Линк за сваляне на GTA IV
Модератор: GTA-BG Модератори
Линк за сваляне на GTA IV
Здравейте. Може ли някой да ми даде линк за сваляне на играта от замунда? По - точно оригиналната игра, а не някой пач и т.н.
- sixkiller
- Баш Мастера!
- Регистриран: 16 юни 2004, 22:14
- Контакти:
Re: Линк за сваляне
Не, ще трябва да си я намериш сам.
- GTAfan
- just a lunatic
- Регистриран: 08 сеп 2004, 08:10
- Контакти:
Иска ми се някога в бъдеще изобщо тук (а и на повечето места у нас) ДА НЕ може да се правят заявки/пускат линкове към крадена продукция по какъвто и да е начин !
- sixkiller
- Баш Мастера!
- Контакти:
Доста съм раздвоен за последното.
- GTAfan
- just a lunatic
- Регистриран: 08 сеп 2004, 08:10
- Контакти:
При 10лв, макс 15 за оригинален PS3/PC диск (2ра ръка) или за някакви смешни левчета в стийм (или другаде) за оригинален ключ... просто това пиратство трябва да спре ГЛОБАЛНО !
Не трябва да спре глобално. Трябва просто хората да не си го вливат в ДНК-то. Аз в момента например играя GTA V пиратска поради простата причина че 80 лева не мога да дам за игра, а тя е горе долу толкова когато има отстъпки. Въпреки това или зимата или към лятото би трябвало да имам излишни пари и да си я взема (макар че до коледа едва ли ще имам). Иначе всички GTA-йки ги имам закупени и почти всички игри на компютъра са ми оригинални (закупени версии), не защото ми пука дали крада или не - ами защото ме дразни да играя пиратски игри - по-добре ми е когато са оригинални. Въпроса е че в пиратството няма нищо лошо поради няколко основни причини - DLC-та които струват повече от самите игри, Скапани и жадни за пари компании които не заслужават да им даваш парите си (не всички де), Това че може да опиташ нещо преди да си го закупиш за да не съжаляваш после, и това че не всеки има 60 долара (над 100 лева) излишни за да си купува игрите когато излизат, или по 30 долара примерно когато остареят леко. Колкото до темата - понякога мързелът се пресича с нахалството.
- sixkiller
- Баш Мастера!
- Контакти:
Пиратските неща имат безспорни плюсове и докато авторите/продуцентите не измислят начин да ги предоставят няма как да изчезне.
Пиратството не трявба(ше) да става масово явление, не само унас. Преди време, когато само грамотните знаеха от къде и как, нямаше проблеми.
Пиратството не трявба(ше) да става масово явление, не само унас. Преди време, когато само грамотните знаеха от къде и как, нямаше проблеми.
-
- Регистриран: 21 авг 2015, 11:40
Re: Линк за сваляне на GTA IV
или по 30 долара примерно когато остареят леко.
gclub มือถือ
gclub มือถือ