качеството, пусках фрапс.... Единствено не съм се сетил да натряскам настройките на мах.... Просто си мислех, че така ще прекаля. Както и да е - нещото не тръгна. Сега питам дали някой знае за някакъв пач, или от рода ? Че така с фрапсове и истории.... То да речем ще до излъжем, ама..... Няма ли някакъв човешки начин да се направи това, да играем, като бели хора ?
Настройките ги правиш на максимум,отваряш няколко пъти Мозила,Хром,пускаш някаква музика.Целта е да натовариш яко компютъра да почне да насича и тогава ще стане. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
darken

Мнение от darken » 18 юни 2016, 13:33

Значи няма решение.... Жалко за Рокстар! Явно сега гледат само 5-цата.
Изображение

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Контакти:

Мнение от A.T.L. » 19 юни 2016, 03:38

Тоя проблем със шпацията го имах и аз, и ми се оправи със patch 1.0.4.0
Ако използваш пиратска игра трябва да изтеглиш някой от patch-овете над 1.0.3.0 - аз препоръчвам третия или четвъртия (1.0.4.0 е четвъртия - някъде може да видиш и 1.0.0.4 - който не е четвъртия а петия.) Иначе ако твоя проблем не е като моя с кадрите - когато аз натисках шпацията преди прилагане на patch-а - фреймовете падаха драстично - точно на същата мисия. И също така ако имаш пиратската версия на Razor например - трябва да използваш patch-а за Razor, ако имаш оригиналната игра трябва да ползваш patch-а за оригиналната игра - защото ако използваш patch несъвместим с релийза на играта - ще ти се прецака цялата игра и няма да тръгне вероятно. Надявам се оправиш с този patch, ако проблема ти е същия като този който имах аз със шпацията и frame drop-а на тази мисия.

Не можах да намеря четвъртия пач за пиратската игра в замундата или в tpb така че ето ти седмия http://zamunda.net/banan?id=283285&hit=1 - той върши същата работа.
Ето ти и последния patch за оригиналната (закупена) игра от официалния сайт на рокстар http://updates.rockstargames.com/patche ... e_7_EN.zip

Потребителски аватар
darken

Мнение от darken » 19 юни 2016, 21:23

Благодаря на всички. Пробвах пача, но не стана нищо. За щастие - също и не прецака нищо. Слава Богу!
Иначе поне имам решение на проблема. Макар и да е смешно, но работи - пробвах го 4 пъти. Помпя бутона на джойстика и шпацията. Надявах се да стане с този пач, но.... Поне имам някакво решение.
И на всичкото отгоре и loading екрана седи черен :mrgreen:
След логото на Рокстар няма нищо - докато не зареди сейфа. Нещо от лайфа ли е - не знам. Но това е друга тема....
Изображение

Отговори

Върни се в “GTA IV: Дискусии Мисии”